Hoeveel zijn de zes kinderen van Robert De Niro waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel zijn de zes kinderen van Robert De Niro waard?
Hoeveel zijn de zes kinderen van Robert De Niro waard?
Anonim

De meermaals bekroonde acteur Robert De Niro is zeker een levende legende geworden van de Hollywood-cinematografie. De Niro staat bekend om zijn buitengewone toewijding aan rollen. De acteur onderzoekt de interne en externe aspecten van de personages om ze te portretteren. Als regisseur staat Robert ook bekend om zijn eigen stijl, met onder meer extreme tactieken die ervoor zorgen dat acteurs hun best doen.

De met een Academy Award bekroonde acteur werd in 1943 geboren in een familie van schilders. Zijn vader, Robert De Niro Sr., schilderde op expressionistische wijze. Toen zijn zoon twee was, bevestigde De Niro Sr. publiekelijk zijn homoseksualiteit en scheidde van zijn vrouw. Gelukkig woonde hij dicht bij zijn familie en bracht hij veel tijd door met zijn zoon. Virginia Admiral, de moeder van de acteur, was ook een kunstenaar wiens werken zijn opgenomen in het Peggy Guggenheim Metropolitan Museum of Art. Virginia was een zeer getalenteerde dichter. Vandaag is Robert De Niro vader van zes kinderen en opa van vier kleinkinderen. Laten we eens kijken naar het vermogen van zijn kinderen.

Wie zijn de ex-vrouwen van Robert De Niro?

De Vito Corleone-acteur is het enige kind in het gezin. Hij is officieel twee keer getrouwd. Robert trouwde in 1976 met zijn eerste vrouw, de Amerikaanse actrice en zangeres Diahnne Abbott. Ze waren 12 jaar samen en werden ouders van een zoon. De Niro adopteerde ook de dochter van Diahnne uit een eerdere relatie.

Na gescheiden te zijn van zijn eerste vrouw, begon de Taxi Driver-ster een langdurige relatie met Toukie Smith, een voormalig model en tv-actrice. Ze liepen nooit door het gangpad, maar werden ouders van twee knappe zonen. De tweeling is verwekt via IVF en ter wereld gebracht door een draagmoeder.

Grace Hightower is de tweede vrouw van de acteur geworden. Ze is actrice, zangeres en sociaal activiste. Ze hadden tien jaar een relatie voordat ze in 1997 trouwden. Het paar ging echter een jaar na de geboorte van hun zoon uit elkaar. Gelukkig konden ze met elkaar opschieten en hernieuwden ze hun geloften in 2004. De acteur van Raging Bull en zijn vrouw werden opnieuw de ouders door middel van draagmoederschap.

Robert De Niro's Six Kids Worth

Drena De Niro is de geadopteerde dochter van de acteur van zijn eerste echtgenote. Na school begon Drena haar carrière in de entertainmentindustrie als model. Later ontdekte ze dat ze geïnteresseerd was in muziek en begon ze te werken als DJ in de mode-industrie, waar ze soundtracks beheerde voor catwalkshows. Drena verscheen in verschillende films van haar vader. Tegenwoordig is Drena helemaal volwassen en ziet ze er fantastisch uit. Ze woont samen met haar zoon in New York City en heeft een geschat vermogen van $300.000.

Raphael De Niro is de eerste zoon van de Hollywood-ster. Hij probeerde zichzelf ook in de showbusiness, maar gaf het later op. Tegenwoordig is Raphael een succesvolle vastgoedondernemer. Hij heeft een vermogen van ongeveer $ 1 miljoen. Raphael woont samen met zijn vrouw en drie kinderen.

Aaron en Julian Kendrick De Niro arriveerden in 2005. Ze werden geboren via een draagmoeder. Net als zijn vader, heeft Julian die acteerkarbonades door zijn bloed lopen. Zijn eerste echte inval in filmwerk kwam in 2015 toen hij een rol kreeg in James Franco's film In Dubious Battle. Julian's vermogen is momenteel $ 3 miljoen.

Elliot De Niro is de zoon van Grace en Robert in 1998. In 2016 zei de acteur dat bij zijn zoon Elliot autisme was vastgesteld. De ouders beweren dat het van de ene op de andere dag was gebeurd, waarschijnlijk als een complicatie van de vaccinatie. Op 68-jarige leeftijd werd de ster van Meet the Parents opnieuw vader. Helen Grace De Niro werd in 2011 geboren uit een draagmoeder. Tegenwoordig is Robert De Niro $500 miljoen waard.

Robert De Niro's meest iconische rollen

Robert De Niro speelde in meer dan 120 films en heeft veel dynamische persoonlijkheden geportretteerd. In de hitkomedie Analyse This uit 1999 speelt hij een maffiabaas die te maken heeft met plotselinge angstaanvallen en het onvermogen om mensen te doden. Om met dit probleem om te gaan, intimideert hij een doodsbange psychiater, gespeeld door Billy Crystal, om hem te helpen zijn emoties onder controle te krijgen.

In The Deer Hunter uit 1978 speelt de ster Michael, een van de vele jonge fabrieksarbeiders. Hij voegt zich bij zijn vrienden als ze zich aanmelden om te vechten in Vietnam. Ze vallen in handen van de Vietcong, worden naar een gevangenkamp gebracht en worden gedwongen Russische roulette tegen elkaar te spelen.

In The Untouchables uit 1987 speelt De Niro de rol van misdaadbaas Al Capone uit Chicago. Tijdens de maffiaoorlogen van de jaren twintig wordt hij voor het gerecht gebracht door een onconventioneel politieteam. Met een honkbalknuppel tegen zijn eigen mannen brengt de acteur een gedenkwaardig gevoel van meedogenloosheid in de vertolking van de legendarische misdaadbaas.

Ten slotte was een van zijn meest iconische films The Godfather Part II. In een rol die hem een Academy Award voor beste mannelijke bijrol opleverde, portretteert De Niro een jonge Vito Corleone in het New York van de jaren twintig. Interessant is dat deze rol hem overweldigende bijval opleverde, ondanks dat hij in de hele film nooit één woord Engels sprak.

Aanbevolen: