De waarheid over het feesten op 'Jersey Shore

Inhoudsopgave:

De waarheid over het feesten op 'Jersey Shore
De waarheid over het feesten op 'Jersey Shore
Anonim

Het is verre van een geheim dat veel inwoners van New Jersey en de echte Jersey Shore de show absoluut haatten. Het schilderde het gebied tenslotte in een behoorlijk vernederend en, op sommige momenten, negatief licht. Dit komt omdat de cast van de populaire MTV-show en de vervolg/spin-offs de neiging hadden zich als absolute hansworsten te gedragen. Hoewel fans van reality-tv weten hoe vermakelijk dit was, irriteerde het mensen echt. Ze vertegenwoordigden de laagste klasse van burgers in de stad (volgens veel inwoners), maar dat was de grap. Hoewel de cast van de show er misschien wel of niet van op de hoogte was, belichaamden ze een zeer onaantrekkelijk stereotype. Eentje die constant dronken was en hun geest deed uitgaan.

Zelfs vandaag wordt de cast van Jersey Shore geplaagd door drama, meest recentelijk met Angelina Pivarnick die doelbewust haar collega's negeert. Maar het is veilig om te zeggen dat velen van hen duurzaam gekalmeerd zijn, afgezien van Ronnie Margo's aanhoudende juridische problemen. Zovelen van hen hebben tenslotte hun eigen gezin. En dat is een groot verschil in levensstijl, gezien hoe gek hun dronken levensstijl was…

Zwaar drinken zou deel uitmaken van de Jersey Shore Show

In een fascinerende en bijna komische mondelinge geschiedenis van Jersey Shore van Vulture, onthulde de cast dat de producers de cast graag dronken wilden maken omdat het de show leuker maakte. Dit gold vooral voor wanneer ze de cast zouden sturen voor een nacht in de stad.

"We zouden beginnen met pregamen om 9.30, 10, zodat we allemaal een goede buzz hebben voor de club", zei Nicole Polizzi, ook bekend als Snooki, tegen Vulture. Haar Snooki-personage is verre van de vrouw die ze nu is, en daarom zijn fans nieuwsgierig naar wat haar kinderen vinden van Jersey Shore.

Natuurlijk was een deel van de 'pregaming' tijd voor een T-shirt, wat de optimale kleding was wanneer ze een hoop haarlak en zelfbruiners over hun hele lichaam sproeiden.

"Ik ben er vrij zeker van dat we de ozonlaag hebben vernietigd met de hoeveelheid haarlak en spuitbussen die we dagelijks gebruikten. Eigenlijk verbaast het me dat ik geen bronchitis kreeg omdat we nooit een raam openden. We moesten allemaal spraytans, laagjes haarlak, dunne wenkbrauwen. Het was minstens twee of drie uur vanwege de rotatie van de badkamer. Het was krankzinnig, "zei Jenni Farley.

Een van de favoriete plekken van de cast om te feesten op The Jersey Shore was The Bamboo Bar. Volgens de manager van de iconische plek, Bryan Hutenburg, gaven de producers hen in principe 20 minuten op de hoogte wanneer de cast onderweg was. In het begin kon het niemand iets schelen dat ze binnenkwamen omdat de show nog geen hit was. Zodra het echter een internationale sensatie werd, moesten Bryan en de rest van de crew van The Bamboo Bar de commotie opvangen.

"Uiteindelijk was het een totaal andere situatie. Het was alsof mensen naar een film keken die werd gefilmd, wachtend tot de volgende schoen viel", legde Bryan uit.

Vroeger dronk ik zo'n vier Long Island Iced Teas en keek scheel, en dan vijf of zes shots bovenop, citroendruppels. Ik zou gewoon helemaal misselijk zijn en de acht uur naar het toilet,' zei Jenni.

"We dronken een ton. Ik weet niet eens hoe we leven," voegde Nicole eraan toe.

Terwijl de cast werd aangemoedigd om hun gezicht eraf te drinken, waren degenen die ze naar hun gemeenschappelijke 'smush'-kamer brachten dat niet.

"Mensen krijgen letterlijk een veldtest om het huis binnen te komen", gaf uitvoerend producent SallyAnn Salsano toe. "We hebben hetzelfde kaartsysteem als bij die club - dat elektronische ding waar ze je identiteitsbewijs gebruiken - omdat we niemand in huis laten die geen 21 is. En als iemand zo dronken is, zouden we mensen vragen te vertrekken."

De duistere waarheid achter het feesten op Jersey Shore

Natuurlijk, met buitensporige hoeveelheden alcohol hebben gevechten de neiging om te komen. Terwijl de gevechten in de latere seizoenen volkomen acceptabel werden, bracht de tijd dat Snooki werd geslagen door een man de show in grote problemen. Het hield niet alleen de negatieve Italiaans-Amerikaanse stereotypen in stand en toonde de slechtste eigenschappen van de bewoners van The Jersey Shore, maar sommigen waren van mening dat het ervoor zorgde dat adverteerders het schip verlieten vanwege het geweld.

"De ochtend nadat MTV de eerste aflevering van Jersey Shore uitzond, vertelde onze externe media-inkoper MTV dat de inhoud niet geschikt was voor het merk Domino's", de executive vice-president van communicatie en investeerdersrelaties en wetgevingszaken bij Domino's Pizza, zei Tim McIntyre. "We hebben gevraagd dat onze spots niet worden uitgezonden in toekomstige afleveringen. We hadden niet de kans gekregen om de inhoud van tevoren te bekijken - als we de kans hadden gehad, zouden we nee hebben gezegd voordat de show ooit in de lucht zou komen. Een van onze bezwaren was een scène waarin een man in een bar een vrouw, Snooki, een klap uitdeelt. We keurden en keuren dat soort gewelddadig gedrag jegens niemand goed, en we konden de programmering niet ondersteunen met onze advertentiedollars. We beschouwen mannen die vrouwen slaan niet als 'entertainment'."

Hoewel de controverse veroorzaakt door al het feesten voor sommigen te veel was, maakte het de realityshow uiteindelijk tot wat het was.

"We hadden in het begin zoveel controverse", zei Pauly DelVecchio. "Veel mensen wilden zien waar dit allemaal over ging, dus dat gaf ons veel kijkers. Ik kan de haters niet eens haten. Ik moet ze bedanken."

Aanbevolen: