Tobey Maguire en deze geannuleerde acteur deden het tijdens 'Spider-Man' over Kirsten Dunst

Inhoudsopgave:

Tobey Maguire en deze geannuleerde acteur deden het tijdens 'Spider-Man' over Kirsten Dunst
Tobey Maguire en deze geannuleerde acteur deden het tijdens 'Spider-Man' over Kirsten Dunst
Anonim

Fans zullen altijd ruzie maken over wie de betere 'Spider-Man' is tussen Tobey Maguire en Tom Holland. Desalniettemin, hoewel hij tegenwoordig niet zo vaak wordt gecast, heeft Tobey Maguire een hele carrière doorstaan, met onderweg verschillende kassabommen.

Maar zoals we bij zoveel andere sterren in Hollywood hebben gezien, kunnen er zich achter de schermen problemen voordoen. Dat was het geval voor Tobey Maguire tijdens 'Spider-Man', toen hij met Kirsten Dunst uitging tijdens de eerste film. De relatie deed de regisseur niet alleen zweten, maar zorgde ook voor spanningen met een bepaald castlid, die later ook zou onthullen dat hij, net als in de film, ook verliefd was op Dunst.

We kijken terug naar wat er achter de schermen gebeurde en hoe de spanningen uiteindelijk tussen de twee partijen werden opgelost.

Zowel James Franco als Tobey Maguire waren niet blij met hun audities voor 'Spider-Man'

Hoewel de films legendarisch werden terwijl ze samen miljarden verdienden aan de kassa, was de weg naar de film, vooral de eerste, een beetje hobbeliger.

Om te beginnen met James Franco, had hij in het begin auditie gedaan voor de rol van Peter Parker. Hij wachtte nerveus op de reactie, denkend dat hij de rol kreeg, maar uiteindelijk kreeg hij een andere rol aangeboden, zoals hij onthulde naast Paly Voice.

"Nou, ik deed voor het eerst auditie voor de rol van Peter Parker, wat goed ging", zei de "Interview" -acteur. "Dus ze gaven veel geld uit aan de sets en kranen, wat ongebruikelijk is voor een auditie Dus ik ging en deed dat en wachtte zes weken lang op mijn nagel.”

Hij kreeg de rol niet, maar kreeg later de rol van Harry aangeboden, een rol waarvoor niemand auditie had gedaan. Hij kreeg de rol en wat Peter Parker betreft, Tobey Maguire scoorde uiteindelijk de rol.

Tobey was ook niet per se enthousiast over het auditieproces, omdat hij de rol moest uitproberen. Hij gaf toe dat zijn ego een deuk had opgelopen, maar uiteindelijk kwam het allemaal goed.

Hoewel de films uiteindelijk floreerden, lijkt het alsof de zaken achter de schermen gespannen waren.

Tobey Maguire en Kirsten Dunst waren in het geheim aan het daten tijdens de eerste 'Spider-Man'

De twee hielden het extreem stil, zo erg zelfs dat de regisseur van de film, Sam Raimi, zich niet eens bewust was van hun situatie. Hij zou zich echter zorgen maken over hun status, toen bleek dat de twee uit elkaar waren gegaan voorafgaand aan de tweede film.

"Ze begonnen blijkbaar met elkaar te daten, denk ik, in het midden van de eerste film … hoewel ik het op dat moment niet wist," voegde hij eraan toe. "Maar uiteindelijk gingen ze uiteindelijk uit elkaar voor de tweede film. Ik was bang dat ze niet dezelfde chemie terug zouden krijgen, maar ik maakte me gewoon zorgen."

Toegevoegd aan het drama van dit alles, zou James Franco later onthullen na de films die hij verpletterde op Dunst terwijl ze uitging met Tobey Maguire.

Dit zorgde voor veel spanning op de set, maar tegen de tijd dat de tweede film ronddraaide, werd gezegd dat alles uiteindelijk door alle partijen was opgelost.

Desalniettemin heeft Franco, terugkijkend, niet de beste herinneringen aan zijn tijd op de set.

James Franco en Tobey Maguire waren niet blij met elkaar, aangezien de geannuleerde acteur ook verliefd werd op Kirsten Dunst… zoals in de film

Tijdens een interview met Playboy, onthulde Franco inderdaad dat hij verliefd was op zijn tegenspeler tijdens het maken van de film, wat voor drama en ruzie tussen hem en Maguire zorgde.

"Tobey en Kirsten werden rond die tijd een stel," zei hij. "Ik was verliefd op Kirsten, en ik denk dat ik daar ook boos over was… Tobey was een tijdje boos op me. Bij de tweede film waren we cool."

Terugkijkend was Franco, hoewel hij het met zijn co-sterren goed deed, niet zo blij met de ervaring. De ster zou naast The Hollywood Reporter onthullen dat hij een reeks films heeft gemaakt die hij niet leuk vond of waar hij niet om gaf, alleen maar omdat hij door zijn mensen werd gedwongen. Franco zou zeggen dat hij vanaf dat moment niet meer naar anderen luisterde en zijn eigen ding deed.

Toen ik naar zijn cv keek, werd het duidelijk dat Franco verwees naar zijn tijd in de Spider-Man-films. Al moet worden opgemerkt dat hij niets dan lof had voor zijn medesterren, waaronder Tobey en Kirsten. Het lijkt alsof James gewoon geen fan was van het proces als geheel, vooral creatief niet.

Aanbevolen: