Deze beroemdheid verscheen op 'My Strange Addiction' voordat ze beroemd werden

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheid verscheen op 'My Strange Addiction' voordat ze beroemd werden
Deze beroemdheid verscheen op 'My Strange Addiction' voordat ze beroemd werden
Anonim

Mensen boven een bepaalde leeftijd hebben in het verleden misschien wel eens van YouTubers gehoord, maar ze weten waarschijnlijk bijna niets over wie die mensen zijn en waarom ze beroemd zijn. Desondanks zijn YouTubers een enorme kracht geworden in de entertainmentwereld. Per slot van rekening hebben verschillende opmerkelijke YouTubers in de loop der jaren filmrollen gekregen. Bovendien werd Lily Singh een van de rijkste YouTubers, een auteur en een presentator van een late night talkshow.

In tegenstelling tot Lily Singh die van YouTube naar televisie ging, deed Trisha Paytas het tegenovergestelde door in een opmerkelijke show te verschijnen voordat ze beroemd werden om hun online video's. Immers, voordat Paytas een van de meest spraakmakende en controversiële persoonlijkheden op YouTube werd, speelden ze in een aflevering van TLC's My Strange Addiction.

Waarom Trisha Paytas beroemd is

De afgelopen jaren is het heel duidelijk geworden dat vrijwel alles wat Trisha Paytas doet veel aandacht krijgt, zowel positief als negatief. Nadat Paytas bijvoorbeeld naar buiten kwam als genderfluïdum en hun gebruik van zij/zij voornaamwoorden onthulde, boden sommige mensen aanmoediging en was er een terugslag. De reden voor het verzet was tweeledig: sommige mensen vonden dat Paytas niet genoeg heeft gedaan om de LGBTQ+-gemeenschap te ondersteunen en anderen halen uit naar genderfluïditeit in het algemeen.

Jaren voordat Trisha Paytas uitkwam als genderfluïde, lanceerden ze een YouTube-kanaal dat destijds was gewijd aan Quentin Tarantino onder de naam blndsundoll4mj. Nadat ze hun kanaal aanvankelijk hadden gebruikt om hun favoriete filmregisseur te prijzen, nam Paytas hun video's een andere richting in door zich te concentreren op het geven van mode-, schoonheids- en relatieadvies aan kijkers.

Natuurlijk zijn er tegenwoordig miljoenen YouTubers die het soort video's publiceren waar Trisha Paytas bekend om stond in de vroege stadia van hun roem. Paytas kon zich echter voor een groot deel onderscheiden door hun vaak meer dan levensgrote persoonlijkheid. Toen Paytas eenmaal volgers begon te krijgen, ontdekten ze dat de sleutel tot succes op YouTube het omarmen van de trends en het aan het praten krijgen van mensen is. Als gevolg hiervan heeft Paytas alles gedaan, van het uitbrengen van muziek, vloggen en zelfs het opnemen van mukbang-video's waar ze voor de camera aten.

Het allerbelangrijkste is dat de grootste factor die ervoor heeft gezorgd dat Trisha Paytas een ster werd, hun vermogen was om bij elke beurt controverse te omarmen. Sommige controverses van Paytas omvatten bijvoorbeeld hun vele vetes, hun eerdere bewering dat honden geen hersens hebben en de ups en downs van hun liefdesleven.

Trisha Paytas’ aflevering van mijn vreemde verslaving

Als mensen terugkijken op de geschiedenis van Trisha Paytas, lijkt het heel duidelijk dat ze veel tijd en moeite hebben gestoken in het verwerven van roem en fortuin. Het lijkt tenslotte vrij duidelijk dat Paytas hun YouTube-kanaal in de eerste plaats heeft gelanceerd omdat hun pogingen om het sterrendom als acteur te bereiken niet werkten. Toch is Paytas in de loop der jaren in een indrukwekkend aantal tv-shows verschenen. Het acteer-cv van Paytas op IMDb.com bevat bijvoorbeeld optredens in shows als Modern Family, Huge en Jane by Design. Paytas verscheen ook in films als Yes Man, Faster, Wanderlust en The Incredible Burt Wonderstone. Ten slotte is het vermeldenswaard dat Paytas opdook in shows als The Price Is Right, The Millionaire Matchmaker, America's Got Talent, Dr. Phil en Celebrity Big Brother onder anderen.

Hoewel Trisha Paytas een film- en televisieveteraan is, kan gemakkelijk worden beweerd dat het feit dat ze speelden in een aflevering van My Strange Addiction fascinerender is dan hun andere credits. Tijdens hun aflevering van My Strange Addiction beweerde Paytas immers dat ze hun verlangen om tot het uiterste te gaan zonnen niet konden beheersen. Zoals iedereen die clips van de aflevering My Strange Addiction van Paytas heeft gezien, zal kunnen bevestigen, is ze aan het einde ervan tot een belachelijk niveau gebruind

In de loop der jaren heeft TLC veel verschillende shows uitgezonden die voor controverse hebben gezorgd. Veel mensen hebben er bijvoorbeeld op gewezen dat My Stange Addiction misbruik maakt door van mensen met legitieme psychische problemen amusementsvoer te maken. Bovendien lijkt het vrij duidelijk dat sommige mensen die in afleveringen van My Strange Addiction speelden, deed alsof voor de camera.

Op basis van alles wat bekend is over hun aflevering van My Strange Addiction, lijkt het duidelijk dat de bruiningsverslaving van Trisha Paytas schromelijk overdreven of ronduit nep was. De reden daarvoor is dat zodra hun aflevering van My Strange Addiction werd uitgezonden, Paytas er een sindsdien verwijderde YouTube-video over publiceerde. Volgens wat Paytas beweerde tijdens die video, "draaiden de producenten van My Strange Addiction de zaken om" door beeldmateriaal van hen te manipuleren tijdens het bewerken. Zoals Paytas uitlegde, was hun liefde voor Tanning een keuze, geen verslaving. Gezien het feit dat Paytas sindsdien in het publieke oog is geweest en het jaren geleden is dat ze overmatig gebruind waren, waren ofwel Trisha, My Strange Addiction-producenten, of beide er vol van.

Aanbevolen: