RHOBH Seizoen 12 Aflevering 1 begint met een knal

Inhoudsopgave:

RHOBH Seizoen 12 Aflevering 1 begint met een knal
RHOBH Seizoen 12 Aflevering 1 begint met een knal
Anonim

The Real Housewives of Beverly Hills zijn eindelijk terug op onze schermen, en als de première van seizoen 12 iets is om langs te gaan, zullen de komende maanden fans zeker aan de gang houden op het puntje van hun stoel.

Sinds het elfde seizoen van de show is afgelopen, is er veel gebeurd met de cast van RHOBH.

Erika Jayne heeft foto's van Garcelle's nieuwe boek in de prullenbak geplaatst, wat het begin van een nieuwe vete aangeeft. Lisa Rinna's moeder Lois, geliefd bij zowel de cast als de fans, stierf na een beroerte.

En bijna zodra de opnames voor het seizoen begonnen, ervoer Dorit Kemsley een gruwelijke huisinvasie waarbij ze onder schot werd gehouden en indringers smeekte om haar leven te sparen.

Met alles wat er sinds vorig seizoen is gebeurd, zijn veel fans benieuwd wat er in de show te zien zou zijn. Vraag je echter niet meer af! De dames zijn terug - en deze keer zetten ze alles op tafel.

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat RHOBH Seizoen 12 première spoilers

Sutton staat weer in het middelpunt van het drama

Een groot deel van seizoen 11 zag Sutton in het middelpunt van het drama; van haar sindsdien opgeloste ruzie met Crystal Kung-Minkoff, tot haar zeer weinig opgeloste drama met Erika. Dit keer lijkt dat weer het geval te zijn.

Aan het begin van de aflevering, in een gesprek tussen Erika en Lisa, brengt de laatste iets ter sprake dat Sutton zei in een aflevering van Watch What Happens Live with Andy Cohen. Dat wil zeggen, Lisa heeft haar nooit bedankt voor haar uitnodiging voor het Elton John Gala, jaren geleden.

De chat van Lisa en Erika staat in schril contrast met een gesprek tussen Sutton zelf en Garcelle, waarin Sutton mijmert dat ze niet verwacht dat er in de toekomst een probleem met Lisa zal zijn. Maar zodra ze het heeft gezegd, verschuift de scène terug naar de eerste twee dames. Lisa's mening? "Kom me niet f halen op de nationale tv met je f b."

We voorzien drama in het verschiet!

Iets anders dat we zien, is een voortzetting van de vete van Sutton en Erika. Reden hiervoor: een training naast Garcelle laat kijkers zien dat de Pretty Mess-zanger nog steeds niet inziet waarom een verontschuldiging op zijn plaats is, nadat hij de nieuwkomer heeft bedreigd.

Wat Sutton betreft, ze heeft ook niet de vriendelijkste woorden over Erika. Later in de aflevering onthult ze dat ze voor het eerst in haar leven nonchalant aan het daten is. Ze merkt echter snel op dat als ze zou worden opgericht, ze een andere lijst met kwalificaties zou hebben dan ze van Erika zou aannemen. Dat wil zeggen, geld. "In tegenstelling tot Erika heb ik geen geld nodig om mezelf beter te voelen."

Sutton schokt Kyle met haar vergelijking met de beproeving van Dorit

Met de overval van Dorit tijdens de eerste week van het filmen, vormt het een behoorlijk groot deel van de eerste aflevering. In feite gebruikt de show bewakingscamerabeelden van de indringers bij het samenstellen van de gebeurtenissen van de nacht.

In de nasleep van de beproeving verzamelt de groep zich rond Dorit - maar schijnbaar de nexus voor het drama van dit seizoen, dit is weer een ander deel van de première-aflevering waarin Sutton drama met de cast aanwakkert.

Sutton gaat zitten met Kyle Richards om te praten over de schrijnende ervaring van hun tegenspeler, en Kyle schetst het gesprek dat ze telefonisch met PK had. Echter, Sutton onderbreekt haar halverwege om te klagen dat ze ook een moeilijke dag had gehad. Als blijkt dat de moeilijkheid waar ze op doelt een Franse ontwerper in haar boetiek probeert te krijgen, worden Kyle's ogen groot van schrik. Ze gaat dan naar haar biechtstoel om haar tegenspeler "egocentrisch" te noemen. Dat gezegd hebbende, het is onwaarschijnlijk dat Sutton zo gekwetst zou zijn door Kyle's reactie.

Ten slotte grapt ze, "het is allemaal relatief."

Dorit stort in bij Kyle's huis

Hoewel Sutton de ware ernst van Dorits bijna-doodervaring misschien niet inziet, en het zeker de weg vrijmaakt voor een aantal komische momenten, roept het einde van de eerste aflevering de kijkers een grimmige herinnering aan de beproeving op.

Terwijl PK en Dorit Kyle's huis verlaten, na een ontmoeting met de groep om te decomprimeren na het incident, vergeet PK zijn telefoon en rent terug naar binnen om hem te halen. Voor het eerst zien we Dorit alleen - en het is duidelijk dat er een lange weg naar herstel voor haar ligt. Na heen en weer te ijsberen en zichzelf voor te houden dat ze in orde is, gaat Dorit eindelijk zitten, hoofd in handen, diep ademhalen - en een hartverscheurende snik uitstoten.

Fans reageren op de seizoenspremière van RHOBH

Ondanks het hartverscheurende einde van aflevering één, lijkt het erop dat fans dit seizoen hier zijn voor de houding van Sutton.

Wordt Sutton de ster van seizoen 12? De tijd zal het leren. In de tussentijd heeft ze echter een goede start gemaakt!

Aanbevolen: