Dit interview met Stephen Colbert en Kristen Stewart nam een onhandige wending die we niet kunnen zien

Inhoudsopgave:

Dit interview met Stephen Colbert en Kristen Stewart nam een onhandige wending die we niet kunnen zien
Dit interview met Stephen Colbert en Kristen Stewart nam een onhandige wending die we niet kunnen zien
Anonim

We hebben dit keer op keer gezien, interviews met ongemakkelijke wendingen. Zelfs nachtelijke legendes als David Letterman hadden eigenaardige momenten naast Jennifer Aniston.

Gedurende zijn geschiedenis hebben we een beetje van beide gezien als het gaat om Stephen Colbert. Aan de ene kant zagen we de gastheer een geweldig moment delen met Keanu Reeves, hoewel aan de andere kant ook het tegenovergestelde geldt voor mensen als Richard Branson.

Deze keer zullen we een bepaald interview ontleden dat helemaal naar het zuiden ging tussen Colbert en Kristen Stewart. We zullen bespreken wat er is gebeurd en wat de fans tijdens de hele beproeving dachten. Daarnaast beginnen we met het presenteren van andere ongemakkelijke momenten die plaatsvonden voor de Colbert.

Stephen Colbert onderging in het verleden een paar lastige interviews

Laten we zeggen dat Stephen Colbert in het verleden een paar ongemakkelijke momenten had gehad met talloze beroemdheden. Wie kan zijn interview met Casey Affleck vergeten, dat volledig ontspoord begon toen Stephen Colbert een opmerking maakte over zijn uiterlijk. Vanaf dat moment gingen de twee heen en weer naar elkaar voor de rest van het interview.

"Bedankt voor het verkleden", grapte hij meteen. "Ik kan niet zeggen of deze keuze het minst beroemd is om te doen of het meest beroemdheidsding om te doen, omdat het heel casual is."

Affleck zou proberen het onderwerp te veranderen door de gastheer was duidelijk in een stemming.

"Totdat ik bij mijn grap kom," zei de komiek. "Het is echter geen grap. Je ziet er echt uit als een straathoek Jezus."

"Aan het einde hiervan zouden we waarschijnlijk moeten vechten", gaf Colbert toe. "Het voelt alsof dit is waar dit heen gaat."

Affleck zou zich niet zo slecht moeten voelen, hij is niet de enige. Richard Branson had ook zelf problemen met de gastheer en gooide een kopje water in het gezicht van Colbert. Andere eervolle vermeldingen volgens EW zijn onder meer Eric Schmidt, Diane Keaton, Philip Mudd en een paar anderen.

We kunnen Kristen Stewart ook aan die lijst toevoegen…

Het aanraken van de draad van Kristen Stewart zou ertoe leiden dat het interview volledig ontspoort

Vanaf het begin van het interview waren de dingen meteen ongemakkelijk, toen Colbert en Stewart elkaar een vreemde omhelzing gaven. Tijdens het eerste deel van het interview leek alles goed te gaan terwijl Stewart haar nieuwe film besprak. De zaken zouden echter volledig ontsporen als Colbert uit het niets Stewarts microfoon op haar borst zou aanraken, zonder enige waarschuwing.

Het zou erger worden als Colbert de ketting veel agressiever zou aanvallen, waardoor de 'Twilight'-ster met een verwarde blik op haar gezicht achterbleef.

Het interview leek vanaf dat moment bergafwaarts te gaan, aangezien Colbert verder ging met een Twitter-uitwisselingsvraag van Donald Trump, een vraag die jaren geleden had plaatsgevonden en duidelijk een vraag die ze in het verleden vele malen had beantwoord. Desalniettemin was Stewart een professional die de vraag aanpakte, hoewel ze niet al te spraakzaam was over de kwestie.

Na het interview gaven fans de gastheer de schuld van de gang van zaken.

Fans waren niet blij met de vragen en acties van Colbert tijdens het interview met Stewart

"Ik hou van Stephen, maar ik denk dat er ruimte is voor verbetering met zijn interviews. Het is niet zijn sterkste pak. Soms is het geweldig, maar hij kan nogal wisselvallig zijn. Misschien is het omdat hij zo'n meester is in al het andere dat Ik merk het meer, maar hij heeft meer dan zijn deel van ongemakkelijke interviewmomenten gehad."

Zoals deze fan op Reddit al zei, was Colberts interview met Stewart niet zijn beste werk. Dat sentiment werd door verschillende fans gedeeld, want volgens de algemene feedback worstelt Colbert als het gaat om bepaalde interviewstijlen.

"Colbert is nooit de beste interviewer geweest als het gaat om popcultuur en filmmedia. Ik denk niet dat hij een grote tv-/filmkijker is, dus hij heeft niet dezelfde interesse of het vermogen om de lol te vragen vragen die je zou verwachten. Hij is geweldig in politiek, religie, zaken, want dat zijn dingen die hij echt interessant vindt."

Fans op YouTube lijken het er ook mee eens te zijn, het interview was niet goed en in werkelijkheid komt Stewart misschien nooit meer terug.

"Waarom zou je haar in het verleden bedriegen? Ik heb het gevoel dat ze nooit meer in die show zal verschijnen."

Niet de manier waarop een van de twee het interview wilde laten verlopen, maar hey, de onhandigheid zal in ieder geval voor altijd voortleven.

Aanbevolen: