Hoe handhaaft Minka Kelly haar ongelooflijke vermogen?

Inhoudsopgave:

Hoe handhaaft Minka Kelly haar ongelooflijke vermogen?
Hoe handhaaft Minka Kelly haar ongelooflijke vermogen?
Anonim

Minka Kelly maakte haar acteerdebuut in de populaire NBC-show Friday Night Lights. Haar personage Lyla Garrity was een populaire cheerleader op Dillon High School, die zowel met de quarterback als met zijn beste vriend uitging. Kelly verliet de show na drie seizoenen en verscheen vervolgens in de televisieseries Parenthood, Charlie's Angels, Jane the Virgin en Almost Human. Momenteel speelt Minka Kelly de rol van Dawn Granger / Dove in de DC Universe / HBO Max-serie Titans. Nog recenter werd Kelly geïntroduceerd in seizoen twee van het fenomeen Euphoria.

De 41-jarige heeft een enorme filmografielijst die ze in de loop der jaren heeft verzameld. Al haar werk heeft ertoe geleid dat de actrice een nettowaarde van $ 5 miljoen heeft verdiend. Kelly besteedt doorgaans haar vermogen aan onroerend goed en liefdadigheidswerk. Ze heeft liefdadigheidsinstellingen geholpen zoals Habitat For Humanity, Motion Picture and Television Fund Foundation, Stand Up To Cancer en The Heart Truth. Minka Kelly is ook een filantroop die haar rijkdom deelt met mensen in nood.

6 Lyla Garrity op 'Friday Night Lights'

Friday Night Lights is de eerste keer dat fans in de ban raakten van Miss Kelly, dankzij haar uitstekende optreden. Het uitbeelden van Lyla Garrity was geen gemakkelijke taak, omdat het personage zoveel lagen had. Haar romance met Tim Riggins (Taylor Kitsch), een onrustige voetballer, rokkenjager en zuiper, was zo anders dan haar goede meid. Ze vond troost bij Tim nadat haar vriend, Jason Street, een voetbalongeluk kreeg en verlamd raakte. Hun relatie verliep niet via de traditionele weg, maar het liefdesverhaal van Lyla en Tim is echt uniek.

Het is geen verrassing dat een rol als deze Minka Kelly naar het sterrendom schoot en haar hielp haar grote vermogen te verdienen.

5 Minka Kelly's vroege carrière in acteren

Minka Kelly verliet Friday Night Lights omdat ze het gevoel had dat haar personage verder moest. De verhaallijn is gericht op personages uit de middelbare school en Lyla ging naar de universiteit! Nadat ze Dillon, Texas had verlaten om te studeren aan Vanderbilt, ging de show nog twee seizoenen door.

Minka Kelly verscheen vervolgens in Parenthood als Max' gedragshulpmiddel dat uiteindelijk een affaire met Crosby krijgt. Kelly verschijnt ook kort als Autumn in (500) Days Of Summer en had ook een cameo in Just Go With It. Kelly speelde Sara in de thriller The Roommate naast Leighton Meester, en ze was ook in de films The Butler, Away and Back, Naked, The Beach House en Lansky. In 2010 werd Kelly gecast in de reboot van de misdaaddramaserie Charlie's Angels als straatracer Eve French. Als je Kelly in actie wilt zien, kijk dan eens naar haar op de Titans in de rol van Dawn Granger.

4 Minka Kelly's persoonlijke leven

Het is geen geheim dat Minka Kelly in de loop der jaren behoorlijk wat spraakmakende romances heeft gehad. In 2007 ging de actrice uit met de enige echte Captain America, ook bekend als Chris Evans. Een paar jaar later kreeg ze een relatie met de toenmalige New York Yankees-honkbalspeler Derek Jeter. Het paar had drie jaar een relatie voordat ze in augustus 2011 stopten. Minka begon in 2017 te daten met Grey's Anatomy-ster Jesse Williams, maar ze gingen het jaar daarop uit elkaar. Sindsdien ziet Minka Kelly komiek Trevor Noah.

Minka Kelly is niet zo rijk als al die buitengewoon beroemde exen van haar, maar met een vermogen van meerdere miljoenen dollars houdt ze haar mannetje.

3 Minka Kelly's aan-en-uit relatie met komiek Trevor Noah

Volgens Ons tijdschrift, Minka en Trevor zijn aan en uit geweest … Nu zijn ze weer bij elkaar. Ze realiseerden zich dat ze allebei gelukkiger zijn als ze samen zijn dan apart. Ze gingen al samen op vakantie en brengen veel tijd samen door. Ze werken aan hun relatie terwijl ze gewoon van elkaars gezelschap genieten.” Het stel heeft hun romance erg privé gehouden, omdat ze allebei hun eerdere relaties in de schijnwerpers hebben gezet.

Noah heeft een nettowaarde van $ 100 miljoen, dus als de twee ooit gaan trouwen, zou Kelly haar nettowaarde omhoog kunnen zien schieten.

2 Minka Kelly's netto waarde is $5 miljoen

Het is geen verrassing dat Minka Kelly in de loop der jaren veel heeft verdiend. Friday Night Lights zette haar op de kaart en ze verdiende naar schatting $ 50 duizend per aflevering. Haar non-stop carrière in acteren in zowel film als televisie heeft zich opgelopen tot dit indrukwekkende vermogen. Volgens We althy Gorilla bezitten zij en Trevor Noah een "$ 27,5 miljoen Bel Air-huis". Dit huis heeft "een spa, sauna, massageruimte, fitnessruimte, bibliotheek, kantoor, thuisbioscoop en een indrukwekkende hoofdslaapkamer met twee badkamers en een groot raam dat uitzicht biedt op de bergen."

1 Toekomstige projecten voor Minka Kelly

Minka Kelly is niet van plan om binnenkort te stoppen met acteren, en haar vermogen zou moeten blijven groeien. In het tienerdrama Euphoria werd Minka Kelly net geïntroduceerd als een stijlvolle, rijke vrouw waar Maddy op past. Ze portretteert Samantha die tot nu toe nog geen manieren heeft gevonden in de serie. Het enige dat we zeker weten, is dat Maddy bijna betrapt werd op het passen van al haar fantastische jurken en dure sieraden.

Aanbevolen: