What 'Love Is Blind' Star Shake Chatterjee's leven is als buiten de show

Inhoudsopgave:

What 'Love Is Blind' Star Shake Chatterjee's leven is als buiten de show
What 'Love Is Blind' Star Shake Chatterjee's leven is als buiten de show
Anonim

Abhishek Chatterjee, vooral bekend onder de bijnaam 'Shake', is enorm populair geworden sinds hij in seizoen twee van Love Is Blind verscheen. Fans keken met gretige opwinding toe terwijl hij en Deepti hun wervelende romance verkenden en een band kregen over hun erfgoed en soortgelijke kijk op het leven. Ze hadden zeker hun deel van ongemakkelijke momenten, en alle ups en downs zorgden voor een fascinerend reality-televisiedrama.

Sinds hij in de show verscheen, wilden fans echter meer weten over Shake en de verschillende elementen in zijn leven die hem zo uniek maken. Het leven voor Abhishek is een beetje anders dan wat fans zich misschien hadden voorgesteld na het zien van de show…

10 Shake gebruikt om een lineair perspectief op liefde te hebben

Zijn verschijning op Love Is Blind heeft Shake geleerd hoe hij zijn eigen grenzen en beperkingen kan overschrijden en de keuzes die hij in het leven maakt met meer intensiteit en nauwkeurig onderzoek kan bekijken. Hij heeft veel meer geleerd over zijn eigen emotionele band met de datingwereld en is gegroeid en heeft zijn eigen karakter en een uniek liefdesverhaal ontwikkeld.

Sinds hij in de show speelde, gaf Shake toe dat hij eerder een meer lineair perspectief op liefde had gehad en alleen met blanke vrouwen was uitgegaan. Daten met Deepti was de allereerste keer dat hij met een vrouw van kleur was, en dit verbreedde zijn horizon op vele niveaus.

9 Abhishek Chatterjee's carrière als dierenarts

Fans van de show hebben ontdekt dat Shake een zeer getalenteerde en ongelooflijk bekwame dierenarts is. Hij houdt van dieren en is erg meelevend als het erop aankomt zijn ervaring te willen gebruiken om huisdieren en dieren in het wild te helpen die redding en medische zorg nodig hebben. Hij voltooide zijn bachelor Dierwetenschappen in 2010 en behaalde daarna ook zijn doctoraat in de diergeneeskunde, chirurgie en geneeskunde voor gezelschapsdieren en exotische dieren. Hij heeft zich met succes ondergedompeld in zijn carrière en werkt hartstochtelijk om al zijn dierbare patiënten te behandelen.

8 Shake is 's nachts een professionele DJ

Een van de meest boeiende elementen in het persoonlijke leven van Abhishek Chatterjee is dat hij overdag op de een of andere manier een zeer succesvolle dierenarts is en 's nachts een superleuke DJ. Hij lijkt echt te gedijen als hij in zijn element is, muziek speelt voor ans en ronddraait aan zijn DJ-tafel. Shake heeft een behoorlijke aanhang die zijn liveshows bijwoont, en het is duidelijk dat muziek een waardevolle uitlaatklep is voor Shake. Hij plaatst regelmatig segmenten en videoclips van zijn tijd als DJ op zijn Instagram-pagina, tot grote opwinding van zijn bewonderende fans.

7 Shake's strijd met obesitas

Tijdens de show kreeg Shake veel kritiek te verduren over opmerkingen die hij maakte over Deepti's figuur. Sindsdien is hij naar de oppervlakte gekomen om te onthullen dat hij altijd een beetje gevoelig is geweest als het om dit onderwerp gaat, en dat hij persoonlijk al geruime tijd worstelt met zijn lichaamsbeeld. Hij geeft toe dat hij in zijn jonge jaren te zwaar was, en hij herinnert zich dat hij heel hard moest werken om zijn gevoelens van een laag zelfbeeld te overwinnen, als gevolg van de extra kilo's die hij had gekregen.

6 Hij had een succesvolle periode als college-instructeur

Tijdens zijn academische bezigheden en het pad naar het vestigen van zijn carrière, nam Chatterjee de rol van instructeur op zich en deelde hij de wijsheid van zijn kennis met studenten die geïnteresseerd waren in het nastreven van dezelfde interesses. In juni 2009 werd hij onderwijsassistent en doceerde hij vergelijkende immunobiologie. Dit was een afstudeercursus met ongeveer 60 studenten die deelnamen aan het programma.

5 Abhishek Chatterjee's werk om dierenwelzijn te beschermen

Abhishek Chaterjee's inspanningen om de wezens van de dierenwereld te helpen eindigen niet wanneer de deur van zijn dierenartskliniek achter hem sluit. Zelfs als hij niet echt op het werkterrein is, is er veel dat Shake onderweg heeft dat rechtstreeks verband houdt met het welzijn van huisdieren en wilde dieren.

Hij is onderzoeker geweest bij de African Predator Research Association en is zelfs dierenartsassistent geweest in de Philips Park Zoo. Naast al deze projecten richtte Chatterjee zijn eigen bedrijf op, VETcetera LLC genaamd, dat werkt aan het verbeteren van de patiëntenzorg.

4 Shake is een gecertificeerde mentaliteitscoach

Deze multi-getalenteerde man blijft zijn fans verbazen met de verschillende vaardigheden die hij bezit. Abhishek Chatterjee voegt nog een ander interessant project toe aan zijn lijst en is toevallig ook een gecertificeerde mindset-coach. Hij gelooft sterk in de kracht van positief denken en besteedt veel zorg om ervoor te zorgen dat zijn fans weten hoe belangrijk het is om een balans te vinden met hun mentale en emotionele gezondheid en welzijn. Hij deelt ook vaak positieve berichten op zijn sociale media-accounts.

3 Shake's ongelooflijke buikspieren

Nu Shake zijn zwaarlijvigheid heeft overwonnen, is hij erg voorzichtig om fit te blijven en de controle over zijn eigen lichaam te behouden. Hij traint regelmatig en heeft een aantal verrassend indrukwekkende buikspieren onder zijn conservatieve kleding. Hij heeft een voorproefje van zijn keiharde buikspieren gegeven aan zijn Instagram-volgers, en ze kunnen geen genoeg krijgen van zijn indrukwekkende lichaamsbouw.

2 Who Shake is verliefd op

Als dierenarts houdt Shake van alle dieren, maar er is één heel speciale kleine harige vriend waar hij een zwak voor heeft. Shake heeft een schattige teckelpuppy genaamd Bandit, die nogal wat Instagram-optredens heeft gemaakt. Hij is duidelijk smoorverliefd op zijn hondengenoot en brengt veel quality time door met zijn harige vriend.

1 Abhishek Chatterjee's gevoel voor humor

Shake is verfrissend grappig en het is gemakkelijk te zien dat hij een heel licht, fantastisch grappig gevoel voor humor heeft. Hij betrekt zijn Instagram-fans met oneliners en komische memes en steekt zelfs snel de draak met zijn eigen afbeeldingen.

Naast zijn komische capriolen schrijft hij ook boeiende bijschriften waarin hij zichzelf en anderen belachelijk maakt die samen met hem op de foto's verschijnen. Shake is nooit iemand die dingen al te serieus neemt of zich laat overweldigen door negativiteit, maar hij lijkt de grappige momenten in het leven te vinden en deelt ze met zijn publiek, in de hoop hen ook aan het lachen te maken.

Aanbevolen: