Deze 'Big Bang Theory'-ster kreeg nooit een salarisverhoging in de 84 afleveringen waarin hij verscheen

Inhoudsopgave:

Deze 'Big Bang Theory'-ster kreeg nooit een salarisverhoging in de 84 afleveringen waarin hij verscheen
Deze 'Big Bang Theory'-ster kreeg nooit een salarisverhoging in de 84 afleveringen waarin hij verscheen
Anonim

Naarmate de show vordert, nemen ook de salarissen toe. De cast van 'Friends' veranderde in feite de manier waarop een cast onderhandelt, en verdiende tijdens de laatste seizoenen elk $ 1 miljoen. Blijkbaar heeft de cast van 'Big Bang Theory' aantekeningen gemaakt, aangezien ze vanaf 2015 ook een salaris van $ 1 miljoen per aflevering kregen. Die voorwaarden omvatten de kern vijf, Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar en Simon Helberg.

Dat zijn enkele indrukwekkende termen, maar gezien het succes van de show was het noodzakelijk. In werkelijkheid had de hitshow nog vele jaren kunnen doorgaan gezien zijn fanbase, hoewel aan alle goede dingen een einde moet komen.

De vele verschillende karakters maakten de show tot het succes dat het is. Dat geldt ook voor de ondersteunende personages, die tijdens hun tijd in de show niet echt de bank braken.

Wil Wheaton is een voorbeeld, hij verdiende $ 20.000 per aflevering, wat nog steeds indrukwekkend is.

Wat misschien nog verrassender is, is een ster op de lange termijn in de show, die hetzelfde salaris behoudt, zonder veel salarisverhoging.

Natuurlijk, hij maakte geen deel uit van de kern, maar sommigen vinden dat hij onderweg een hobbel had moeten krijgen. Laten we eens kijken wie en hoeveel hij verdiende.

De acteur begon met theater

De acteur waar we het over hebben, begon zijn carrière in de theaterwereld. Hij was meteen geschokt door het gebrek aan voorbereiding dat nodig was als het om televisie ging. Toen hij eenmaal begon met 'Big Bang', gaf de acteur toe dat het verfrissend was om niet alles te herhalen.

"Ik heb gestudeerd aan de American Academy of Dramatic Arts in New York - het was allemaal theateropleiding, wat geweldig was, maar ik ging de professionele wereld in en dacht dat weken van repetitie normaal waren… toen begon ik in tv en film en realiseerde me al snel dat elke vorm van repetitie een luxe was."

"Het indrukwekkende van Big Bang is dat ze in één week een prestatieniveau bereiken (elke show wordt in vijf dagen gerepeteerd en opgenomen) dat in de theaterwereld veel, veel langer zou duren."

Volgens zijn interview met My Fanbase was hij de perfecte persoon om voor de rol te casten, vooral gezien het feit dat hij voorafgaand aan de show in het echte leven exact hetzelfde beroep had. Dus wat was de taak en wie is de mysterieuze man?

Hij werkte eigenlijk in een stripwinkel

Dat klopt, Kevin Sussman, de man die jarenlang Stuart Bloom speelde in de sitcom, werkte eigenlijk in een stripboekwinkel.

Ondanks de gehechtheid aan het personage had Sussman oorspronkelijk auditie gedaan voor Barry Kripke.

"Ik deed auditie voor Chuck Lorre - op dat moment had hij me gewild voor Barry Kripke."

Sussman zou teruggebeld worden voor een nieuwe try-out, dit keer voor de eigenaar van de stripboekwinkel. Hij bloeide en veel ervan had te maken met zijn ervaringen uit het verleden.

"Toen ik een worstelende acteur was, werkte ik in een stripboekwinkel in New York (Jim Hanley's Universe - het is er nog steeds, vlak bij het Empire State Building.) Dus ik ben al jaren een fan van strips een tijdje."

"Mijn favoriete stripboek is ongetwijfeld Eightball van Dan Clowes. Maar als we het over superhelden hebben - waarschijnlijk Batman. Ik werkte in de winkel toen Frank Miller's "The Dark Knight" uitkwam en het veranderde mijn begrip van wat een superheldenstrip zou kunnen zijn."

Hij paste goed in zijn tijd in de show en voegde nog een nieuwe laag toe aan de populaire sitcom. Fans vinden het echter een beetje bizar dat zijn salaris niet is gestegen.

Standaard salaris

Volgens Screen Rant bleef het salaris van Sussman stabiel gedurende zijn tijd in de show. Er werd gemeld dat hij $ 50, 00 per aflevering verdiende, hij verscheen in totaal 84. Gezien zijn lange levensduur, hadden sommigen verwacht dat dat aantal groter zou zijn, maar ach, het is nog steeds een grote som geld.

John Ross Bowie, die de rol van Barry speelde, verdiende hetzelfde salaris per aflevering, maar verscheen slechts in 25 afleveringen.

Mayim Bialik zag de meest dramatische stijging in de show, gaande van $ 45.000 tot $ 450.000. Melissa Rauch zag dezelfde boost.

Ondanks het gebrek aan loonsverhoging, had Sussman veel plezier in de show. Hij koppelde het succes op lange termijn aan de personages.

"Casting, schrijven, decorontwerp, garderobe… Ik denk dat het alle punten raakt."

"Het is gewoon zo gemakkelijk om naar te kijken - het is niet te zwaar of diep, maar de personages zijn ook niet verstoken van emotie - zelfs Sheldon - hij is sociaal onbekwaam, maar hij is gevuld met emotie… de neurotische dingen die hij emotioneel krijgt over zijn wat hem zo grappig maakt."

Misschien als er een herstart plaatsvindt, ziet Sussman eindelijk een verhoging van de beloning.

Aanbevolen: