Een insiderblik op alle geruchten rond het Amerikaanse misdaadverhaal: beschuldiging

Inhoudsopgave:

Een insiderblik op alle geruchten rond het Amerikaanse misdaadverhaal: beschuldiging
Een insiderblik op alle geruchten rond het Amerikaanse misdaadverhaal: beschuldiging
Anonim

Het is twee lange jaren geleden sinds de release van het adembenemende en crimineel onderschatte American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace en fans van de serie hebben reikhalzend uitgekeken naar Ryan Murphy's volgende kijk op een klassiek American Crime Story.

De laatste updates van Ryan Murphy hebben ervoor gezorgd dat veel fans meer willen weten, de oorspronkelijke geruchten rond American Crime Story seizoen 3 waren dat het zich zou concentreren rond de orkaan Katrina en de verwoestende nasleep ervan. Nu is echter onthuld dat het zich in plaats daarvan zal concentreren rond de beruchte beschuldiging van Bill Clinton en het omringende schandaal dat Amerika fascineerde en een media-razernij veroorzaakte, en als klap op de vuurpijl is Monica Lewinsky betrokken bij de productie!

Wat is er gebeurd met het Amerikaanse misdaadverhaal: Katrina?

Ryan Murphy's originele visie voor seizoen 3 zou heel anders uitpakken dan het is; de oorspronkelijke visie was om een verhaal te creëren waarin al het wanbeheer en de verkeerde behandeling van de dodelijke orkaan Katrina door de Amerikaanse regering met elkaar werden verweven. Dit idee kwam echter nooit uit, waardoor velen zich afvroegen of het onderwerp te gevoelig of mogelijk politiek onstabiel was om aan te pakken.

Hoewel Ryan Murphy geen onbekende is in het behandelen van gevoelig en tot nadenken stemmend materiaal in zijn shows, zoals we hebben gezien in American Crime Story: The People vs. OJ Simpson en Murphy's nieuwe hit Netflix-show Hollywood, die een een glimp opvangen van het racisme en homofobie dat bestond in Hollywood na de Tweede Wereldoorlog.

Volgens Murphy hadden de redenen om af te stappen van het Katrina-idee meer te maken met een gebrek aan vertrouwen in het materiaal en de kosten boven alles:

“Het was gewoon te groot en te duur. Ik kon er uiteindelijk gewoon niet achter komen hoe ik het moest kraken om eerlijk te zijn.”

Dit is misschien teleurstellend voor diegenen die uitkijken naar wat een intrigerende en eye-opening show had kunnen zijn over de problemen die door de orkaan Katrina zijn blootgelegd, maar aan de andere kant is het ook een verhulde zegen, aangezien het leidde tot de oprichting van Impeachment, waarvan Murphy heeft beloofd dat het "fantastische" teksten bevat.

Er zijn verrassende cast-keuzes naar voren gekomen

Het seizoen is al volledig gecast met een aantal bekende gezichten en nieuwe gezichten om op te starten, het is geen verrassing dat Sarah Paulson is gecast in Impeachment.

Haar fantastische optreden als Marcia Clark in American Crime Story: The People vs. OJ Simpson en andere optredens in Murphy's shows zoals American Horror Story laten ons zien dat we een traktatie zullen krijgen met haar aanstaande optreden als Linda Tripp, wiens opnames van gesprekken met Lewinsky aanleiding gaven tot het schandaal.

Andere bekende castleden zijn Beanie Feldstein als Monica Lewinsky, wat een geweldige prestatie lijkt te worden na haar recente periode in Booksmart, die naast Clive Owen de hoofdrol zal spelen als de enige echte Bill Clinton.

Een van de meest recente leden van de cast die wordt onthuld, is Betty Gilpin van Glow, ze zal de rol spelen van de beruchte schrijfster en conservatieve media-expert Ann Coulter. Wat klaar lijkt om wat vonken toe te voegen aan het toch al verleidelijke drama dat voor ons ligt.

De zeer controversiële figuur zal ongetwijfeld wat drama aan de procedure toevoegen, ze wordt door sommigen vaak beschuldigd van een haatzaaier en vaak beschuldigd van het aanwakkeren van de vlammen van schandalen. Haar boek uit 1998 High Crimes and Misdemeanours: The Case Against Bill Clinton, veroorzaakte destijds nogal wat opschudding, en het zal heel interessant zijn om Murphy's kijk erop te zien.

Monica Lewinsky is een uitvoerend producent op de show

Misschien een van de meest schokkende ontwikkelingen uit American Crime Story: Impeachment is het nieuws dat Monica Lewinsky, een van de belangrijkste tegenhangers van het hele Clinton-impeachmentschandaal, niet alleen aan de show werkt, ze is een uitvoerend producent.

Wat inderdaad heel intrigerend zou kunnen zijn, in echte Murphy-stijl, zal vooral de underdog van het verhaal worden benadrukt. Dat geeft kijkers een kijkje in het Clinton-schandaal vanuit het perspectief van Monica Lewinsky.

Deze unieke vertelling van het verhaal zal ongetwijfeld leiden tot een aantal fascinerende inzichten in het schandaal en is al door velen geprezen omdat ze de andere kant van het verhaal aan het licht hebben gebracht. Sarah Paulson is een van degenen die opgewonden zijn om de andere kant van het verhaal eindelijk tot leven te zien komen:

“Ik ben heel, heel opgewonden dat Monica Lewinsky's versie van wat er in de wereld is verschenen, en ik denk dat ze haar recht heeft verdiend om haar verhaal te kunnen vertellen, hoe ze dat wil vertel het.'

Dit is nog belangrijker, omdat Murphy bevestigt dat Monica Lewinsky van Impeachment een zeer vergelijkbare verlossingsverhaallijn zal hebben als Marcia Clark in American Crime Story: The People vs. OJ Simpson - wat ons nog meer enthousiast maakt voor wat het komende seizoen van American Crime Story in petto heeft.

Wanneer wordt het uitgebracht?

Helaas is er slecht nieuws voor fans van de show, de nieuwe serie zou oorspronkelijk in september 2020 worden uitgebracht, maar zal waarschijnlijk binnenkort worden uitgesteld vanwege vertragingen in de productie, dus fans kunnen wachten tot 2021 om de volgende aflevering van de show te zien.

Aanbevolen: