Waarom John Wick-fans absoluut woedend zijn over deze castingkeuze

Inhoudsopgave:

Waarom John Wick-fans absoluut woedend zijn over deze castingkeuze
Waarom John Wick-fans absoluut woedend zijn over deze castingkeuze
Anonim

In deze tijd worden er elk jaar zoveel films uitgebracht dat het bijna onmogelijk lijkt dat ze allemaal door het lawaai breken. Om die reden is het buitengewoon duidelijk dat om een film te laten slagen, er ontzettend veel goed moet gaan. Helaas zijn de krachten in Hollywood echter mensen, net als iedereen, dus ze zijn geneigd fouten te maken. Zo zijn er in de loop der jaren veel bijna universeel beschimpte castingkeuzes geweest.

Als mensen zeggen dat The Walking Dead een aantal verbijsterende castingbeslissingen heeft genomen, betekent dat meestal niet dat ze iets persoonlijks hebben tegen de ingehuurde acteurs. In plaats daarvan betekent dat meestal dat fans het gevoel hebben dat de acteurs ongelijk hadden voor de rollen die ze speelden. Aan de andere kant, toen werd aangekondigd dat een bepaalde acteur was ingehuurd om te schitteren in een John Wick-project, waren fans verontwaardigd over wie ze zijn als persoon.

The Continental zal de John Wick-franchise op televisie uitbreiden

Voordat John Wick in 2014 werd uitgebracht, hoopten alle betrokkenen dat de film geld zou opleveren, maar de verwachtingen waren nog steeds laag. Als gevolg daarvan, toen de film uitkwam en een absolute sensatie werd, grotendeels dankzij de sterke mond-tot-mondreclame, verraste het vrijwel iedereen. Toen Lionsgate eenmaal besefte dat ze een enorme hit in handen hadden, duurde het niet lang voordat ze plannen voor een vervolg aankondigden.

Op het moment van schrijven zijn er drie John Wick-films uitgebracht en zijn er nog drie films in de maak. Verbazingwekkend genoeg zal de John Wick-franchise echter verder uitbreiden dan dat sinds het werk is begonnen aan een televisieminiserie met de titel The Continental. Om het verhaal te vertellen van Ian McShane's Winston toen hij jong was en de vorming van The Continental, het hotel voor huurmoordenaars en huurmoordenaars, was de verwachting voor de serie hooggespannen. Toen kregen veel John Wick-fans een reden om The Continental volledig af te schrijven.

Fans zijn woedend dat Mel Gibson de hoofdrol speelt in The Continental

Eind 2021 kondigde Lionsgate aan dat Mel Gibson zou gaan schitteren in The Continental. Ooit zou dat een ongelooflijke omhulling zijn geweest, aangezien Gibson een van de grootste filmsterren ter wereld was. Gibson speelde tenslotte in vele uiterst succesvolle films, waaronder Braveheart, Signs en Ransom, evenals de franchises Lethal Weapon en Mad Max. Bovendien werd Gibson vroeger beschouwd als een van de aantrekkelijkste mensen ter wereld en had hij een geweldige reputatie als sympathieke grappenmaker.

In 2006 veranderde de perceptie van Mel Gibson in de wereld voor altijd nadat iedereen een aantal extreem duistere waarheden hoorde over wie de acteur werkelijk is. Nadat de hulpsheriff van een sherriff zag dat iemand onregelmatig reed, stopten ze hem alleen om erachter te komen dat de verantwoordelijke persoon Mel Gibson was. Uiteindelijk gearresteerd voor DUI, het feit dat Gibson een auto bestuurde terwijl hij dronken was, was al erg genoeg. Toen Gibson echter hoorde dat de afgevaardigde hem niet zomaar van het toneel zou laten wegrijden, maakte hij de zaken nog erger door antisemitisch tekeer te gaan tegen Joodse mensen.

Gezien de zeer beledigende dingen die Mel Gibson zei tijdens zijn bovengenoemde tirade, zouden veel mensen hem nooit vergeven. De acteur deed echter zijn best om de zaken destijds beter te maken door herhaaldelijk zijn excuses aan te bieden en naar een afkickkliniek te gaan. Toen kreeg de wereld nog een glimp van Gibsons ware aard toen zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva audio vrijgaf van de beroemde acteur die via de telefoon tegen haar schreeuwde. Extreem verbaal beledigend in de opname, zei Gibson opnieuw racistische dingen en hij werd zelfs op de band betrapt terwijl hij boos het n-woord gebruikte.

Naast het uitbrengen van de eerder genoemde audio-opname, wordt de ex-vriendin van de acteur Oksana Grigorieva een van de vele mensen die een straatverbod hebben aangevraagd tegen Mel Gibson. Volgens Grigorieva had ze een straatverbod nodig vanwege huiselijk geweld en na een onderzoek pleitte Gibson voor geen bezwaar tegen een misdrijf.

Als een acteur twee racistische tirades heeft uitgelokt en geen wedstrijd heeft gepleit voor een batterijlading in verband met huiselijk geweld, zegt dat ontzettend veel over wie hij is als persoon. Bovendien is het ook vermeldenswaard dat Mel Gibson ook een vaak vergeten geschiedenis van homofobie heeft. Met dat alles in gedachten, is het logisch dat veel mensen verontwaardigd zijn dat Gibson zich bij de John Wick-franchise zal voegen.

Aanbevolen: