Chelsea Lazkani had ernstige zorgen over de hoofdrol in 'Selling Sunset

Inhoudsopgave:

Chelsea Lazkani had ernstige zorgen over de hoofdrol in 'Selling Sunset
Chelsea Lazkani had ernstige zorgen over de hoofdrol in 'Selling Sunset
Anonim

Zonsondergang verkopen is een magneet voor drama. Om eerlijk te zijn, toont alle realiteit verkeer erin. Maar voor een Netflix-serie, vermoedelijk over luxe onroerend goed, zijn er zeker veel ruggengraat, kattengevechten, huilen en "micro-agressies". Dit laatste is wat de nieuwste makelaar van Oppenheim Group, de getalenteerde Chelsea Lazkani beweert, leidde tot haar absoluut brute gevecht met Davina Potratz, wat slechts het laatste nieuwswaardige drama is dat uit Selling Sunset komt. Meestal is het de "nieuwe pestkop" Chrishell Stause of Christine Quinn die de aandacht trekt. Maar nu lijkt het Chelsea te zijn.

Het lijdt geen twijfel dat Chelsea Lazkani wist waar ze aan begon toen ze zich aansloot bij de O Group en de cast van Selling Sunset. Terwijl een deel van haar passie misschien in luxe onroerend goed ligt (en ze lijkt er best goed in te zijn), moet het andere deel worden ingepakt in een zoektocht naar roem. Dit is de waarheid voor iedereen die in een realityshow wil schitteren. Maar ondanks dit verlangen had Chelsea enkele behoorlijk opmerkelijke zorgen over deelname aan de Netflix-serie …

Waarom Chelsea Lazkani meedeed aan de verkoop van Sunset

Tijdens een recent interview met Vulture beweerde Chelsea Lazkani dat ze heel goed wist wie Jason Oppenheim was en wat The Oppenheim Group deed in de branche. Zelfs voordat Chelsea in 2017 haar vastgoedlicentie kreeg, kende ze ze al. Ze hebben gewoon zo'n reputatie in de branche. Specifiek in Californië.

"Ik had mijn kinderen, mijn zoon en mijn dochter, en ik wist dat ik fulltime weer in de makelaardij wilde stappen en mijn rijbewijs bij een luxe makelaardij wilde ophangen, zei Chelsea tegen Vulture. "Door luxe, ik betekent makelaars die zich echt richten op het verkopen van de high, high, high-end woningen. Nu was het heel toevallig dat mijn man een connectie met hem had, evenals het feit dat Jason eigenlijk op zoek was naar nieuwe agenten die bekend zijn en het goed doen op het gebied van luxe onroerend goed. Het kwam perfect samen."

Chelsea Lazkani's zorgen over de verkoop van zonsondergang

Sommigen vinden Chelsea's keuze om zich bij de cast van Selling Sunset aan te sluiten misschien ongelooflijk hypocriet, aangezien haar grootste zorg het gebrek aan privacy was dat ze hierdoor zou krijgen. Chelsea had echter haar manieren om deze zorg te overwinnen.

"Er waren heel veel zorgen [over deelname aan Selling Sunset], een beetje angst. Mijn man en ik zijn het grootste deel van ons leven privé gebleven", zei Chelsea Lazkani tegen Vulture voordat ze uitlegde wat haar uiteindelijk overtuigde om deze zorgen opzij te zetten. "Ik hou van onroerend goed en ik weet dat er een gebrek is aan vertegenwoordiging in mijn respectievelijke vakgebied. Ik wilde een platform hebben om te laten zien hoe gekleurde vrouwen echt kunnen slagen in deze branche om andere minderheden aan te moedigen om erin te stappen. Er zit kracht in cijfers. Omdat er die overkoepelende grotere boodschap was, was het een goed idee."

Chelsea vervolgde door te zeggen: "Ik zat een paar jaar in het bedrijfsleven voordat ik mijn vastgoedvergunning kreeg, en ik werkte voor een olie- en gasbedrijf. Op dat moment was ik nog steeds de enige zwarte vrouw in veel van de kamers waar ik was. Toen ik opgroeide, kreeg ik altijd te horen dat ik gezien en niet gehoord moest worden, niet zo'n sterke mening hebben, niets overdrijven, gewoon een schim van mezelf zijn. Ik realiseerde me al vroeg dat dat' het brengt me niet waar ik heen moest."

Ondanks de focus op de redenen waarom ze de kans wilde grijpen om te schitteren in Selling Sunset, had Chelsea nog steeds te maken met de openstelling van haar privéleven voor het publiek… en voor haar medesterren. Haar persoonlijke leven werd onlangs aangevallen door Davina, die een schot nam op Chelsea's echtgenoot omdat hij naar verluidt een "suikeroom" was.

"Ik veegde [de opmerking] net van mijn schouder. Ik nam aan dat ze duister deed, maar dat was een van de vele duistere dingen die werden gezegd, 'zei Chelsea. 'Als er hier of daar iemand een eigenzinnige, grappige opmerking zegt, ben ik het. Dus als het naar mij wordt teruggegooid, lees ik er niet te veel in. Dat was niet mijn probleem met Davina. Er waren andere dingen die me er echt van weerhielden een echte relatie met haar te hebben.

Chelsea's relatie met haar co-sterren

Iedereen weet dat Chelsea en Davina rundvlees hebben, maar ze beweert een sterke relatie te hebben met veel van de andere meisjes op Sellin Sunset.

"Wat we niet op de camera zien, is dat ik halverwege het seizoen een relatie met veel van de meisjes begon te krijgen. Sommigen van hen zijn zo geweldig en ik heb zo'n grote voorliefde voor die je niet op de camera ziet gebeuren, "legde Chelsea uit aan Vulture, waarschijnlijk verwijzend naar haar band met Christine over mode en haar nauwe band met Emma.

Aanbevolen: