Hier is hoe Gabby Barrett echt haar ongelooflijke vermogen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Gabby Barrett echt haar ongelooflijke vermogen uitgeeft
Hier is hoe Gabby Barrett echt haar ongelooflijke vermogen uitgeeft
Anonim

Theoretisch gezien zouden wedstrijdshows zoals American Idol gewonnen moeten worden door de artiest met de meeste vaardigheden. In werkelijkheid zal dat echter om verschillende redenen nooit het geval zijn. Het uiterlijk van een artiest is bijvoorbeeld altijd van belang in een populariteitswedstrijd. Bovendien heeft iedereen zijn eigen smaak, wat betekent dat kijkers het oneens kunnen zijn over welke artiest het meest getalenteerd is. Met dat alles in gedachten, zou het niet als een verrassing moeten komen dat enkele van de meest succesvolle voormalige American Idol-deelnemers hun seizoen niet hebben gewonnen.

Begin 2018 maakten American Idol-fans kennis met de onmiskenbare talenten van een toen nog onbekende zangeres genaamd Gabby Barrett. Uiteindelijk won Barrett niet toen Maddie Pope de felbegeerde eerste plaats mee naar huis nam en Gabby niet eens tweede werd, aangezien Caleb Lee Hutchinson de tweede werd. Hoewel Barrett derde werd, kan gemakkelijk worden beweerd dat ze een ander voorbeeld is van een voormalige American Idol-deelneemster die meer succes genoot dan de winnaar van hun seizoen. Om die reden heeft Barrett, net als verschillende andere voormalige American Idol-finalisten die rijk zijn geworden, geld verdiend. Dat roept een voor de hand liggende vraag op, hoe besteedt Gabby Barrett haar ongelooflijke vermogen?

Gabby investeert haar nettowaarde van $ 1 miljoen in haar carrière

Van buitenaf gezien, gaan veel mensen ervan uit dat zodra een zanger beroemd wordt, de rijkdom onmiddellijk binnenstroomt. Hoewel het waar is dat de overgrote meerderheid van beroemde muzikanten ongelooflijk rijk is, is de waarheid van het punt is dat verzilveren als muzikant vaak niet zo eenvoudig is als het lijkt. Het opnemen van een album kost bijvoorbeeld veel geld en hoewel platenlabels bereid zijn de rekening voor dat proces te betalen, wordt van artiesten vaak verwacht dat ze dat terugbetalen.

Het is niet verwonderlijk dat er geen manier is om te weten of Gabby Barrett's platenlabel, Warner Music Nashville, verwachtte dat ze hen zou terugbetalen voor de productiekosten van haar album "Goldmine". Gabby Barrett heeft echter duidelijk gemaakt dat ze na haar tijd bij American Idol veel tijd en geld heeft besteed aan het maken van connecties om haar carrière vooruit te helpen.

Hoewel de show een extreem gepassioneerde schare fans heeft, weten veel American Idol-fans niet wat er achter de schermen gebeurt. Veel American Idol-fans zijn zich er bijvoorbeeld niet van bewust dat de finalisten van de show wettelijk verplicht zijn om deel te nemen aan een American Idol-tour na hun ambtstermijn op de show. In de tijd dat ze regelmatig optrad als onderdeel van een van die tours, was Gabby Barrett druk aan het netwerken en nieuwe contacten aan het leggen in de muziekbusiness. Voor Barrett betekende dat dat ze regelmatig rode-ogenvluchten nam van waar de tour haar ook naar Nashville bracht om de ronde te maken. Gelukkig heeft Barrett gezegd dat hoewel die tijd in haar leven "krankzinnig" was, de kosten die ze maakte voor haar vluchten en de slaap die ze miste "de moeite waard" waren.

Nu Gabby Barrett en haar man Cade Foehner een dochtertje hebben genaamd Baylah, heeft ze onthuld dat ze op een nieuwe manier in haar gezin en carrière gaat investeren. Tijdens een gesprek met een verslaggever voor de website Taste of Country begin 2021, sprak Barrett over het weer op tournee gaan na de shutdowns veroorzaakt door de COVID-19-pandemie. Zoals ze uitlegde, heeft Barrett een duur plan om haar gezin bij elkaar te houden terwijl ze op tournee is. "Hoe het er ongeveer uit zal zien, we hebben een tourbus. We hebben ons eigen huis op wielen". Wat veel mensen niet weten, is dat in de meeste gevallen artiesten de rekening betalen voor hun tourbussen en dat is vrijwel zeker het geval voor Barrett.

Gabby's privéleven en filantropische inspanningen

Als het gaat om het privéleven van Gabby Barrett, heeft de populaire zangeres sommige dingen heel dicht bij de borst gehouden. Er is bijvoorbeeld veel bekend over het onroerend goed dat de meeste beroemdheden kopen, inclusief de prijs die ze hebben betaald, hoe groot hun huizen zijn en de locaties van hun eigendom. Aan de andere kant, afgezien van de wetenschap dat Barrett in Nashville woont, is er verder niets bekend over waar Gabby woont.

Sinds Gabby Barrett beroemd werd, is ze heel open geweest tegenover haar fans als het gaat om haar liefdesleven. Barrett heeft het tenslotte gehad over verliefd worden op haar mede American Idol-wedstrijd Cade Foehner en een gezin met hem stichten. Bovendien plaatste Barrett een korte video over haar huwelijk op YouTube. Hoewel de grote dag van Barrett en Foehner in die video helemaal niet opzichtig leek, is het heel duidelijk dat Gabby's prachtige grote dag het paar een aardige cent zou hebben gekost.

Naast het geld dat Gabby Barrett aan haar eigen gezin heeft uitgegeven, heeft ze ook bewezen dat ze ook om de kinderen van andere mensen geeft. Immers, sinds Barrett een ster werd, heeft ze veel van haar eigen tijd en geld besteed aan het steunen van Children's Hospital, Ronald McDonald House, Camp Star (Youth Amputee Camp) en Saint Jude.

Zoals de website van Barrett onthult, heeft Gabby veel gereisd om doelen te bevorderen waar ze om geeft en zoals iedereen weet, lopen de vluchtkosten snel op.“Ze heeft ook het hele land doorgereisd om op tal van middelbare scholen, universiteiten en community colleges op te treden om meer bewustzijn te creëren en openhartig te praten over het belang van campagnes tegen pesten. heeft ook het hele land doorgereisd om op tal van middelbare scholen, universiteiten en community colleges op te treden om meer bewustzijn te creëren en openhartig te praten over het belang van anti-pestcampagnes.”

Aanbevolen: