Welke film van Will Smith was het meest succesvol?

Inhoudsopgave:

Welke film van Will Smith was het meest succesvol?
Welke film van Will Smith was het meest succesvol?
Anonim

Hollywood-ster Will Smith werd in de jaren '90 beroemd dankzij de sitcom The Fresh Prince of Bel-Air. Sindsdien heeft Will Smith veel succes gehad als zowel acteur als muzikant. Talloze celebs hebben aangegeven hoe graag ze werken met de ster die bekend staat om zijn ongelooflijke arbeidsethos.

Vandaag bekijken we de meest succesvolle Will Smith-films. Van Men in Black tot Suicide Squad - blijf scrollen om te zien welke Will Smith-film uiteindelijk meer dan $1 miljard verdiende aan de kassa!

10 'Hitch' - Box Office: $ 371,6 miljoen

De aftrap is de romantische komedie Hitch uit 2005. Daarin speelt Will Smith Alex "Hitch" Hitchens, en hij schittert naast Eva Mendes, Kevin James, Amber Valletta, Michael Rapaport en Adam Arkin. De film volgt een professionele 'date-dokter' die de kost verdient door mannen te leren hoe ze vrouwen ertoe kunnen brengen om ze leuk te vinden - en het heeft momenteel een 6,7-beoordeling op IMDb. Hitch bracht uiteindelijk $ 371,6 miljoen op aan de kassa.

9 'Bad Boys For Life' - Box Office: $ 426,5 miljoen

De volgende is de actiekomedie Bad Boys for Life 2020, het derde deel in de Bad Boys-franchise. Daarin speelt Will Smith inspecteur-luitenant Michael Eugene 'Mike' Lowrey, en hij schittert naast Martin Lawrence, Paola Núñez, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig en Charles Melton. De film volgt twee rechercheurs uit Miami terwijl ze een reeks moorden onderzoeken die verband houden met een van hun verleden. Bad Boys for Life heeft een rating van 6,5 op IMDb en het bracht uiteindelijk $ 426,5 miljoen op aan de kassa.

8 'Men In Black II' - Box Office: $ 441,8 miljoen

Laten we verder gaan met de sci-fi actiekomedie Men in Black II uit 2002, de tweede film in de originele trilogie. De franchise is losjes gebaseerd op de Marvel Comics-serie The Men in Black van Lowell Cunningham.

Daarin speelt Will Smith James Darrel Edwards III/Agent J, en hij speelt naast Tommy Lee Jones, Lara Flynn Boyle, Johnny Knoxville, Rosario Dawson en Tony Shalhoub. Men in Black II heeft momenteel een beoordeling van 6,1 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 441,8 miljoen aan de kassa.

7 'I Am Legend' - Box Office: $ 585,4 miljoen

De post-apocalyptische actiethriller I Am Legend uit 2007 waarin Will Smith Dr. Robert Neville speelt, is de volgende. Naast Smith zijn er in de film ook Alice Braga, Charlie Tahan en Dash Mihok te zien. I Am Legend volgt een viroloog nadat een virus de meeste mensen op aarde heeft uitgeroeid - en het heeft momenteel een 7,2 beoordeling op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 585,4 miljoen op aan de kassa.

6 'Men In Black' - Box Office: $ 589,4 miljoen

De volgende is de sci-fi actiekomedie Men in Black uit 1997, waaruit de Men in Black-franchise voortkwam. De film volgt twee agenten van een geheime organisatie die toezicht houden op buitenaardse levensvormen op aarde - en heeft momenteel een 7,3 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 589,4 miljoen aan de kassa.

5 'Men In Black III' - Box Office: $624 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag is de sci-fi actiekomedie uit 2012 Men in Black III. Tijdens het archiveren had Will Smith twee trailers nodig. De film heeft momenteel een beoordeling van 7,3 op IMDb en hij moest $ 624 miljoen verdienen aan de kassa.

4 'Hancock' - Box Office: $629.4 miljoen

Laten we verder gaan met de superheldenfilm Hancock uit 2008 waarin Will Smith John Hancock speelt. Naast Smith zijn er in de film ook Charlize Theron en Jason Bateman te zien.

De film volgt een burgerwacht-superheld wiens roekeloze gedrag Los Angeles miljoenen dollars kost. Hancock heeft momenteel een beoordeling van 6,4 op IMDb en hij moest $ 629,4 miljoen verdienen aan de kassa.

3 'Suicide Squad' - Box Office: $ 746 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de superheldenfilm Suicide Squad uit 2016. Daarin speelt Will Smith Floyd Lawton/Deadshot, en hij schittert naast Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis en Jai Courtney. Suicide Squad is gebaseerd op het gelijknamige superschurkenteam van DC Comics en heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 746 miljoen aan de kassa.

2 'Independence Day' - Box Office: $ 817,4 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de sci-fi-actiefilm Independence Day uit 1996. Daarin speelt Will Smith Captain Steven Hiller, en hij schittert naast Bill Pullman, Jeff Goldblum, Mary McDonnell, Judd Hirsch en Margaret Colin. De film volgt een groep mensen die een buitenaardse aanval proberen te overleven, en het heeft een 7,0 rating op IMDb. Independence Day bracht uiteindelijk $ 817,4 miljoen op aan de kassa.

1 'Aladdin' - Box Office: $ 1,051 miljard

Op nummer één staat de muzikale fantasiefilm Aladdin uit 2019. Daarin speelt Will Smith Genie, en hij schittert naast Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban en Nasim Pedrad. De film is een live-action bewerking van Disney's gelijknamige animatiefilm uit 1992. Aladdin heeft momenteel een 6,9-rating op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 1,051 miljard aan de kassa.

Aanbevolen: