Hoeveel is Billy Bob Thornton vandaag waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is Billy Bob Thornton vandaag waard?
Hoeveel is Billy Bob Thornton vandaag waard?
Anonim

Billy Bob Thornton is iemand die een werkelijk fascinerende Hollywood-reis heeft gemaakt. De acteur heeft een bekend huwelijk met Angelina Jolie gehad, regisseerde hitfilms en heeft geweldige uitvoeringen geleverd. Hij wil niet meer regisseren, maar de man kan in wezen alles.

Thornton gelooft niet dat er talent voor nodig is om het te maken, maar hij heeft schoppentalent. Zijn talent heeft hem jarenlang in Hollywood laten werken, wat tegelijkertijd zijn vermogen heeft doen toenemen.

Dus, hoeveel is Billy Bob Thornton vandaag waard? Laten we eens kijken met hoeveel de acteur werkt.

Hoeveel is Billy Bob Thornton waard?

In de jaren tachtig begon Billy Bob Thornton zijn reis in Hollywood om een bloeiende acteur te worden, en hoewel het enige tijd kostte om echt op gang te komen, zou Thornton een respectabele carrière in entertainment samenstellen.

Eerder had de acteur film- en televisie-optredens, langzaamaan een mooie lijst met credits aan het samenstellen. Het was in 1992 toen hij eindelijk erkenning kreeg voor zijn werk in de film One False Move, die hij ook schreef. Vanaf daar zou alles veranderen.

In de jaren die volgden, zou Thornton schitteren in hitfilms, lovende kritieken krijgen voor zijn uitvoeringen en zelfs de Academy Award voor beste bewerkte scenario mee naar huis nemen voor Sling Blade uit 1996, waarin hij ook regisseerde en waarin hij speelde.

Billy Bob Thornton staat misschien vooral bekend om zijn filmwerk, maar de waarheid is dat hij ook geweldig televisiewerk heeft gedaan.

Thronton sloeg een homerun met 'Goliath'

Eerder in zijn carrière verscheen Thornton in 54 afleveringen van Hearts Afire, die liep van 1992 tot 1995. De jaren daarna zou hij spaarzaam op tv werken en in 2016 zou hij de leiding nemen over Goliath, wat een solide serie bleek te zijn.

Vier seizoenen speelde Thornton de rol van Billy McBride in de show, en fans waren dol op wat hij op tafel bracht in de serie. Nogmaals, Thornton staat vooral bekend om zijn filmwerk, maar hij paste perfect bij het project en hij was een belangrijke reden waarom het zo'n loyaal publiek kon vinden.

Tijdens het laatste seizoen regisseerde Thornton een aflevering, iets wat hij niet graag deed.

"Ik voelde me vereerd dat ze wilden dat ik het deed, maar ze moesten mijn arm een beetje draaien om het te doen. Ik zei: 'Waarom zet je mijn naam er niet gewoon op? Zet Larry's naam erop, '" zei hij.

"Maar het bleek heel leuk te zijn om het te doen - en bovendien om de toon te zetten voor het seizoen. We wilden echt dat San Francisco, Vertigo, Jimmy Stewart soort sfeer voor de show, dus ik was blij om daar deel van uit te maken. En [ik] had het erg naar mijn zin, zo bleek, "vervolgde Thornton.

Vanwege het aanhoudende succes dat de acteur in de loop van zijn carrière heeft weten te behouden, heeft hij een uitzonderlijke hoeveelheid rijkdom kunnen vergaren. Sommige mensen zullen zelfs verbaasd zijn om te horen hoeveel geld de acteur waard is in 2022.

Billy Bob Thornton is nog steeds miljoenen waard

Volgens Celebrity Net Worth is Billy Bob Thornton nog steeds maar liefst $ 45 miljoen waard. Dat is een belachelijk hoog aantal, en het is het bewijs dat Thornton serieus geld verdiende tijdens de topjaren van zijn carrière.

Zoals we al hebben benadrukt, kon Thornton veel succes boeken op zowel het grote als het kleine scherm, iets dat veel artiesten moeilijk kunnen bereiken. Dit is een bewijs van zijn talent en het feit dat hij een project kan verkopen zoals weinig anderen dat kunnen.

Als je zijn IMDb bekijkt, kunnen fans zien dat Thornton momenteel een paar projecten op de tap heeft. The Grey Man is in post-productie, Where All The Light Tends to Go is momenteel aan het filmen en Land Man is in pre-productie. Onnodig te zeggen dat fans deze projecten nauwlettend in de gaten zullen houden om te zien hoe groot de rol van Thornton is en hoe succesvol ze worden zodra ze officieel debuteren.

In de tussentijd is Thorntons uitgebreide catalogus te vinden op verschillende streamingdiensten, en er is geen beter moment dan nu om enkele van zijn beste werken bij te praten.

Billy Bob Thornton heeft een uitzonderlijke carrière in entertainment gehad en hij heeft het vermogen om dat te bewijzen.

Aanbevolen: