Love Is Blind': wie is Shake's nieuwe vriendin?

Inhoudsopgave:

Love Is Blind': wie is Shake's nieuwe vriendin?
Love Is Blind': wie is Shake's nieuwe vriendin?
Anonim

Het lijkt alsof de show tijdens de laatste twee seizoenen van Netflix's 'Love Is Blind' een slechterik heeft. Jessica Batten was geen favoriet bij de fans en tijdens het tweede seizoen gold dat voor Shake, gezien zijn behandeling van Deepti.

Desalniettemin is er sinds de show veel veranderd, vooral op het gebied van relatiestatussen. We bekijken wat er met Shake aan de hand is en wie zijn nieuwe mysterieuze meisje is.

Heeft Shake van 'Love Is Blind' een nieuwe relatie gekregen?

Shake zal de eerste zijn om toe te geven dat hij niet de meest populaire castmate was in 'Love Is Blind' van Netflix, of het nu bij de fans is of bij de rest van de cast.

Heck, hij stond zelfs op gespannen voet met gastheer Nick Lachey, hij scheurde hem op sociale media, maar verwijderde later de opmerkingen: "Reünie samengevat in een foto. Je zette een dokter op de show … natuurlijk ging je dat doen zie wat kritisch denken. Daarover gesproken, @nicklachey je bent een enorme eikel voor je commentaar dat dierenartsen sleept. Je realiseert je toch dat dierenarts worden aanzienlijk moeilijker dan een menselijke dokter worden, toch?"

“Overweeg ook om te leren hoe je een onpartijdige gastheer kunt zijn voordat de reünie van seizoen 3 wordt uitgezonden. Sorry dat ik niet meespeelde met je verhaal zoals de rest van deze poppen. Zeg hallo tegen @vanessalachey voor mij.”

Zijn partner Deepti Vempat was volledig overrompeld en zoals ze onthulde naast de LA Times, was het niet gemakkelijk voor haar om de beelden terug te kijken.

"Het is zo emotioneel geweest, het is veel geweest. Ik zit in een glazen kast van emotie omdat ik aan de ene kant zo, zo blij ben dat het voorbij is en ik verder kan gaan en dit kan plaatsen hoofdstuk om te rusten. Maar tegelijkertijd is het teleurstellend en verdrietig dat ik gewoon geen idee meer heb wie deze persoon [Shake] is. Ik zorgde voor hem. En het lijkt er gewoon niet op dat die emotie beantwoord werd."

Buiten reality-tv werkt Shake als dierenarts in een kliniek in Chicago.

Tijdens de reünie was het duidelijk dat de cast niet blij was met Shake en vermeldde dat hij in de verkeerde realityshow zat. Deepti ontketende Shake tijdens de reünie-aflevering, en schold hem uit voor zijn behandeling van haar: "Het is hoe je het doet en hoe je het zegt, dat is buitengewoon respectloos. Het is vernederend voor vrouwen", zei ze tijdens de reünie. "Ik ben zo blij voor elke persoon die vandaag op deze bank zit, want ze staan achter me en roepen je uit."

Hoewel het vergezocht leek na de show, heeft Shake inderdaad liefde gevonden, en hij lijkt erg gelukkig te zijn.

Wie is de nieuwe vriendin van Shake, Emily?

Dat klopt, Shake heeft weer liefde gevonden. Hij slaagde er echter in om veren te ruches toen hij zijn nieuwe vriendin liet zien terwijl hij zei: "Neem geen genoegen." Wijselijk heeft Shake besloten om de reacties op de post te deactiveren, omdat we alleen maar kunnen aannemen dat het lelijk zou zijn geworden voor de realityster.

Er lijkt heel weinig bekend te zijn over zijn nieuwe vriendin Emily, afgezien van het feit dat ze uit Miami woont. Ze heeft ook behoorlijk wat volgers op Instagram, met bijna 15K volgers. Het lijkt erop dat zij en Shake een geweldige tijd hebben samen gezien hun IG-verhalen, en samen genieten van een aantal mooie locaties.

Shake zou naast People onthullen dat hij momenteel de gelukkigste is die hij ooit is geweest: "Op dit moment ben ik op mezelf gericht. Het is echter interessant, want wanneer je op jezelf gericht wordt, krijg je ook de meeste aandacht, " hij zei. "Als je jezelf prioriteit geeft, denk ik dat dat het beste relatieadvies is dat ik iemand kan geven, eerlijk gezegd."

Het lijkt erop dat Shake niet de enige is die vooruitgang heeft geboekt met zijn liefdesleven sinds de show ten einde liep. Sommige van de andere cast hebben ook enkele grote veranderingen aangebracht.

De rest van de cast heeft ook veranderingen aangebracht in hun liefdesleven

Deepti heeft haar liefdesleven heel stil gehouden sinds de show ten einde liep. Anderen op 'Love Is Blind' hadden ook een zware ervaring, waaronder Shaina Hurley en Kyle Abrams.

Geruchten beweren anders, want er wordt gezegd dat Kyle Abrams en Deepti Vempati met de sterren van 'Love Is Blind' aan het daten zijn.

Het blijkt dat Shaina na de show weer liefde kon vinden, door een jaar lang met vriend Christos Lardakis te daten.

Onlangs werd onthuld dat de twee nog een stap verder gingen en zich gingen verloven. Volgens Daily Mail zijn de twee begonnen met het plannen van een bruiloft die later dit jaar in Griekenland zal plaatsvinden.

Aanbevolen: