Deze 'Spider-Man: No Way Home'-sterren kwamen overeen om deel te nemen aan de film zonder het script te lezen

Inhoudsopgave:

Deze 'Spider-Man: No Way Home'-sterren kwamen overeen om deel te nemen aan de film zonder het script te lezen
Deze 'Spider-Man: No Way Home'-sterren kwamen overeen om deel te nemen aan de film zonder het script te lezen
Anonim

Grote spoilers voor Spider-Man: No Way Home volgen! MCU's Spider-Man: No Way Home is Sony's meest winstgevende film in de geschiedenis geworden, na het verdienen van $ 1,16 miljard bij de wereldwijde box office sinds de release. En het is minder dan twee weken geleden.

De film pakt het multiversum van de MCU volledig aan. De betovering van Doctor Strange gaat vreselijk mis, waardoor het multiversum openscheurt en Spider-Mans grootste vijanden erdoorheen glippen. Doc Ock, Green Goblin, Electro, Sandman en Lizard arriveren om het leven van Peter Parker moeilijk te maken, maar dat geldt ook voor twee andere helden - Spider-Men uit andere werelden.

Acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield hernamen hun rollen uit Sam Raimi's Spider-Man-trilogie en Marc Webb's The Amazing Spider-Man-films voor het eerst sinds respectievelijk 2007 en 2014. De toevoeging van de andere twee Spider-Men werd goed ontvangen door fans die niet konden geloven wat Marvel en Sony hadden bereikt.

In een nieuw interview met The Hollywood Reporter reflecteerden scenarioschrijvers Chris McKenna en Erik Sommers op het werken met de geheime sterren van de film, en hoe hun mening hielp om Spider-Man: No Way Home vorm te geven.

Tobey en Andrew hadden geen script nodig om in te loggen

Chris McKenna onthulde dat de voormalige Spider-Man-acteurs aan boord waren, ondanks dat ze niets wisten en de scripts niet hadden gelezen. Tobey en Andrew vertrouwden de schrijvers met hun idee en tekenden in om in december 2020 in de film te spelen.

McKenna en Sommers legden uit dat ze haast hadden om het script voor Kerstmis bij de acteurs te krijgen, maar ze hadden er veel begrip voor. De film werd voortdurend herschreven, maar Garfield en Maguire waren klaar voor wat komen ging.

"Het was zo geweldig. Ze waren aan boord, maar ze hadden niets gezien. Ze kenden het idee, ze vertrouwden iedereen, maar we zaten midden in de oorlog om de film te maken, we veranderden zo veel, maar ook - we waren op weg naar de opnames, dus ze moesten pagina's zien en eigenlijk zien: 'OK, we weten dat er een pandemie is geweest. We weten dat dit ding een miljoen veranderingen heeft ondergaan, we weten dat het heel moeilijk is geweest.'"

Toen de acteurs hun scènes lazen, waren ze het erover eens dat ze het konden laten werken! Maguire en Garfield hadden ook "geweldige ideeën die echt alles verheven" waar de schrijvers voor gingen. Ze voegden lagen aan hun personages toe die uiteindelijk de film vorm gaven, waarbij de twee Spider-Men behulpzaam waren voor Tom's Peter, en imperatief in wie hij uiteindelijk wordt.

"Niemand kent het personage zo goed - of besteedt er zoveel aandacht aan - als iemand die het vervolgens moet belichamen en verkopen," zei McKenna.

Aanbevolen: