Robert De Niro viel tijdens deze scène echt in slaap op de set

Inhoudsopgave:

Robert De Niro viel tijdens deze scène echt in slaap op de set
Robert De Niro viel tijdens deze scène echt in slaap op de set
Anonim

Robert De Niro is 78 jaar oud, maar hij leeft nog steeds een even vol leven als op elk ander punt in zijn bestaan. Hij is erg actief als het op zijn werk aankomt, met vier films waarin hij speelt, momenteel in postproductie of nog steeds aan het filmen.

In 2021 veroorzaakte hij zelfs geruchten dat hij weer aan het daten was, toen hij werd gespot met een mysterieuze vrouw.

De legendarische acteur is misschien het best bekend om zijn cameo's in gangster- en misdaaddramafilms, hoewel hij na verloop van tijd zijn vak lijkt te hebben gediversifieerd; enkele van zijn grootste rollen in recentere tijden kwamen in een diverse groep van genres.

Een daarvan was het romantische komedie-drama 2011, New Year's Eve, waarin hij speelde naast een cast van onder meer Halle Berry, Michelle Pfeiffer, Sofia Vergara en Ludacris.

Word zegt dat op de set van de door Garry Marshall geregisseerde film, De Niro's leeftijd even de kop opstak, omdat hij letterlijk in slaap viel tijdens het filmen van een bepaalde scène.

In welke scène van 'Oudejaarsavond' viel Robert De Niro in slaap?

Oudejaarsavond wordt gedefinieerd als een verhaal van 'verschillende onderling verbonden verhalen van mensen [in New York City] die verschillende problemen ervaren op oudejaarsavond'.

Een daarvan is het verhaal van 'Stan Harris, in de laatste stadia van kanker die chemotherapie weigert en nog maar één laatste ervaring wil hebben met de jaarlijkse traditie van de stad, de bal op Times Square.'

Stan Harris is de rol die Robert De Niro speelde in de film. Hilary Swank, de ster van Buffy the Vampire Slayer, speelde de dochter van Stan, Claire Morgan, terwijl Halle Berry en Alyssa Milano respectievelijk zijn Nurses Aimee en Mindy speelden.

In één scène met De Niro en Swank sloot de ervaren acteur zijn ogen en viel het lange tijd stil, waardoor zijn collega dacht dat hij een diepgeworteld karakter had.

"Je hoort al deze dingen over Robert De Niro, en hij is [een] methode [acteur]", zei Swank in een oud interview. "Dus hij lag daar, en hij zag me, en toen sloot hij zijn ogen, en ik dacht: 'Wauw, hij geeft het aan mij. We zijn hier verbonden. We zijn verbonden."

Wat vond Hilary Swank van Robert De Niro die in een van hun scènes sliep?

Swank legde verder uit hoe ze zich erg sentimenteel voelde toen ze De Niro in deze staat zag - hij leek alles te geven voor de rol. "Ik begon een beetje emotioneel te worden", zei ze. "De camera was niet op mij gericht, maar we kwamen net in de stemming, van de vader-dochterrelatie en de stervende vader."

Op dat moment werd ze plotseling terug de realiteit in gesleurd, toen The Godfather-ster op de meest nonchalante manier uit zijn dutje schoot.

"Ik voelde het, en ik ging diep met De Niro", ging Swank verder met uitleggen. "Voor ik het weet, zegt hij: 'Heeft iemand die koffie?' Ik dacht: 'Oh mijn god, hij sliep!'"

De actrice was op zijn minst vriendelijk genoeg om te erkennen dat De Niro, na het grootste deel van de dag in bed te hebben doorgebracht voor verschillende scènes, op een bepaald moment in slaap zou vallen. "Ik dacht dat hij diep voor mij ging", zei ze. "De waarheid is dat hij de hele dag in dat bed had gelegen en een dutje deed."

Ondanks het slaapdebacle, hield Swank vol dat werken met De Niro een droom voor haar was die uitkwam.

Hoe reageerden het publiek en de critici op 'Oudejaarsavond'?

"Robert De Niro, voor mij stond hij op mijn bucketlist", beweerde Swank. "Hij stond aan de top van de mensen met wie ik moet werken voordat het allemaal gezegd en gedaan is, dus ik moet dat afvinken."

Toen het allemaal gezegd en gedaan was, vielen het concept en de uitvoering van oudejaarsavond heel goed bij het publiek, aangezien de film een indrukwekkende $ 142 miljoen opbracht aan de kassa. Dit was tegen een productiebudget van ongeveer $56 miljoen.

Critici waren een stuk minder gecharmeerd van de film, sommigen noemden het 'een serieuze verspilling van tijd' en zelfs 'rommeliger dan Times Square om 3 uur 's nachts op 1 januari'. Richard Propes van The Independent Film Critic beweerde dat de film 'veel te lang was en een van de slechtst gecaste films van 2011'.

Misschien kwam de meest vernietigende recensie van allemaal van de gerespecteerde Roger Ebert, die vroeg: 'Hoe is het mogelijk om meer dan twee dozijn sterren in een film te verzamelen en voor geen van hen iets interessants te vinden?'

Aanbevolen: