Hoe Nicki Minaj haar nuchterheid handhaaft

Inhoudsopgave:

Hoe Nicki Minaj haar nuchterheid handhaaft
Hoe Nicki Minaj haar nuchterheid handhaaft
Anonim

Drugsverslaving heeft onoverkomelijke verwoesting gebracht in de entertainmentindustrie. Bekende beroemdheden, zoals Whitney Houston, Amy Winehouse en Anna Nicole Smith, zijn bezweken aan een drugsverslaving, wat voor een vroegtijdige climax zorgt voor hun veelbelovende carrières en grote leegtes in de harten van de fans achterlaat. Nuchter blijven lijkt misschien een beetje onmogelijk in een omgeving waar drugsgebruik in een zorgwekkende mate is genormaliseerd.

Beroemdheden als Eminem, Demi Lovato en Whoopi Goldberg zijn er echter in geslaagd om nuchter te blijven ondanks de doordringende verleidingen. Interessant is dat de productieve rapper Nicki Minaj zich bij deze beroemdheden heeft aangesloten bij het omarmen van een nuchter leven. Het moet voor Nicki Minaj bijzonder moeilijk zijn geweest om af te stappen van drugsgebruik, aangezien drugsgebruik vaak en prominent aanwezig is in haar muziek. Dit is hoe de rapper haar nuchterheid handhaaft.

8 Nicki Minaj is nuchter en houdt van het leven

Na tientallen jaren wiet en alcohol te hebben gebruikt, heeft Nicki Minaj eindelijk nuchterheid omarmd. De rapper van Pills N Potions onthulde deze nieuwe ontwikkeling terwijl ze reageerde op een fan die dacht dat ze "high" was nadat ze een chaotische video had geplaatst waarin ze kip frituurde. De bekroonde rapper antwoordde: "Ik ben nuchter en hou van het leven, jij?"

7 Nicki Minaj heeft geen drugs meer nodig om gelukkig te zijn

Hoewel Nicki Minaj geen onbekende is in drugsgebruik, lijkt het erop dat ze tot het besef is gekomen dat ze geen drugs nodig heeft om gelukkig te zijn.

Nadat Nicki Minaj in de video had verduidelijkt dat ze vrij nuchter was, voegde Nicki Minaj eraan toe: Vroeger was ik blij toen ik high was. Nu ben ik blij als ik nuchter ben. Geen oordeel over wie dan ook. Wees lief voor jezelf.”

6 Had Nicki Minaj een drugsprobleem?

Voordat Nicki Minaj nuchter werd, verwees ze vaak naar wiet en alcohol in haar muziek en posts op sociale media. Er waren echter grenzen aan haar toegeeflijkheid. In 2021 werd Minaj beschuldigd van het gebruik van cocaïne nadat een fan merkte dat ze herhaaldelijk snikte tijdens een Instagram Live-sessie.

De rapper verdedigde zichzelf tegen deze aantijgingen door te zeggen: Ik heb nog nooit, nooit in mijn leven met mijn handen op Jezus Christus, en jullie weten hoe ik me voel over mijn Heer en Verlosser. Nooit in mijn leven, ooit, zelfs niet één keer coke gesnoven.”

5 Heeft het moederschap het perspectief van Nicki Minaj op drugsgebruik veranderd?

Moederschap heeft het wereldbeeld van Nicki Minaj aanzienlijk veranderd. Minaj verscheen onlangs in James Corden's Carpool Karaoke, waar ze bekende dat moeder zijn een enorme kalmte en sereniteit in haar leven heeft gebracht.

De rapper gutste over de diepgaande impact van haar eenjarige zoon op haar leven en zei: "Het maakt niet uit wat er aan de hand is… als ik naar mijn zoon kijk, ben ik gewoon magisch verliefd. Hij maakt me gewoon aan het lachen, maakt me aan het lachen, maakt me blij. Hij is gewoon zo schattig en knuffelig." Deze hartverwarmende gevoelens zouden haar veranderde kijk op drugs kunnen verklaren.

4 Nicki Minaj schuwt het niet om over drugsmisbruik te praten

Openheid en authenticiteit hebben een grote rol gespeeld in Nicki Minaj's zoektocht naar nuchterheid. De rapper schuwt de confrontatie met drugsmisbruik nooit op openbare fora.

Bij het reageren op geruchten dat ze in 2021 in het geheim cocaïne gebruikte, verduidelijkte de rapper dat ze altijd open is geweest over haar drugsgebruik door te zeggen: Ik zou me niet schamen voor drugs die ik heb gebruikt, daarom praat ik over de moederf --- in drugs die ik gebruik in mijn moeder --- in muziek.”

3 Nicki Minaj veroordeelt zichzelf of anderen niet voor drugsgebruik

Nicki Minaj is van mening dat een niet-oordelende benadering essentieel is om nuchter te blijven. Terwijl hij de Game-Changer Award in ontvangst nam tijdens de Billboard Women in Music Awards-ceremonie, nam Nicki Minaj wat tijd om geestelijke gezondheid en drugsverslaving aan te pakken en zei: "Het is zo belangrijk dat we geen oordeel vellen, zodat mensen zich niet schamen om praat en vraag om hulp."

2 Nicki Minaj gelooft dat zacht zijn voor jezelf en anderen de sleutel is tot nuchterheid

Nicki Minaj gebruikte haar platform bij de Billboard Awards ook om het publiek om empathie en begrip te vragen, vooral als het gaat om entertainers met problemen met middelenmisbruik. "Ik ben hier vanavond gekomen om mensen te vragen wat meer vergevingsgezind en begripvol te zijn, vooral met entertainers. We kunnen geen slechte dag hebben."

De rapper drong er ook bij het publiek op aan om aardiger voor zichzelf te zijn en zichzelf niet te hard te beoordelen als ze niet aan de verwachtingen voldoen. "We zijn mensen. Jullie hier allemaal zijn mensen. En je mag mens zijn en jezelf niet voor de kop slaan om dat te doen."

1 Hoe Nicki Minaj denkt over geestelijke gezondheid

Nicki Minaj is van mening dat gesprekken over geestelijke gezondheid van cruciaal belang zijn voor de bestrijding van drugsverslaving.

Deze gevoelens kwamen duidelijk naar voren uit haar emotionele toespraak tijdens de Billboard Women in Music Awards-ceremonie, waar ze zei: "Het is zo belangrijk dat we praten over geestelijke gezondheid, omdat mensen sterven omdat ze zich niet willen uiten hoe ellendig ze zijn en hoeveel ze lijden, dus ze geven liever zelf medicijnen."

Aanbevolen: