Hoe Millie Bobby Brown haar ongelooflijke vermogen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Millie Bobby Brown haar ongelooflijke vermogen uitgeeft
Hoe Millie Bobby Brown haar ongelooflijke vermogen uitgeeft
Anonim

Toen het eerste seizoen van Stranger Things in 2016 debuteerde, werd de show een absolute sensatie. Als gevolg van dat feit wilden miljoenen mensen over de hele wereld plotseling alles weten wat ze konden over wat Stranger Things voor de show uitspookte. Natuurlijk, hoewel Stranger Things een buitengewoon getalenteerde ensemblecast heeft, lijdt het geen twijfel dat de doorbraakster van de show Millie Bobby Brown is geweest.

Helaas voor Millie Bobby Brown was het internationale sterrendom een tweesnijdend zwaard voor de getalenteerde jonge acteur. Ze is tenslotte gedwongen om met veel controverses om te gaan, waaronder de tijd dat Brown sociale media verliet vanwege veel berichten waardoor ze eruitzag als een monsterlijk persoon. Aan de andere kant heeft Brown ook veel kunnen genieten van de vruchten van het worden van een grote ster, waaronder het vergaren van een indrukwekkend fortuin. Met dat laatste feit in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op: hoe besteedt Milly Bobby Brown haar ongelooflijke vermogen?

Millie Bobby Brown leeft in luxe dankzij haar nettowaarde van $ 10 miljoen

Sinds Millie Bobby Brown een extreem grote ster is geworden, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat de jonge acteur rijk is geworden. Volgens rapporten heeft Brown zelfs een indrukwekkend fortuin van $ 10 miljoen. Bovendien lijkt elke aanwijzing te wijzen op het idee dat de jonge acteur de komende jaren veel carrièresucces zal blijven hebben. Met dat alles in gedachten, zou het verrassend zijn als Brown het niet waarmaakte.

Omdat veel leden van de pers geobsedeerd lijken te zijn door alles wat met haar leven te maken heeft, is het bekend dat Millie Bobby Brown twee huizen heeft waar ze met haar gezin woont. Op het moment van schrijven is er geen manier om te weten of Brown alleen voor die huizen heeft betaald of dat andere leden van haar familie meededen of de rekening volledig betaalden. Dat gezegd hebbende, gezien hoe rijk Brown is geworden, lijkt het zeer waarschijnlijk dat veel van haar geld heeft bijgedragen aan de aankoop van de huizen van haar familie.

Op het moment van schrijven zijn de kosten van de twee huizen van Millie Bobby Brown onbekend. Dat gezegd hebbende, gezien alle afbeeldingen die Brown van haar woonruimtes heeft gepost en de video's die ze naar YouTube heeft geüpload, duidelijk dat de huizen een fortuin kosten. Op basis van die afbeeldingen en video's is het immers bekend dat het huis van Brown in Atlanta een enorme tuin en hoge plafonds heeft. Evenzo ziet het huis van Brown in Londen, Engeland er erg duur uit op basis van de glimpen die fans hebben ontvangen.

Millie Bobby Brown doet alles in stijl

Sinds ze beroemd werd, is het duidelijk dat Millie Bobby Brown bereid is een fortuin uit te geven om in prachtige auto's te rijden en stijlvol te zijn in haar dagelijks leven. Hoewel ze bijvoorbeeld amper oud genoeg is om te rijden, bezit Brown veel dure auto's die er geweldig uitzien, waaronder een Mini Cooper, een Cadillac Escalade en een Mercedes-Benz V-Klasse Marco Polo. Voor iedereen die niet weet hoe duur die auto's zijn, zouden die drie voertuigen alleen al ongeveer $ 200.000 kosten.

Telkens wanneer Millie Bobby Brown in het openbaar verschijnt, is ze altijd te zien in extreem stijlvolle en dure kleding. Dat gezegd hebbende, zoals iedereen die bekend is met de levensstijl van beroemdheden, zou moeten weten, lenen ontwerpers vaak kleding van beroemdheden om in het openbaar te dragen. Om die reden is het meer onthullend wanneer Brown afbeeldingen of video's van zichzelf thuis plaatst, omdat ze in die omgeving ook altijd merkkleding draagt. Zo is Brown in de loop der jaren verschillende keren in luxe pyjama's in huis gezien.

De goede doelen die Millie Bobby Brown steunt

Wanneer mensen tiener- en kindsterren ter sprake brengen, zijn er twee dingen waar mensen aan denken: hun favoriete jonge beroemdheden en mensen die zijn afgedwaald nadat ze beroemd waren als kinderen. Ook al lijken er massa's mensen te zijn die ervan houden om alles wat Mille Bobby Brown doet te bekritiseren, toch zijn er verschillende aanwijzingen dat ze een fatsoenlijk mens is. Immers, als de meeste tieners plotseling rijk zouden worden, zouden ze al hun geld aan zichzelf uitgeven, maar het is bekend dat Brown meerdere goede doelen steunt.

Volgens looktothestars.org heeft Millie Bobby Brown gedoneerd aan verschillende goede doelen, waaronder The LIV Foundation, The Screen Actors Guild Foundation en The Entertainment Industry Foundation. Het meest opvallende is dat Brown schijnbaar veel tijd en geld heeft besteed aan het ondersteunen van Unicef sinds ze beroemd werd. Brown was zelfs de jongste persoon in de geschiedenis die een van Unicefs Goodwill Ambassadors werd en in die rol sprak ze zelfs bij de Verenigde Naties.

Aanbevolen: