George Clooney had dure eisen voor de hoofdrol in 'Gravity

Inhoudsopgave:

George Clooney had dure eisen voor de hoofdrol in 'Gravity
George Clooney had dure eisen voor de hoofdrol in 'Gravity
Anonim

Acteur zijn op een grote filmset brengt veel druk met zich mee, aangezien er honderden miljoenen dollars in het spel kunnen zijn. Franchises zoals de MCU en Star Wars zijn zekerder, maar op eigen houtje iets ondernemen brengt een enorm risico met zich mee dat tot een nog grotere beloning kan leiden.

Terwijl ze aan films werken, willen sterren ervoor zorgen dat ze zich zo comfortabel mogelijk voelen, en hieraan kan worden voldaan als er enkele eisen worden gesteld. Het blijkt dat George Clooney dure eisen had aan Gravity.

Laten we eens kijken wat Clooney nodig had tijdens het maken van de hitfilm.

George Clooney is een ster op de A-lijst

De term beroemdheid of ster wordt ontzettend vaak gebruikt, maar bij het onderzoeken van de namen die het huidige landschap van Hollywood vormen, zijn er niet veel mensen die de term meer belichamen dan George Clooney. Hij is een stud-acteur die jarenlang in de krantenkoppen heeft geleefd. De combinatie van deze twee factoren speelt zeker een rol in het feit dat Clooney meer is dan zomaar een acteur.

Tijdens zijn carrière in de entertainmentindustrie kon Clooney in een oogwenk van televisiester naar filmster gaan. Het is een prestatie die maar weinigen met succes hebben kunnen uitvoeren, en het toont gewoon het soort magnetisme dat de acteur altijd heeft gehad.

Ongeacht de omvang van het project of de grootte van de rol, mensen merken altijd op wanneer George Clooney in een project zit. Hij zou van alles kunnen weglopen en genieten van alles wat bij een eenvoudig gezinsleven hoort, maar Clooney is toegewijd aan zijn vak en blijft zich op het wereldtoneel aansluiten.

Enkele jaren geleden nam de acteur deel aan een film die nog steeds een van zijn grootste triomfen tot nu toe is.

George Clooney was de ster in 'Gravity'

In 2013 leek het alsof iedereen naar het theater ging om Gravity te zien, want deze film zag eruit en voelde aan als niets dat eraan vooraf was gegaan. De sci-fi-thriller had een meeslepende visuele stijl die destijds bijna ongeëvenaard was en de cast van zowel Sandra Bullock als George Clooney als de hoofdrolspelers van de film gaven het een hoop A-lijstkracht.

Clooney werd aan boord gehaald na het vertrek van Robert Downey Jr., en dit pakte uitstekend uit voor alle betrokkenen. Hij was fantastisch in zijn rol en hij heeft uitstekend werk geleverd door de prestaties van Bullock in evenwicht te brengen. Hun vermogen om samen op het scherm te werken, gaf Gravity een enorme boost bij het publiek.

Na meer dan $ 700 miljoen aan de kassa te hebben verdiend, werd het vrij duidelijk dat Gravity meer was dan zomaar een kaskraker met een groot budget. Deze film kreeg veel lovende kritieken en won verschillende Oscars, waaronder die voor beste regisseur en beste cinematografie.

De meeste mensen zijn bekend met wat er op het scherm gebeurde, maar er waren enkele interessante ontwikkelingen buiten de camera's, met name enkele dure eisen die George Clooney had.

Clooney vroeg om een volledige tuin, basketbalveld en strandhut

Dus, wat waren enkele van de eisen die de A-lijst George Clooney moest werken aan de film Gravity? Nou, laten we zeggen dat de acteur zeker weet hoe hij zich tijdens het filmen comfortabel moet maken met luxe accommodaties.

Zoals ScotWorkUSA hilarisch samenvatte: "Ik weet niet zeker hoe nuchter de eisen van George Clooney waren, maar tijdens het filmen van de film Gravity vroeg hij om een volledige tuin, een basketbalveld en een strandhut die precies werd gebouwd naast zijn woonwagen. Ik hou van de planeet waarop hij leeft, en ik hoop hem ooit te bezoeken."

Dit werd bevestigd door andere verkooppunten, waaronder Irish Central, en het is echt fascinerend dat Clooney de studio kon krijgen om dit voor hem te laten gebeuren. Aan de andere kant werd hij pas aan boord gehaald nadat Robert Downey Jr. de film had verlaten, dus misschien waren ze van plan alles en nog wat te doen om hem in de buurt te houden, zodat het project niet hoefde te proberen iemand anders te casten.

Toen hij sprak over Clooney's luxe accommodaties, zei een bron: "Omdat hij zo'n grote ster is, kan hij vrijwel alles vragen wat hij wil en hij krijgt het meestal. Scènebouwers kunnen alles bouwen op een filmset - en dat gaat ook voor faciliteiten voor de acteurs. Het is een heel gezicht."

Al met al zouden we zeggen dat de studio de eisen van Clooney de moeite waard vond, omdat hij Gravity hielp naar het succes van de kassa en een hoop lovende kritieken. Natuurlijk, het was echt een showcase voor Sandra Bullock, maar Clooney speelde ook een rol in het succes van de film.

Aanbevolen: