De waarheid over Ronnie's schandalen voor, tijdens en na Jersey Shore

Inhoudsopgave:

De waarheid over Ronnie's schandalen voor, tijdens en na Jersey Shore
De waarheid over Ronnie's schandalen voor, tijdens en na Jersey Shore
Anonim

Jersey Shore opvallende Ronnie Ortiz-Magro verscheen voor het eerst op televisieschermen in 2009 als een van de zeven vreemden die naar een strandhuis in Seaside Heights, New Jersey verhuisden. Nadat Ronnie dat strandhuis uiteindelijk had achtergelaten, zou Ronnie in het begin van 2017 zijn toekomstige vriendin, Jen Harley, ontmoeten., de aankoop van een prachtig modern huis van bijna $ 1 miljoen in Las Vegas, Nevada.

Hun relatie verbeterde echter niet tijdens hun drie jaar samen in dat huis. Het eerste echte teken dat er iets mis was met hun gezinsleven, was toen Jen in juni 2018 werd gearresteerd voor huishoudelijke batterij. Ondanks deze aanval de volgende maand waren de twee weer bij elkaar en Ronnie diende geen aanklacht in. In de herfst van dat jaar hadden ze een reeks scheidingen, waarbij Ronnie vaak beweerde dat hij het slachtoffer was van misbruik in hun ouderlijk huis. Hier is de waarheid over Ronnie's schandalen.

Waarom is Ronnie niet op 'Jersey Shore: Family Vacation'?

Jersey Shore Family Vacation-ster Ronnie Ortiz-Magro staat bekend als een van de acht prominente castleden van de show. Na zijn korte vertrek uit de serie is hij niet meer in de media gezien. Nu vragen MTV-fans zich af wat hij heeft uitgespookt. De waarheid is dat hij na de controverses en arrestaties van huiselijk geweld uit de serie was om aan zijn geestelijke gezondheid te werken.

Desalniettemin heeft Ronnie Ortiz-Magro besloten om na een jaar van zijn arrestatie terug te keren naar Jersey Shore. Magro is al teruggekeerd naar de opnames en zal te zien zijn in de tweede helft van het vijfde seizoen. Hij was weggegaan om medische behandeling te zoeken voor zijn psychische problemen, en nu is hij terug. The Sun meldde dat hij sinds januari/februari 2022 aan het filmen is.

Waarom werd Ronnie Ortiz-Magro gearresteerd?

Ronnie werd gearresteerd in Los Angeles, Californië, op 22 april 2021. Hij werd vastgehouden op "verdenking van partnergeweld met verwondingen en eerdere" na een vermeend incident met zijn nieuwste vriendin, Saffire Matos. Hij werd niettemin de volgende dag op borgtocht van $ 100.000 vrijgelaten. Rapporten vermeldden ook dat er geen aanklachten tegen de tv-ster waren ingediend.

Volgens de media was hij in de stad om zijn vriendin ten huwelijk te vragen, maar kort daarna kwam het nieuws van zijn arrestatie. In september oordeelde een rechter dat de tijd die hij besteedde aan het ontvangen van therapie substantieel genoeg was om te voorkomen dat hij tijd in de gevangenis zou doorbrengen. Daardoor vermeed hij achter de tralies. Hij had al een proeftijd voordat hij werd gearresteerd voor huiselijk geweld tegen zijn ex-vriendin, Jen Harley. De beroemdheid had het geluk om nog een kans te krijgen nadat hij zijn proeftijd had verbroken.

Dat zou zijn geluksdag kunnen zijn, want in plaats van direct achter de tralies te gaan, beval de rechtbank hem 26 opvoedingslessen te volgen. De rechter beval ook een beschermingsbevel van 3 jaar, zodat hij zijn vriendin Saffire niet kon lastigvallen. Zijn advocaat, Scott Leemon, zei: "Ze zijn blij dat de rechtbank tevreden was met Ron's voltooiing van een revalidatieprogramma. Er is ons verteld dat Ron nu vijf maanden nuchter is en besluit door te gaan met counseling omdat hij zich richt op een betere familieman." Als gevolg van dit incident verliet de ster Jersey Shore tijdelijk in seizoen vijf om zich te concentreren op zijn geestelijke gezondheid, en al zijn collega-casts steunden hem.

Zijn Ronnie Ortiz-Magro en Saffire Matos nog steeds samen?

Ronnie en Saffire Matos maakten hun verloving in juni 2021 bekend. Het lijkt er echter op dat het stel niet op goede voet staat. Na een jaar verloofd te zijn, stoppen Ronnie en Saffire ermee. Volgens de media verhuisde Saffire rond half juni uit Ronnie's herenhuis in LA en terug over de oostkust. Dit was na naar verluidt veel ruzie met de Jersey Shore-ster. Een vriend van het stel zei tegen Page Six: "Ze vochten als een gek begin juni en stopten halverwege de maand."

Het stel begon te daten in 2020 en in april 2021 werd Ronnie gearresteerd op beschuldiging van DV en Saffire was zijn slachtoffer. Toen het nieuws plaatsvond, ontdekten fans dat zij degene was die de 911-oproep deed. Saffire vertelde de agenten dat het begon met een ruzie en toen fysiek werd. Het lijdt geen twijfel dat hun relatie nu officieel voorbij is.

Op 6 juli schreef Ronnie op zijn Instagram-account: "Ik ben trots op mijn hart. Het is gespeeld, gestoken, bedrogen, verbrand en gebroken, maar op de een of andere manier werkt het nog steeds." Andere cryptische citaten die hij op sociale media deelde, bevestigen dat hij en Saffire hun verloving hebben verbroken vanwege extreme gevechten. Aan de andere kant is de Jersey Shore-ster ook een vader van zijn driejarige dochter Ariana Sky, van wie hij co-ouders is met zijn ex Jen Harley. De ster zegt dat hij de beste vader voor zijn dochter wil zijn.

Aanbevolen: