Waarom Charlize Theron absoluut woedend was over haar breuk met Sean Penn

Inhoudsopgave:

Waarom Charlize Theron absoluut woedend was over haar breuk met Sean Penn
Waarom Charlize Theron absoluut woedend was over haar breuk met Sean Penn
Anonim

Als een van de meest succesvolle en mooiste acteurs ter wereld van vandaag, lijkt het erop dat Charlize Theron alles voor haar in petto heeft. Bovendien inspireert Theron, volgens sommige van de mensen die met haar hebben gewerkt, kracht in en motiveert ze de mensen om haar heen.

Natuurlijk, alleen omdat iemand de perfecte potentiële romantische partner lijkt te zijn, wil dat nog niet zeggen dat ze altijd geluk zullen hebben in de liefde. Hoewel ze bijvoorbeeld zoveel voor haar heeft, is het liefdesleven van Charlize Theron soms een strijd geweest, wat logisch is in de wereld, aangezien ze een mens is net als de rest van ons.

Helaas voor Charlize Theron kwam er een einde aan hun relatie nadat zij en Sean Penn een tijdje hadden gedatet. Omdat Theron en Penn allebei supersterren acteren en hun relatie vanaf het begin opmerkelijk was omdat hij ongeveer vijftien jaar ouder is dan zij, waren mensen natuurlijk erg geïnteresseerd in hun uiteenvallen. Om die reden is het duidelijk geworden dat Charlize Theron extreem gefrustreerd was na haar breuk met Sean Penn, op zijn zachtst gezegd.

Datinggeschiedenis

In de afgelopen decennia is het steeds gebruikelijker geworden dat mensen geobsedeerd raken door het datingsleven van de rijken en beroemdheden. Om die reden is het ook niet verwonderlijk dat er zoveel belangstelling is voor het liefdesleven van Charlize Theron, ook al heeft ze haar relaties zelden op de voorgrond geplaatst.

Volgens whodatedwho.com is bevestigd dat Charlize Theron is uitgegaan met mensen als Sean Penn, Keanu Reeves, Stuart Townsend en Craig Bierko. Het gerucht gaat dat Theron ook betrokken is bij veel grote sterren, waaronder Ryan Reynolds, Jeremy Renner, Eric Stonestreet en Brad Pitt.

Een belangrijk tabloidverhaal

Tijdens de relatie tussen Charlize Theron en Sean Penn, hadden de roddelbladen veel belangstelling voor het A-lijstpaar. Als gevolg hiervan waren er veel verhalen over hen, waaronder berichten dat Theron en Penn zich tijdens hun tijd samen verloofden. Helaas zouden Theron en Penn, ondanks hun vermeende verloving, na ongeveer twee jaar samen uit elkaar gaan.

Het blijkt dat, zelfs nadat Charlize Theron en Sean Penn hun eigen weg gingen, de pers nog een tijdje geld bleef verdienen door het voormalige paar in de krantenkoppen te houden. Per slot van rekening publiceerden verschillende mediabedrijven in 2015 artikelen waarin werd beweerd dat Theron het uitmaakte met Penn op een manier die alleen maar als volkomen harteloos kan worden omschreven.

Volgens de rapporten die schijnbaar voortkwamen uit een Us Weekly-artikel, in plaats van het juiste te doen toen ze besloot dat het tijd was om vrijgezel te zijn, spookte Charlize Theron in plaats daarvan door met Sean Penn. Volgens het eerder genoemde rapport sprak een Us Weekly-verslaggever met een insider met kennis van de relatie van Theron en Penn, die explosieve dingen te zeggen had."Charlize reageerde niet op zijn telefoontjes en sms'jes. Ze kapte het gewoon af."

Het record rechtzetten

In het leven moet iedereen uiteindelijk de ervaring meemaken dat hij de schuld krijgt van iets dat hij niet heeft gedaan. Als gevolg hiervan zou iedereen moeten kunnen begrijpen hoe ongelooflijk frustrerend het is als je gevolgen ondervindt voor iets waar je onschuldig aan bent. Helaas voor Charlize Theron moest ze die ervaring op internationaal niveau doormaken nadat ze het uitmaakte met Sean Penn.

Terwijl ze sprak met een interviewer voor het tijdschrift Wall Street Journal, reageerde Charlize Theron op alle verhalen over haar breuk met Sean Penn. Volgens wat ze tijdens dat interview zei, spookte Theron niet door Sean Penn.

“Er is een behoefte om dingen sensationeel te maken. Als je een relatie verlaat, moet er een gek verhaal of een gek drama zijn. En het f-ing ghosting-ding, alsof ik letterlijk nog steeds niet eens weet wat het is' 'Het is gewoon zijn eigen beest. We hadden een relatie en toen werkte het niet meer. En we besloten allebei om uit elkaar te gaan. Dat is het. “Als je met iemand bent en het gaat om kinderen, dan kun je geen bulls-. En dus was ik altijd heel eerlijk tegen Sean dat ik meer kinderen wilde hebben. En hij was erg ondersteunend.'

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat het uitmaken met iemand door hem te ghosten een ongelooflijk wreed iets is om te doen. Het resultaat was dat alle rapporten die beweerden dat Charlize Theron dat bij Sean Penn deed, haar er vreselijk uitzagen. Met dat in gedachten is het gemakkelijk te begrijpen waarom Theron extreem boos moet zijn geweest op alle krantenkoppen die ernstige schade aan haar imago moeten hebben toegebracht voordat ze het verhaal rechtzette.

Aanbevolen: