Love Is Blind: begint Shake echt een OnlyFans-account?

Inhoudsopgave:

Love Is Blind: begint Shake echt een OnlyFans-account?
Love Is Blind: begint Shake echt een OnlyFans-account?
Anonim

Love is Blind is de Netflix-hit waar mensen maar over blijven gonzen. Seizoen één was een enorme hit, en seizoen twee was ook een groot succes. Het tweede seizoen had veel ongemakkelijke momenten en het veranderde Shake in een grote reality-tv-schurk.

Shake wist de andere deelnemers kwaad te maken, vooral tijdens de reünie. De kijkers thuis verachtten hem, en elke beweging die hij maakt, wrijft mensen in het verkeerde keelgat. Hij heeft onlangs aangekondigd dat hij lid wordt van OnlyFans, en mensen hebben hem op sociale media in de maling genomen.

Laten we eens kijken naar de reacties op Shake's OnlyFans-aankondiging.

Heeft Shake een 'OnlyFans'-account?

Love is Blind seizoen één heeft echt de weg geëffend voor wat er in seizoen twee zou komen. Ondanks dat fans klaar waren voor een tweede seizoen, hadden ze gewoon geen idee hoe chaotisch het zou worden. Zelfs nu het al een tijdje geleden is sinds het tweede seizoen, kan de fan er nog steeds niet over ophouden.

Wederom zagen we hoopvolle singles de pods raken voor een kans om de liefde van hun leven te vinden zonder ze echt te zien. Interessant genoeg waren er hier veel crossover-verbindingen, en het was echt moeilijk om erachter te komen met wie sommige mensen zouden eindigen.

Uiteindelijk hebben de koppels zichzelf opgelost en konden fans gaan zitten en genieten van hun reis naar het altaar. De dingen waren de hele tijd pittig en elke week stonden fans te popelen om te zien wat er zou gebeuren in de volgende reeks afleveringen.

Aan het einde van het seizoen waren er nog maar twee succesvolle koppels over. Er waren enkele echt schokkende momenten en er waren verschillende mensen die de rol van schurk op zich namen, met name Shake, we scheidden zich echt af als de slechterik.

Shake was de schurk van het seizoen

Alle geweldige realityshows hebben een interessante schurk nodig, en naarmate het tweede seizoen vorderde, werd het duidelijk dat Shake die rol op bewonderenswaardige wijze zou vervullen. Hij werd in de beginfase van de show als vreselijk beschouwd en zijn oppervlakkigheid deed hem geen plezier tijdens het tweede seizoen.

Zijn status als slechterik werd echt versterkt tijdens de reünie-aflevering, en op dit moment moet hij een van de meest gehate mensen in de moderne reality-tv-geschiedenis zijn.

Soms kan een slechterik bondgenoten hebben of zelfs een paar mensen die ze een beetje leuk vinden, maar het lijkt er echt op dat de hele cast een hekel heeft aan Shake. Ze hebben hem misschien het hele seizoen getolereerd, maar toen het tijdens de reünie tot een hoogtepunt kwam, werd zijn plaats buiten de groep verstevigd.

Onlangs werd onthuld dat hij door Danielle was geblokkeerd voor de groepschat van de cast.

"Ik heb hem op elke vorm van sociale media moeten blokkeren", zei ze.

Ze voegde er toen aan toe: "Ik weet niet eens wat er in zijn leven aan de hand is."

Het is gek om te bedenken dat ze allemaal een hekel aan hem hebben gekregen, maar nogmaals, hij lijkt te genieten van het feit dat hij gegolfde veren heeft.

Alsof dat nog niet erg genoeg was, maakte hij onlangs een aankondiging waar fans met hun ogen van rolden.

His OnlyFans-aankondiging had een hilarische reactie van fans

OnlyFans is een plek geworden waar beroemde mensen snel geld kunnen verdienen met inhoud, en veel mensen met een aanhang wenden zich tot het platform. Van alle castleden die in seizoen 2 verschenen, was Shake een vrij voor de hand liggende keuze om inhoud op de beruchte site te plaatsen.

Onnodig te zeggen dat Shake furore maakte toen hij aankondigde dat hij OnlyFans zou raken om wat geld te verdienen.

Volgens de man zelf: "Ga er alsjeblieft niet vanuit dat dit allemaal materiaal voor volwassenen is. Dat gezegd hebbende, beschouw ik mezelf zowel lichaam- als sekspositief, dus er zal zeker interessante inhoud zijn."

De reacties van fans op deze aankondiging waren best grappig.

"Het kan letterlijk niet schelen wat hij probeert te gelde te maken", schreef een gebruiker op Reddit.

Zelfs reacties onder de post waren hilarisch.

"Niemand heeft hier letterlijk om gevraagd", voegde iemand eraan toe.

Serieus, neem de tijd om door de reacties te bladeren en zie hoe een goudmijn van hooiers op zijn pad wordt gegooid. Om eerlijk te zijn, hebben veel mensen het gevoel dat hij de haat verdient, gezien de manier waarop hij Deepti behandelde tijdens de show.

Shake zou heel goed een munt kunnen slaan door inhoud op OnlyFans te plaatsen, maar dit verandert niets aan de manier waarop mensen hem bekijken.

Aanbevolen: