Jeremy Renner nam de rol op zich van 'Mayor Of Kingstown' zonder het script te lezen

Inhoudsopgave:

Jeremy Renner nam de rol op zich van 'Mayor Of Kingstown' zonder het script te lezen
Jeremy Renner nam de rol op zich van 'Mayor Of Kingstown' zonder het script te lezen
Anonim

Jeremy Renner heeft een behoorlijke carrière doorstaan, de man heeft veel vaardigheden. Hij had nooit gedacht dat hij in de vijftig zou zijn en nog steeds een superheldenpanty zou dragen, maar dat is de realiteit van zijn situatie als 'Hawkeye'. In werkelijkheid heeft de acteur een diep cv, dat ook werk in de muziekindustrie omvat… ja, hij kan het allemaal.

Gefilmd in de Kingston Penitentiary, 'burgemeester van Kingstown' heeft een enorme start gemaakt en is seizoen 1 af voor Paramount+.

We zullen precies bekijken wat er achter de schermen gebeurde en hoe Jeremy Renner geen duwtje nodig had om aan het project te werken. Hij is niet alleen de ster, maar hij is ook een uitvoerend producent. We zullen het castingproces bekijken en de belangrijkste reden waarom hij zo snel akkoord ging.

Jeremy Renner gaf toe dat het schieten van 'Mayor Of Kingstown' veel intenser was dan 'Hawkeye'

Omdat ik een grote ster ben zoals Jeremy Renner, zijn het fotograferen van projecten die heel dicht bij elkaar liggen een gemeenschappelijk uitgangspunt. Dat bleek het geval te zijn voor Renner toen hij 'Hawkeye' en 'Mayor Of Kingstown' back-to-back fotografeerde. Naast Rotten Tomatoes onthulde de acteur dat het aanvankelijk geen uitdaging was, hoewel hij al snel zou beseffen dat de projecten heel anders waren, vooral gezien de intense inhoud op ' Mayor Of Kingstown '.

"Ik realiseerde me het verschil niet echt totdat ik de eerste of tweede aflevering [van Mayor of Kingstown] vroeg in het proces zag. Ik heb zoiets van, wauw, dit is behoorlijk intens in vergelijking met de Hawkeye-show en de lichtere kost en het geluk en de kerstmuziek. Dit is het schrijnende verhaal van Taylor Sheridan, maar gezegend om beide te kunnen doen. Heel, heel, heel blij dat ik beide kan doen.”

Zijn personage van Mike McLusky in de show is een grote favoriet bij fans geworden. Fans van de show zullen toegeven dat de inhoud behoorlijk intens is en laat zien wat er zich achter de schermen van een gevangenis afspeelt, die zich naar de buitenwereld kronkelt. Gezien zo'n sterke en grafische show, vragen fans zich af of het Renner enige overtuigingskracht kostte om de gruizige rol op zich te nemen.

Gezien zijn geschiedenis naast Taylor Sheridan, accepteerde Jeremy Renner de rol van 'burgemeester van Kingstown' zonder het script te lezen

Samenwerken met een gezicht dat je kent, maakt elk project een stuk gemakkelijker, vooral als de relatie goed is. Dat was het geval voor Jeremy Renner en 'Mayor Of Kingstown'-maker Taylor Sheridan. Samen met Collider zou Jeremy onthullen dat hem kort over het script was verteld, en hij zou de rol accepteren zonder ook maar één woord te lezen dat in het script stond.

"Het krijgt genoeg informatie over wat het verhaal is. Als we erin duiken, spelt hij het heel snel voor je uit en schildert hij de wereld. Ik ken zijn schrijven al zo goed. Ik ken hem als een vriend en we hebben samengewerkt. Ik zei ja zonder één woord te lezen, erop vertrouwend dat ik een idee of een fractie wist van hoe het zou zijn. Hij overtrof mijn verwachtingen over wat het is en zal zijn."

Seizoen 1 begon goed, met zoveel gedenkwaardige verhaallijnen (lees dit deel niet als je het seizoen niet hebt voltooid), waaronder die van Mike relatie met Iris, en hoe de gevangenen de gevangenis van de bewakers overnamen en een massale rel veroorzaakten. Gezien deze intrigerende verhaallijnen waren fans enthousiast over seizoen 2, en gezien het recente nieuws heeft Paramount+ ermee ingestemd om de show gaande te houden.

Paramount Plus vernieuwt 'Mayor Of Kingstown' voor een tweede seizoen

Aangekondigd aan Variety, krijgt 'Mayor Of Kingstown' een tweede seizoen. Antoine Fuqua, die samen met Jeremy Renner een uitvoerend producent van de show is, sprak met veel genegenheid over de vernieuwing: "'burgemeester van Kingstown' is zo'n belangrijk project dat een uitgebreide kijk biedt in het wrede gevangenissysteem en ik ben verheugd om de reis voort te zetten met Taylor en team voor seizoen 2', zegt Antoine Fuqua, uitvoerend producent."Bedankt aan onze partners bij Paramount+, 101 Studios en MTV Entertainment Studios voor het vertrouwen in ons om dit verhaal verder te onderzoeken."

Seizoen 2 belooft waar te maken, met belangrijke verhaallijnen die al in de maak zijn, inclusief de postreacties van de gevangenisopstand, samen met ontwikkelingen over Mike, Irish, Kyle en natuurlijk Milo die aan het einde uit de gevangenis ontsnapte van seizoen 1.

Het zou op zijn zachtst gezegd een interessant seizoen 2 moeten worden, en fans kijken uit naar wat Jeremy Renner kan leveren.

Aanbevolen: