Wie was Robbie Amell voor 'Uploaden'?

Inhoudsopgave:

Wie was Robbie Amell voor 'Uploaden'?
Wie was Robbie Amell voor 'Uploaden'?
Anonim

Upload was een geweldige show voor Amazon Prime, en het heeft geprofiteerd van zijn geweldige cast. Er is veel gestoken in het maken van de show, en Robbie Amell heeft een belangrijke rol gespeeld bij het succesvol maken van de show op het streamingplatform.

Amell had veel werk verzet voordat hij de kans kreeg om te schitteren in de show. Hij heeft heel veel film- en televisiewerk gedaan, en hij had zelfs een periode in een populaire DC-franchise voordat zijn broer voorgoed vertrok.

Dus, wie was Robbie Amell voordat hij Nathan speelde in Upload? Laten we de geschiedenis van de getalenteerde acteur in de entertainmentindustrie eens nader bekijken.

Robbie Amell schittert momenteel op 'Upload'

Op dit moment ziet het er erg goed uit voor acteur Robbie Amell. Upload heeft net zijn tweede seizoen afgerond en de show heeft furore gemaakt bij fans tijdens zijn run op Amazon Prime.

Upload debuteerde twee jaar geleden en mensen werden verliefd op wat het eerste seizoen te bieden had. Robbie Amell was een perfecte keuze voor het hoofdpersonage in de show, en hij had een uitzonderlijke chemie met de rest van de cast.

Gelukkig was het eerste seizoen een hit en werd er een tweede seizoen aangekondigd. Helaas zou het nog geruime tijd duren voordat het tweede seizoen zou worden losgelaten.

Amell sprak met Collider en hem werd gevraagd of hij na een lange pauze weer in zijn rol zou willen komen.

"Nee, ik denk dat Nathan waarschijnlijk het meest van mezelf is dat ik meebreng in elk project dat ik heb gemaakt. Vanaf de eerste dag, het lezen van de pilot, hebben we dezelfde maniertjes, hetzelfde gevoel voor humor, dezelfde toespraak en cadans. Het voelde gewoon alsof Greg [Daniels] hem voor mij schreef, wat ik weet dat hij dat niet deed. Het voelde gewoon heel erg thuis voor mij. Ik vond het fotograferen van het eerste seizoen zo leuk, ik ben daar alleen maar meer in gegroeid. Greg is echt geweldig in het vinden van de stemmen van zijn acteurs en deze naar de personages te brengen. Het was zo'n geweldige cliffhanger dat het moeilijk was om te vergeten waar ik was gebleven, "zei hij.

Ondanks het lange wachten, slaagde de show erin om de goederen voor seizoen twee te leveren, en nogmaals, mensen wachten op een nieuw seizoen van Upload om de plooi te betreden.

Amell was briljant in de show, maar hij had een lange weg om te komen waar hij nu is.

Amell was op shows zoals 'The Flash'

Lang voordat hij werd gecast als het hoofdpersonage en Upload, drukte Robbie Amell een stempel op televisie met optredens in andere shows.

Amell was te zien in opmerkelijke shows zoals Life with Derek, True Jackson, How I Met Your Mother, Revenge, CSI: NY, Pretty Little Liars, Hawaii Five-0 en nog veel meer.

In 2014 kreeg hij de kans om zich bij zijn broer, Stephen, aan te sluiten in de Arrowverse. Amell speelde het personage Firestorm in The Flash en hij maakte deel uit van die show voor in totaal 13 afleveringen.

Toen hij het over het personage had, zei Amell: "Ronnie werkt met al deze wetenschappers, maar hij is de hands-on man. Hij is de monteur onder de groep ingenieurs. Als je kijkt naar de dynamiek tussen hij en Caitlin, vergeleken met Caitlin en alle anderen, is ze een beetje neurotisch en volgens de boekjes en alles is berekend, maar Ronnie kan haar daar uit halen en haar gewoon laten laat haar een beetje op haar hoede zijn. Ik wilde dat dit een hoofdbestanddeel van dit personage zou zijn."

Amell was geweldig als personage, maar hij heeft de dingen echt naar een hoger niveau getild bij Upload as Nathan.

Zijn tv-werk is geweldig, maar Amell heeft ook goed werk geleverd in film.

Robbie Amell verscheen ook in opmerkelijke films

Op het grote scherm hebben fans kunnen genieten van Robbie Amell die deelnam aan projecten die teruggaan tot de jaren 2000.

Amell was in films als Cheaper by the Dozen 2, Left for Dead, The DUFF, Code 8 en The Babysitter.

Amell was in staat om op te vallen tijdens de hoofdrol in The DUFF naast Mae Whitman, en het duo had een geweldige chemie in de film. Het was een matig succes aan de kassa, wat bewijst dat Amell kan uitblinken op het grote of kleine scherm.

Vorig jaar speelde de acteur in Resident Evil: Welcome to Raccoon City, en fans waren erg enthousiast om te zien wat hij naar de film zou brengen. Het was geen grote hit, maar het was geweldig om hem in een franchisefilm te zien.

Amell is echt talent en fans hopen op een derde seizoen van Upload.

Aanbevolen: