Wie is Chelsea Lazkani, de nieuwe 'Selling Sunset'-ster?

Inhoudsopgave:

Wie is Chelsea Lazkani, de nieuwe 'Selling Sunset'-ster?
Wie is Chelsea Lazkani, de nieuwe 'Selling Sunset'-ster?
Anonim

Selling Sunset is een hitserie die debuteerde in 2019 op Netflix Deze realityshow volgt luxe makelaars die voor The Oppenheim Group in Los Angeles werken en alleen de beste locaties verkopen naar LA's rich and famous. Met deze getalenteerde vrouwen die zo'n moordend werk samen doen, ontstaat er snel drama als ze met elkaar wedijveren en proberen hun 'concurrentie' te laten zien.

22 april is de officiële releasedag voor seizoen vijf van de show. Met een nieuw seizoen komt een nieuwe ster, en haar naam is Chelsea Lazkani. Deze nieuwe makelaar komt de boel opschudden en zichzelf bewijzen als een waardige tegenstander in de vastgoedwereld. Dit is wat we weten over het nieuwste castlid van Selling Sunset.

8 Chelsea Lazkani's opleiding

Chelsea Lazkani is van Brits-Nigeriaanse afkomst en ging naar school in Engeland. Als vastberaden en harde werker streefde ze de hoogste graad na die ze op dat moment kon behalen. De eerste universiteit die Lazkani bezocht, was de Universiteit van Birmingham, waar ze haar eerste bedrijfsdiploma behaalde. Van daaruit schreef Chelsea zich in bij de Universiteit van Dundee, waar ze haar neus op de slijpsteen legde en afstudeerde met een masterdiploma.

7 Chelsea Lazkani's gezinsleven

Naast een hardwerkende vrouw is Chelsea Lazkani ook een toegewijde echtgenote en moeder van twee kinderen. Ze trouwde in 2017 met haar man, Jeff Lazkani. De twee hebben de afgelopen vijf jaar samen een bevredigend leven opgebouwd en verwelkomden hun eerste kind in januari 2019, een zoon die ze Maddox Ali Lavon Lazkani noemden. Minder dan twee jaar later, in november 2020, beviel Chelsea van een klein meisje dat ze Melia Iman Lazkani noemden.

6 Chelsea Lazkani's Fashion

Chelsea Lazkani heeft zich niet alleen ondergedompeld in de wereld van zaken en onroerend goed, maar ze heeft ook haar duim op de mode-industrie. Hoewel ze misschien geen model of ontwerper is, is Lazkani goed thuis in hoe high fashion eruit ziet. Ze pronkt met veel van haar outfits op Instagram, pronkt met designerschoenen en alleen de beste van haar jurken of combinaties van overhemd en broek/rok.

5 Chelsea Lazkani is een liefhebber van alles wat buitenshuis is

Het lijkt alsof er niets is dat Chelsea Lazkani niet kan veroveren. Als ze niet druk is op haar werk, brengen zij en haar familie graag tijd buiten door. In veel van haar posts op sociale media deelt Chelsea foto's van haar, alleen of met haar kinderen op het strand of bij het zwembad. Als de Lazkani-clan het door elkaar wil halen, maken ze af en toe een uitstapje naar de bergen om te skiën.

4 Chelsea Lazkani is een zelfverklaarde 'Lone Soldier'

Chelsea Lazkani heeft de meisjes leren kennen tijdens het filmen van Selling Sunset. Ze heeft een hechte band met Christine Quinn gevormd, maar doet haar best om uit elk drama tussen haar andere medespelers te blijven. Lazkani vertelde: "Ik ben als een eenzame soldaat. Ik eb en vloed, en ik beweeg niet echt bij die trillingen. Ik begrijp dat ze misschien drama hebben gehad, maar ik ben hier om mijn eigen unieke relaties te vormen."

3 Toen Chelsea Lazkani haar vastgoedlicentie ontving

Als haar eerste baan in het bedrijfsleven, begon Chelsea Lazkani te werken als bedrijfsstrateeg. Hoewel die carrière haar wat wijsheid en inzicht gaf, werd ze ontevreden met haar titel en veranderde ze die in 2017. Ze stopte met haar beroep en begon in plaats daarvan te werken om haar onroerendgoedvergunning te krijgen. Haar toegang tot luxe onroerend goed was via het Los Angeles-bureau Rodeo Re alty, wat haar naam een boost gaf in de vastgoedwereld.

2 Waar Chelsea Lazkani reist

Vanwege haar succes in de luxe-industrie kan Chelsea Lazkani het zich veroorloven om extravagante uitstapjes te maken met haar familie. Ze vindt het heerlijk om met een privéjet te vliegen, zodat de kinderen kunnen rommelen zonder iemand te storen, en het geeft haar ook wat gewaardeerde privacy. Zij, haar man en hun zoon maakten in de zomer van 2019 een reis naar Italië, waar ze de toeristische bezienswaardigheden bekeken en een foto van hun avonturen in Rome op Instagram deelden.

1 Wat Chelsea Lazkani denkt over het 'Selling Sunset'-team

Chelsea Lazkani werd opgenomen in de cast van Selling Sunset voor seizoen vijf, en toen ze de aankondiging op sociale media deed, was haar opwinding aanstekelijk. Ze kijkt ernaar uit om haar carrière voort te zetten en relaties op te bouwen met haar mededames, maar het belangrijkste aspect voor haar is: "dit [is] een kans om echt deuren te openen in een sector die geen diversiteit heeft en waar minderheden worden onderschat."

Aanbevolen: