Selling Sunset': wie is Jeff Lazkani, de echtgenoot van Chelsea Lazkani?

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': wie is Jeff Lazkani, de echtgenoot van Chelsea Lazkani?
Selling Sunset': wie is Jeff Lazkani, de echtgenoot van Chelsea Lazkani?
Anonim

Chelsea Lazkani, een nieuw meisje bij Sunset, stal meteen de show toen ze deelnam aan seizoen 5. Hoewel ze binnenkwam als de vriendin van de zelfverklaarde schurk Christine Quinn, bewees ze meteen aan The Oppenheim Group dat ze een serieuze makelaar is die kan bezorgen. En net als Christine heeft de moeder van twee ook een succesvolle echtgenoot - Jeff Lazkani - die haar tijdens haar reis naar de makelaardij opzweept. Hij was ook een voormalige klant van de baas van The O Group, Jason Oppenheim. Hier is alles wat je moet weten over de man van Chelsea.

Wie is Jeff Lazkani?

Jeff zit niet in de makelaardij. Hij werkt als Managing Partner bij Icon Media Direct. Zijn moeder, Nancy Lazkani, startte het bedrijf in 2000. Jeff werkt al 15 jaar in het bedrijf. Volgens de website van zijn bedrijf is hij momenteel het "hoofdstrategisch aanspreekpunt voor veel van de grootste klanten van Icon". Hij wordt ook "vaak gevraagd om artikelen te schrijven of met groepen te spreken over de toekomst van direct response televisie en media." Dat zou van pas komen voor het geval hij en Chelsea verstrikt raken in een explosieve mediaruzie. Chrishell Stause dreigde met name juridische stappen tegen Christine te ondernemen na enkele opmerkingen die ze aan de pers had gemaakt.

Maar volgens Chelsea maakt Jeff zich niet echt zorgen over het drama van de show. "Wat het drama betreft, denk ik niet dat het hem echt kan schelen", zei ze over haar drukke echtgenoot. "Soms probeer ik [hem in te halen], maar hij zit tussen ongeveer 10 vergaderingen in en hij zegt: 'Wie is Vanessa?' En ik heb zoiets van, 'Ze is iemand.'" Maar door dit alles heeft Jeff de makelaar aangemoedigd om haar reality-tv-carrière na te streven."Ik denk dat de steun van mijn man en mijn familie me echt heeft voorbereid om deze grote rol en deze kans op zich te nemen", voegde Chelsea eraan toe.

Jeff Lazkani had bijna het huis van Kanye West gekocht

Toen Chelsea Jason voor het eerst ontmoette, vertelde ze hem over die keer dat hij haar man een huis verkocht. De makelaar had moeite zich de nieuwkomer te herinneren toen ze zichzelf voor het eerst voorstelde, maar herinnerde zich nog levendig dat Jeffs moeder het huis van Kanye West deed. "Dit is grappig, want ik heb niet alleen [Jeff] Kanye's huis laten zien, waar we in escrow [het bod van de koper is geaccepteerd] op het huis van Kanye komen", vertelde Jason. "We hebben niet gezegd wie het was. Jeff nodigde zijn moeder uit, en zijn moeder - niet wetend wiens huis het was - zegt: 'Het lijkt erop dat hier een eenzame narcist woont.' En Jeff annuleerde de borg."

Jason voegde toe: "Er [was] een schilderij van Kanye als Jezus op het plafond, zoals, wijzend. De douche was als een aquarium met goudvissen." Niet veel fans reageerden op de anekdote, maar één schreef op Twitter: "Ik kan niet zeggen of het verkopen van Sunset nep is, want hoe zei Chelsea dat ze haar Kanye Wests oude huis hebben laten zien om te kopen en haar man verdient 100.000." Ze hebben een punt. Maar volgens rapporten is het bedrijf van Jeff eigenlijk een enorm succes dat het in de eerste zes maanden al maar liefst $ 15 miljoen aan facturen heeft verdiend. We vermoeden dat hij heeft gerapporteerd dat het nettovermogen niet echt nauwkeurig is.

Hoe hebben Chelsea en Jeff Lazkani elkaar ontmoet?

Chelsea is trots om toe te geven dat ze haar man voor het eerst ontmoette op Tinder kort na aankomst in L. A. Ze zei dat hij zijn eerste match op de app was. "Ik ben gebleven omdat ik verliefd werd… Het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen", schreef de makelaar over hun verhaal op Instagram. De twee zijn sinds 2017 getrouwd. Samen voeden ze een paar kinderen op, Melia en Maddox. Chelsea onthulde ook dat haar deelname aan Selling Sunset haar manier was om een goed voorbeeld te geven aan hun kinderen.

"Wat me deze arbeidsethos gaf, was het zien van mijn ouders die hun a-- kapotmaakten," zei ze. "Wat ik mijn kinderen wil bijbrengen, is dat ze een geweldig leven hebben waar ze zo dankbaar en gelukkig voor zouden moeten zijn, maar je ziet mij en je vader elke dag werken om het te behouden." Ze voegde eraan toe dat ze wil dat haar kinderen leren over succes buiten de klasmuren. "Ik hoop dat ze een beetje druk krijgen", vervolgde ze. "Maar je hoeft niet de traditionele route te volgen om succesvol te zijn. Ik ben op reality-tv en ik verkoop onroerend goed, waarvan ik niets heb geleerd op school. Ik wil gewoon dat ze ergens gepassioneerd over zijn en bereid zijn om hard te werken."

Over hard werken gesproken, Chelsea bekende ook dat ze zichzelf moest 'bewijzen' in seizoen 5 van Selling Sunset. "Dit seizoen kwam ik erbij en het ging er echt om dat ik mezelf moest bewijzen en een beetje moest laten zien over mijn kracht en mijn persoonlijkheid en hoe ik hier ben om heel hard te werken." Toch hoopt ze in seizoen 6 meer van haar "kwetsbaarheid" te laten zien.

Aanbevolen: