Hoeveel geld heeft Robert Kardashian zijn kinderen achtergelaten?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld heeft Robert Kardashian zijn kinderen achtergelaten?
Hoeveel geld heeft Robert Kardashian zijn kinderen achtergelaten?
Anonim

Voordat Kim Kardashian een nettowaarde van 1,2 miljard had, waren zij en haar broers en zussen Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian en Rob Kardashian al je typische rijke kinderen in Los Angeles. Dankzij hun vader, advocaat en zakenman Robert Kardashian, leefden ze een bevoorrecht leven, zelfs voordat ze de hoofdrol speelden in Keeping Up with the Kardashians in 2007. Hoewel ze nu op zichzelf succesvol zijn, is het moeilijk om hun vader, die hen een aanzienlijk bedrag in zijn testament. Hier is alles wat u moet weten over de rijkdom van de overleden patriarch.

Waar werd Robert Kardashian beroemd om?

De naam Kardashian werd voor het eerst beroemd tijdens O. J. Simpsons proces in 1995 over de tragische moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown en haar vriend Ronald Goldman. De senior Kardashian reactiveerde zijn licentie om als advocaat te werken en voegde zich bij Simpson's 'droomteam' van advocaten, waaronder Robert Shapiro en Johnnie Cochran. De advocaat en zijn ex-vrouw Kris Jenner waren bevriend met de Simpsons. Kardashian kende de voormalige NFL-speler sinds 1967 tijdens zijn studie aan de University of Southern California. De overleden advocaat was de waterjongen van de atleet.

Tijdens het veel gepubliceerde proces werd Kardashian ervan beschuldigd Simpson te helpen wegkomen met moord. Hij werd beroemd gefilmd terwijl hij Simpson's kledingtas droeg, waarvan velen dachten dat deze bebloede kleren of een moordwapen bevatte. Kardashian's betrokkenheid bij het juridische team van zijn vriend stelde hem ook vrij van een dagvaarding om tegen hem te getuigen. In 1996, na de vrijspraak van Simpson, bekende Kardashian aan Barbara W alters dat hij twijfels had over de onschuld van zijn oude vriend. "Bloedbewijs is de grootste doorn in het oog", gaf hij toe.

Mensen die dicht bij Kardashian staan, onthulden dat hij tot zijn laatste dagen in conflict bleef over de zaak. "Hij sprak nooit over [het proces tegen O. J. Simpson]", zei Khloe over de dood van haar vader tijdens een aflevering van Kocktails met Khloe in 2016. "Mijn vader stierf aan keelkanker die niet in mijn familie voorkomt. Mijn vader rookt niet, drinkt niet. Ik denk dat het houden van geheimen [en] stress je doodt! Ik heb het gevoel dat je dingen manifesteert, je moet denken - ik hou van symbolische situaties. " Kardashian was pas 59 jaar oud.

Hoe vergaarde Robert Kardashian zijn nettowaarde van $30 miljoen?

Volgens Celebrity Net Worth was Kardashian op het moment van zijn dood $ 30 miljoen waard. Na een rustige carrière als advocaat stapte hij over naar meerdere ondernemende ondernemingen. In 1973 was hij medeoprichter van het vakblad Radio & Records. Zes jaar later verkocht hij het met grote winst. Een van zijn grootste carrièreprestaties was het idee om opvulmuziek in bioscopen te spelen. Het concept gaf geboorte aan een succesvol bedrijf genaamd Movie Tunes.

Kardashian werkte ook samen met Simpson voor een bedrijf in bevroren yoghurt genaamd Juice, Inc. Hun samenwerking versterkte hun vriendschap en leidde tot meer gezamenlijke projecten. Ze begonnen zelfs een muziekvideoproductiebedrijf genaamd Concert Cinema. Vanwege hun hechte band was Simpson de getuige van Kardashian tijdens zijn huwelijk. Kardashian was van 1978 tot 1991 getrouwd met Kris Jenner. De beroemde momager onthulde later in een autobiografie dat ze Kardashian had bedrogen met voormalig profvoetballer Todd Waterman. Ze woonde Simpson's proces bij met haar toenmalige echtgenoot Caitlyn Jenner.

Robert Kardashian liet zijn kinderen $ 100 miljoen na

Het gerucht gaat dat Kardashian zijn kinderen maar liefst 100 miljoen dollar in bewaring heeft gegeven. Er is niet veel bekend over de exacte details van zijn testament, waardoor het moeilijk is om het genoemde bedrag te verifiëren. Maar volgens tv-presentator en oude vriend van de Kardashiaanse matriarch, Kathie Lee Gifford, had het gezin te maken met financiële problemen voorafgaand aan het doen van KUWTK."Kris had financiële problemen", vertelde Gifford aan People. "Ik heb Kris jaren geleden geld geleend omdat ze het nodig hadden. Ze hadden het echt moeilijk." Zij was degene die suggereerde dat de familie een realityshow zou doen.

"Dit is het moment waarop reality-tv net een greep kreeg", zei de tv-persoonlijkheid. "Ik zei tegen Kris: 'Jullie van alle mensen in de wereld zouden een reality-serie moeten hebben. Dat zou je moeten doen, het is gemaakt voor je prachtige kinderen. Jij en [toenmalige echtgenoot Caitlyn Jenner] zijn nu zo interessant.' Hun dynamiek was zo interessant." Het was natuurlijk een briljant idee. Alleen Kylie Jenner werd ooit de 'jongste zelfgemaakte miljardair ooit' genoemd. En met haar 10% momager-commissie heeft Kris Jenner ook een totaal vermogen van $ 190 miljoen verzameld. Gifford grapte zelfs dat ze 'dat geld terug' wilde. We weten zeker dat de familie haar door de jaren heen tien keer heeft beloond.

Aanbevolen: