Don Cornelius noemt beschuldigingen van vaders misbruik door Playboy Bunnies "salacious"

Inhoudsopgave:

Don Cornelius noemt beschuldigingen van vaders misbruik door Playboy Bunnies "salacious"
Don Cornelius noemt beschuldigingen van vaders misbruik door Playboy Bunnies "salacious"
Anonim

Don Cornelius' zoon, Tony Cornelius, heeft People verteld dat recente beschuldigingen tegen zijn vader "wellustig" zijn.

De maker van Soul Train, die in 2012 stierf, is beschuldigd van seksueel misbruik van twee vrouwen in de nieuwe A&E-documentaireserie Secret of Playboy.

Playboy-konijn PJ Masten's onthulde dat Cornelius vaak werd gezien omdat hij een Playboy VIP Gold-lid was. Ze herinnert zich een avond in de Hollywood-bar die twee nieuwelingen bij zijn stand uitnodigde voordat ze ze mee naar huis namen. Masten beweerde dat er drie dagen niets van deze vrouwen was vernomen.

Tony Cornelius heeft gereageerd op de beweringen van Masten en noemde ze een 'ongelooflijk verhaal zonder echt bewijs' vol met 'wellust'.

Beschuldigingen tegen Don Cornelius uit de jaren 70

Masten werkte van 1972 tot 1982 als 'konijnenmoeder'. Ze beweert dat een van de meisjes, die beide zussen waren, hen belde om te zeggen dat ze werd vastgehouden. Het hoofd van het beveiligingsteam van Playboy vond de vrouwen "bebloed, mishandeld [en] gedrogeerd", toen hij ze oppakte, beweert het voormalige konijn. Ze gaat in schokkende details en beweert dat ze waren vastgebonden en vastgebonden. Ze heeft het niet gemeld bij de autoriteiten, iets waar ze zich nu schuldig over voelt.

"Het was waarschijnlijk het meest gruwelijke verhaal dat ik ooit heb gehoord bij Playboy", zei Masten over de vermeende acties van Cornelius. "Dit verhaal is het verhaal van een enorme schoonmaak die nooit in de pers is gekomen."

Deze controversiële documentaire heeft veel vragen opgeroepen over het roofzuchtige gedrag van mannen rond de Playboy-konijntjes. Voormalig speelkameraadje Holly Madison onthulde de cult-achtige sfeer rond Hugh Hefner en de Playboy Mansion.

Don Cornelius werd nooit onderzocht wegens misbruik

Don Cornelius is nooit onderzocht voor de beweringen in deze nieuwe documentairereeks. Hoewel hij in 2008 werd veroordeeld voor huiselijk geweld. Hij pleitte niet voor een wedstrijd en bracht drie jaar door met een proeftijd.

"Wat me zo schandalig vond, dat me zo boos maakte," onthulde Masten tijdens de show, "was dat er geen aanklacht werd ingediend en dat de privileges van Don Cornelius als nummer één VIP nooit werden opgeschort. Hij was de volgende week terug in de club."

"Deze jonge meisjes, wat ze hebben meegemaakt, niemand heeft enig idee," zei Masten terwijl de tranen vielen. "Het was mijn taak om de stukken op te rapen. Ik moest de stukken van deze kinderen oprapen. Het waren kinderen!"

Cornelius creëerde en presenteerde Soul Train tussen 1971 en 1993, en bood zwarte muzikanten een platform om het reguliere publiek te bereiken en hielp artiesten als Marvin Gaye, James Brown en Aretha Franklin om bekendheid te krijgen. Hij stierf aan een zelf toegebrachte schotwond op 1 februari 2012, na het ervaren van epileptische aanvallen en het lijden van "extreme pijn", gedurende 15 jaar, volgens zijn zoon.

Na de aflevering van Secrets of Playboy van maandag verscheen er een disclaimer op het scherm die kijkers eraan herinnert dat "de overgrote meerderheid van de beschuldigingen" in de docuserie "niet het onderwerp zijn geweest van strafrechtelijk onderzoek of aanklachten, en dat ook niet bewijs van schuld vormen."

Aanbevolen: