Dit zijn de vreemdste aankopen van Post Malone

Inhoudsopgave:

Dit zijn de vreemdste aankopen van Post Malone
Dit zijn de vreemdste aankopen van Post Malone
Anonim

Post Malone is momenteel een van de grootste rappers in de industrie. Zijn muziek maakt altijd indruk, en dat horen we vaak op de Top 40-radio. Met zijn succes verdient hij een enorme hoeveelheid geld waar hij waarschijnlijk niet doorheen zou kunnen blazen als hij het probeerde. En hij probeert het wel. Ondanks dat er een baby op komst is, heeft Post Malone in zijn carrière een aantal zeer vreemde aankopen gedaan. Wat kan hij anders doen als hij zoveel geld verdient. Hier zijn enkele van de vreemdste aankopen die hij heeft gedaan:

8 500 Hot Wings

Post Malone is een bekende eetliefhebber. Hij zou alles betalen om het eten te krijgen dat hij lekker vindt. Hij deelt het ook graag met anderen. Hij kocht zelfs 500 hete kippenvleugels voor zichzelf en om te delen met zijn bemanning van Nando's Chicken. Hij had zo'n honger dat hij wilde dat iedereen een snack kreeg.

7 Een instant Rolls-Royce

Post Malone heeft zoveel geld dat hij zijn auto kan laten crashen en binnen een paar uur een gloednieuwe kan krijgen. Zijn Rolls-Royce werd aangereden door een KIA, waardoor hij tijdelijk zonder auto zat. Hij ging (bijna onmiddellijk) een andere Rolls-Royce kopen voor meer dan $ 400.000. Het moet leuk zijn om zo met geld te smijten.

6 Hennessy Velociraptor 6x6

Deze superster-rapper staat bekend om zijn interesse in auto's. Hij had eigenlijk een Hennessy Velociraptor 6x6 bij hem thuis afgeleverd. Het is een enorme vrachtwagen en uniek in zijn soort. Als je hem op de weg zou zien rijden, zou je hem niet missen. Hij kocht het voor zichzelf als kerstcadeau en we weten niet zeker hoe hij het zou kunnen overtreffen.

5 Hello Kitty Charms

Post Malone heeft een soort atypische benadering van de sieraden die hij graag draagt en verzamelt. De meeste rappers houden van een klassieke Cubaanse link of gepersonaliseerde charme om hen te vertegenwoordigen. Malone is anders. Hij verzamelt graag Hello Kitty Jewelry-bedels om samen met zijn gouden roosters en mooie horloges te dragen.

4 Een herenhuis met dertig stapelbedden in Utah

De aankopen van Post Malone beginnen steeds meer op die van Nicolas Cage te lijken. Hij kocht onlangs een enorm herenhuis in Utah voor meer dan $ 3 miljoen. De eigenlijke woning is niet zo raar van een aankoop. Hij besloot echter om door het hele huis dertig stapelbedden te plaatsen. Hoeveel mensen wil hij daar slapen?

3 Een arsenaal van militaire kwaliteit

Je kunt zien dat Post Malone uit het zuiden komt omdat hij graag een wapen draagt. Hij gaat graag de hele tijd naar de schietbaan om schietoefeningen te doen. Post Malone bezit echter niet alleen pistolen, hij bezit ook wapens van militaire kwaliteit.

2 Duizenden Popeye's Biscuits

Post Malone brengt soms zuidelijke gastvrijheid tot het uiterste. Bij een van zijn optredens bestelde hij Popeye's koekjes voor iedereen in het publiek. Iedereen weet hoe boterachtig en heerlijk die koekjes zijn, en Malone wilde wat vreugde delen, hoeveel het ook kost.

1 Icy Rolex-horloges

Net als de meeste rappers, geeft Post Malone prioriteit aan het hebben van hele mooie sieraden. Hij wil dat het zo glanzend is en versierd met juwelen dat je het vanuit de ruimte kunt zien. Enkele van zijn waardevolle bezittingen zijn twee Rolex-horloges met een waarde van meer dan $ 50.000. Ze bevatten zoveel diamanten dat ze zelfs in het donker kunnen schitteren.

Aanbevolen: