Had Justin Timberlake bijna de hoofdrol in 'Rocketman?

Inhoudsopgave:

Had Justin Timberlake bijna de hoofdrol in 'Rocketman?
Had Justin Timberlake bijna de hoofdrol in 'Rocketman?
Anonim

Een van de geweldige aspecten van het zijn van een beroemde artiest, is dat er genoeg mogelijkheden zijn om te schitteren, zelfs in amusementsgebieden die niet zo sterk zijn. We hebben mensen als Dwayne Johnson van worstelen naar acteren zien gaan, Selena Gomez van acteren naar zingen, en zelfs Beyoncé deed van alles een beetje. Het zal niet altijd lukken, maar deze sterren weten alles van crossover-aantrekkingskracht.

Het enige dat nodig is, is dat het juiste optreden langskomt om het spel te veranderen, en toen de film Rocketman in elkaar werd gezet, moest iemand de moeilijke taak op zich nemen om een geweldig optreden als Elton John te geven. Interessant genoeg werd Justin Timberlake overwogen voordat Taron Egerton de baan kreeg.

Laten we eens kijken hoe dicht Timberlake bij het spelen van Elton John kwam!

Elton John beschouwde hem als de rol

De juiste cast voor een film krijgen is zwaar werk, maar dit geldt vooral als je een cast voor een biopic samenbrengt. Per slot van rekening zal de hele wereld de persoon die de primaire focus van de film zelf speelt, hard beoordelen. Terwijl Rocketman werd samengesteld, werd niemand minder dan Justin Timberlake geacht Elton John op het grote scherm te spelen.

Nu moet worden opgemerkt dat Timberlake al eerder tegen John had gespeeld. Timberlake speelde zelfs een jongere Elton John in een van de pianistvideo's, wat betekent dat John maar al te goed bekend was met wat Timberlake mogelijk zou kunnen doen in de rol. Natuurlijk moeten we ons afvragen hoe de film eruit zou hebben gezien als het zo was gelopen.

Justin had niet alleen eerder Elton John gespeeld, maar hij had ook andere acteercredits op zijn naam staan, en niet alleen The Mickey Mouse Club. IMDb laat wel zien dat Timberlake verscheen in films als Alpha Dog, Bad Teacher en Friends With Benefits. Nee, hij is geen reguliere box office-sensatie, maar de man heeft een aantal solide films op zijn naam staan.

Het is natuurlijk heel wat anders om in aanmerking te komen voor een rol dan echt een crack te krijgen tijdens het optreden. Zoals we snel zullen leren, ging het niet zo ver als sommigen hadden gewild voor deze casting.

Er is geen officieel bod gedaan

Justin Timberlake was misschien de man die Elton John overwoog om zichzelf op het grote scherm te spelen, maar hij was niet de enige met input hier. Uiteindelijk werd onthuld dat Timberlake nooit formeel was benaderd voor de rol.

Tijdens een gesprek met THR spraken de producent van de film en de echtgenoot van Elton John, David Furnish, over Timberlake die in overweging werd genomen en over de eerdere video waarin hij had gespeeld.

Furnish zou zeggen: Maar we hebben Justin nooit benaderd omdat we nooit in een stadium waren waarin het het juiste moment was om hem te benaderen. Maar hij deed het geweldig in de video. Hij zette een prothetische neus op en het bleek ook nog eens heel interessant acteerwerk te zijn geweest.”

Zoals we eerder vermeldden, is casten voor een biopic zwaar werk en moet met alles rekening worden gehouden. Desondanks is het nog steeds behoorlijk verrassend om te horen dat Timberlake niet eens een auditie of zelfs een e-mail heeft gekregen over het mogelijk op zich nemen van de rol. We zijn er zeker van dat hij alle kansen zou hebben gehad.

Uiteindelijk zou de studio iemand moeten vinden om de rol van Elton John te spelen, en toen de juiste persoon langskwam, namen ze de baan aan en leverden ze een ongelooflijke prestatie.

Taron Egerton neemt de baan

Voordat hij de rol van Elton John kreeg, was Taron Egerton wereldwijd bekend geworden dankzij zijn werk in de Kingsman-franchise. Hij was geweldig in die films en er was hoop dat hij op het bord kon komen en de goederen kon afleveren. Echter, voordat hij de rol kreeg en nadat Timberlake in overweging was genomen, was er een andere acteur die het optreden schijnbaar helemaal in de rij had staan.

THR meldt dat Tom Hardy John zou gaan spelen, maar hij stopte met de film. John zou hier commentaar op geven en zei: Taron Egerton kwam aan boord van deze film omdat iemand anders was gestopt. Zijn optreden in deze film is eng briljant. … Als ik naar de film kijk, zie ik geen acteur, ik zie mezelf.”

Voor zijn optreden in de film werd Egerton overladen met lof, en terecht. Hij nam zelfs een Golden Globe mee naar huis. Veel mensen dachten dat hij een Oscar was, maar het winnen van een Golden Globe is nog steeds ongelooflijk.

Justin Timberlake is misschien al vroeg overwogen, maar de baan ging uiteindelijk naar de man die Rocketman naar een ander niveau bracht.

Aanbevolen: