Dit zijn de duurste aankopen van Floyd Mayweather

Inhoudsopgave:

Dit zijn de duurste aankopen van Floyd Mayweather
Dit zijn de duurste aankopen van Floyd Mayweather
Anonim

Het is geen geheim dat gepensioneerde bokser Floyd Mayweather ongelooflijk rijk is en een voorliefde heeft voor luxe. Berucht om zijn uitspattingen, heeft Floyd Mayweather meerdere vliegtuigen en een armada van luxe auto's gekocht en miljoenen uitgegeven aan sieraden, horloges, bontjassen, en hij geeft zelfs duizenden dollars per dag uit aan zijn ma altijden.

Hoewel sommigen zich zorgen maken dat hij zijn geld te snel en te willekeurig uitgeeft, heeft het Mayweather op geen enkele manier vertraagd. Hij heeft nog steeds een nettowaarde van $ 450 miljoen dollar, en hij brak ooit de hersens van veel boksfans met een betaaldag van $ 275 miljoen. Met die honderden miljoenen kan men zich echt een aantal interessante uitspattingen veroorloven.

10 Floyd Mayweather heeft 29 Rolls Royces gekocht

Floyd Mayweather heeft een van de grootste autocollecties van alle beroemdheden. Terwijl sommige beroemde autoverzamelaars genieten van het verzamelen van auto's vanwege hun nieuwigheid, techniek of geschiedenis, lijkt Floyd Mayweather maar om één ding te geven, luxe. Kosten betekenen niets voor Mayweather, en als hij van een auto houdt, zal hij verschillende versies van die auto kopen, meestal om er zeker van te zijn dat hij van elk model en elke bekleding een exemplaar krijgt. Onder deze armada van auto's heeft Floyd Mayweather niet één, niet drie, niet tien, maar 29 Rolls Royce-auto's, waarvan de meeste de Rolls Royce Phantom zijn, die begint bij $ 455.000.

9 Floyd Mayweather kocht luxe auto's voor al zijn vrienden

Maar Floyd Mayweather koopt niet alleen auto's per vrachtwagen voor zichzelf, hij koopt ze ook voor zijn vrienden en geliefden. Voorafgaand aan zijn veel gepubliceerde liefdadigheidsgevecht met YouTube Logan Paul, kocht Floyd Mayweather 9 luxe sedans voor zijn vrienden. Onder hen waren een Dodge Charger, een Mercedes S560 en een Maybach sedan.

8 Floyd Mayweather kocht een diamanten halsketting van $15 miljoen voor zichzelf voor Kerstmis

Rappers en atleten houden van hun blingbling, en natuurlijk is Floyd Meather geen uitzondering. Hij heeft verschillende horloges, armbanden en halskettingen uitgegeven, maar wat misschien wel een van zijn meest schokkend dure aankopen was, was zijn diamanten halsketting van $ 15 miljoen. Floyd Mayweather wordt zelden gezien zonder een soort sieraad.

7 Floyd Mayweather heeft $400.000 uitgegeven aan Hermes-tassen

Mayweather gaf $400.000 uit aan een paar designer Hermes-tassen tijdens een van zijn shoppingtrips in Parijs. Hij kocht niet één, maar vijf leren tassen van krokodillenleer in verschillende maten voor draagtassen en reizen.

6 Floyd Mayweather kocht een mega-herenhuis van $29 miljoen in Beverly Hills

Een van de duurste huisaankopen door een beroemdheid uit de recente geschiedenis, Floyd Mayweather's herenhuis in Beverly Hills kostte hem bijna $30 miljoen. Het land is ongeveer 2 acres, met het herenhuis van 1.4 hectare, en beschikt over verschillende pensions, een zwembad en alle luxe die u van een landgoed in Beverly Hills mag verwachten. Mayweather bezit minstens twee andere herenhuizen, die hij in Miami, Florida kocht, kostte hem $ 18 miljoen.

5 Floyd Mayweather kocht een Bugatti van $ 3 miljoen

Bugatti's zijn enkele van de duurste auto's die met geld te koop zijn en als het woord 'duur' eraan vastzit, moet Mayweather hem gewoon kopen. Naast zijn 29 Rolls Royces is er nog minstens één Bugatti Veyron die Mayweather kocht voor maar liefst 3,5 miljoen dollar.

4 Floyd Mayweather kocht een horloge van $ 18 miljoen dollar

Als $ 15 miljoen voor één ketting veel is, dan is $ 18 miljoen voor een horloge ook geen grap. Mayweather heeft een overvloed aan horloges, maar geen enkele is duurder dan dit Jacob & Co-merkhorloge dat hij in New York City kocht. Het horloge is bezet met diamanten en heeft een robijn prominent in het midden van de wijzers.

3 Floyd Mayweather verzamelde een bar-tabblad van $ 25k

Iedereen heeft behoefte aan ontspanning, en sommige mensen houden van een avondje in de club of bar met vrienden om tot rust te komen. Het lijkt erop dat Floyd Mayweather een van die mensen is. In één nacht in de Hard Rock in Las Vegas verdiende hij een bar-tab van meer dan $ 25.000! Misschien waren ze allemaal dronken van champagne, misschien kocht hij voor iedereen een rondje aan de bar. Het punt is dat Mayweather een bar had die gelijk was aan wat sommige mensen in een jaar verdienen voor een avondje drinken. Naar verluidt bezuinigde Mayweather op het geven van fooien aan het personeel.

2 Floyd Mayweather investeert in een Vegas Strip Club

Niet al zijn uitspattingen komen op zijn rekening, terwijl het misschien lijkt alsof hij niet slim omgaat met zijn geld dat Floyd Mayweather wat investeringen doet. Om te beginnen werkt hij samen met andere durfkapitalisten om een stripclub in Las Vegas te openen. Hoewel het bedrag dat hij heeft geïnvesteerd niet bekend is gemaakt, kan men, Mayweather kennende, aannemen dat het niet voor een mager bedrag was.

1 Floyd Wayweather geeft $1000 per dag uit aan eten

Ten slotte moet een van de duurste uitspattingen van Mayweather zijn wat hij aan eten uitgeeft. Floyd Mayweather heeft een persoonlijke chef-kok in dienst om al zijn ma altijden te bereiden en omdat hij een voorliefde heeft voor luxe, kiest hij voor de duurste opties die zijn chef-kok kan bieden. Blijkbaar geeft Mayweather $ 1000 per dag uit voor het eten dat zijn chef-kok voor hem bereidt. Dit betekent dat Mayweather gemiddeld $ 365.000 per jaar aan eten alleen uitgeeft, en dat is exclusief zijn $ 25.000 bar-tabs.

Aanbevolen: