Waar hebben we de cast van de beer nog meer gezien?

Inhoudsopgave:

Waar hebben we de cast van de beer nog meer gezien?
Waar hebben we de cast van de beer nog meer gezien?
Anonim

In 2011 veroverde Showtime's bewerking van het Britse Shameless de wereld bij zijn debuut. Gedurende de 10 jaar dat de show in de lucht was, kreeg de cast veel aandacht en liefde van fans. Een van de leidende jonge sterren van de show, Jeremy Allen White, werd een hartverscheurend fenomeen onder fans door zijn rol als Phillip "Lip" Gallagher. Ondanks zijn moeilijkheden om in 2021 afscheid te nemen van zijn rol en de show, ging Allen White verder met het ontwikkelen en uitbreiden van zijn carrière op het scherm.

In zijn laatste hoofdrol trad Allen White toe tot een getalenteerd ensemble in The Bear, een culinair komedie-drama dat je hart raakt. Net als Shameless, veranderde The Bear het leven van verschillende castleden en gaf het sommige acteurs de kans om hun talenten echt op het scherm te laten zien. Maar wie maakt deel uit van deze getalenteerde cast, en waar heb je ze eerder gezien?

8 Jeremy Allen White

Als eerste komen we bij de leidende man van de show, Jeremy Allen White. Voordat hij in het culinaire drama speelde, had Allen White uitgebreide acteerrollen. Allen White is vooral bekend door zijn vertolking van Lip Gallagher in de tien jaar durende comedyserie Shameless. Hij heeft meer dan 20 acteerrollen op zijn naam staan. Andere opmerkelijke credits van Allen White zijn Joseph Shrier in Homecoming van Amazon Prime en Elliot in de romcom After Everything uit 2018. In The Bear portretteert Allen White het karakter van Carmen “Carmy” Berzatto.

7 Ebon Moss-Bachrach

Daarna hebben we Ebon Moss-Bachrach die het personage van Richard "Richie" Jerimovich in The Bear speelt. Voorafgaand aan zijn rol als norse chef-kok in de culinaire serie, werd Moss-Bachrach misschien het best herkend door zijn verschijning in Netflix Marvel's The Punisher, waar hij ook speelde naast Jon Bernthal van The Bear. In de actievolle antiheldenserie portretteerde Moss-Bachrach het karakter van het eigenzinnige tech-genie David Liebermann in het eerste seizoen. Andere opmerkelijke rollen van de 45-jarige zijn Desi Harperin in Girls en John Carreyrou in The Dropout.

6 Ayo Edebiri

De volgende keer hebben we Ayo Edebiri die het personage van Sydney Adamu in The Bear speelt. Voorafgaand aan haar rol als de hoopvolle jonge chef-kok in de show, was Edebiri misschien het best bekend om haar stand-upcomedy. Ondanks dat de actrice en schrijver slechts een handvol acteerrollen op haar naam heeft staan, is Edebiri zeker een bekwame en veelzijdige creatieveling. Opmerkelijke rollen van de 26-jarige zijn onder meer Missy Foreman-Greenwald in de veelgeprezen Netflix-komedie Big Mouth en Hattie in de door Hailee Steinfeld geleide show Dickinson.

5 Abby Elliott

Daarna hebben we Abby Elliott die het personage van Natalie "Sugar" Berzatto speelt in The Bear. Voorafgaand aan haar rol in de serie werd Elliott het best herkend door haar terugkerende deelname aan Saturday Night Live van 2008 tot 2012. De getalenteerde jonge actrice heeft ook een overvloed aan acteercredits op haar naam staan met verschillende optredens in sitcoms zoals 2 Broke Girls, How I Met Your Mother en Inside Amy Schumer. In haar meest recente rol voor The Bear maakte Elliott deel uit van de hoofdcast van Dan Levy's sitcom Indebted, waarin ze de rol van Rebecca Klein vertolkte.

4 Matty Matheson

Als volgende hebben we de Canadese chef-kok en geliefde internetpersoonlijkheid, Matty Matheson. Voordat hij in de serie speelde, was Matheson een bekende chef-kok en internetpersoonlijkheid die beroemd werd vanwege zijn virale carrière op Vice Media's Munchies. Niet alleen speelt Matheson in de serie de rol van klusjesman Neil Fak, maar de getalenteerde chef-kok trad volgens TV Insider ook daadwerkelijk op als adviseur voor The Bear.

Terwijl hij sprak over het maken van de menu's die in de serie worden getoond, verklaarde Matheson: "Ik zou de menu's uitschrijven en met hen [schrijvers] heen en weer gaan en dan de recepten uitschrijven, en dan zouden we letterlijk moeten trainen omdat we wilden dat iedereen het echt deed.”

3 Lionel Boyce

Vervolgens hebben we de donutchef-extraordinaire Lionel Boyce van de serie. Professioneel bekend als "L-Boy", Boyce's publieke aanwezigheid vloeide voort uit zijn deelname aan het muzikale ensemble Odd Future. Zijn eerdere rollen op het scherm waren die in andere Odd Future-gerelateerde projecten zoals L-Boy in de sketchkomedie Loiter Squad en verschillende stemmen op de volwassen geanimeerde sitcom The Jellies!. In The Bear portretteert Boyce het karakter van Marcus, de gedreven bakker van het restaurant. Terwijl hij met Vulture sprak, ging Boyce in detail over hoe zijn liefde voor donuts hem verbond met het karakter van Marcus.

De acteur verklaarde: Ik hou van donuts en ik hou van desserts. Het is het beste onderzoek. Dat hoefde niet, maar ik had zoiets van: 'Nou, nu heb je me een reden gegeven om door LA te gaan en de beste donut in de hele stad te vinden.' Ik heb daar veel tijd aan besteed. Maar geen leugen, de donut is wat me ermee verbond omdat ik dol ben op donuts.”

2 Liza Colón-Zayas

De volgende keer dat we binnenkomen, hebben we de in New York geboren actrice Liza Colón-Zayas. Voorafgaand aan haar rol in The Bear was Colón-Zayas niet alleen een doorgewinterde actrice, maar ook een getalenteerde toneelschrijver. Met meer dan 40 acteercredits op haar naam verscheen de actrice in een aantal films. Colón-Zayas verscheen ook in een aantal behoorlijk grote tv-shows als gastster zoals Sex And The City in 2004, Dexter in 2010 en Blue Bloods in 2016. In The Bear portretteert Colón-Zayas de rol van Tina.

1 Edwin Lee Gibson

En tot slot van de lijst met getalenteerde acteurs is theaterartiest Edwin Lee Gibson. Hoewel de acteur misschien het best bekend staat om zijn aanwezigheid in het theater nadat hij in 103 professionele theatervoorstellingen heeft gespeeld, heeft Gibson ook een handvol acteercredits op het scherm buiten The Bear op zijn naam staan. Opmerkelijke rollen van de acteur op het scherm zijn onder meer Bill Russell in de 2022-serie Winning Time: Rise Of The Lakers Dynasty en Mr. Jones in de 2022-film Rounding. In The Bear speelt Gibson de rol van Ebraheim.

Aanbevolen: