Waar hebben we deze Riverdale-acteurs nog meer gezien?

Inhoudsopgave:

Waar hebben we deze Riverdale-acteurs nog meer gezien?
Waar hebben we deze Riverdale-acteurs nog meer gezien?
Anonim

Toen CW's tienerdramaserie Riverdale in 2017 in première ging, leek het niet zo lang te duren met zijn verhaallijn die een groep tieners volgt terwijl ze alle mysteries en mystieke kwaad in hun kleine stad ontrafelen, vechten tegen slechteriken en leidende groepen, met als uiteindelijk doel Riverdale te redden. De serie is een bewerking van het populaire Archie Comics.

Verrassend genoeg heeft de show zes seizoenen bestaan, met een zevende en laatste seizoen dat in 2023 in première gaat. Na het succes en de populariteit van de show met een zeer diverse cast, bracht de serie opkomende sterren voort, waardoor ze het hoogtepunt van hun carrière bereikten met een sterke aanwezigheid op sociale media, en hen in staat stellen verschillende rollen buiten de show op zich te nemen. Fans zijn nu klaar voor het einde van de show en projecten staan al in de rij voor de sterren. Dus waar hebben we deze bekende gezichten van Riverdale nog meer gezien ?

10 Lochlyn Munro

Met zijn zeer recente rol in HBO's Peacemaker met in de hoofdrol Larry Fitzgibbon naast John Cena, was de acteur te zien in andere projecten zoals White Chicks, Scary Movie, Arrow, Supernatural en Charmed. Hij speelde terugkerend personage Hal Cooper/ Black Hood in de CW-serie.

9 Mark Consuelos

Mark Consuelos staat niet alleen bekend als de echtgenoot van de populaire tv-presentator Kelly Ripa, hij speelde in verschillende projecten, waaronder Riverdale, waar hij Hiram Lodge speelt, een rijke zakenman en vader van Veronica Lodge. Zijn andere tv-acteerkredieten omvatten; Queen of the South, ABC's All My Children, Pitch, Missing, The Law & Order Franchise en de 2020 Katy Keene waar hij zijn Hiram Lodge-rol hernam in aflevering 13.

8 Ashleigh Murray

Ashleigh Murray speelde 4 seizoenen de rol van Josie McCoy, zanger van Josie and the Pussycats, maar voegde zich later bij de cast van CW's Katy Keene, die van korte duur was. Naast beide CW-shows speelde ze in films als Valley Girl, Christmas in Harmony en The Way Out. Ze speelde ook als hoofdpersonage in Tom Swift voordat het na één seizoen werd geannuleerd. De actrice heeft niet alleen een ongelooflijke stem, ze heeft ook eerdere acteerervaringen voor Riverdale.

7 Marisol Nichols

Marisol Nichols speelt Hermione Lodge in de CW-serie, de vrouw van Hiram, die van hem scheidt om een realityster te worden. Naast het hebben van een overvloed aan film- en tv-acteerreferenties vóór de show, is de actrice verschenen in andere tv-shows na Riverdale zoals The Loud House, Holly & Ivy en Christmas CEO, evenals films zoals The Valet en Spiral naast Chris Rock.

6 Charles Melton

De acteur werd gecast als Reggie Mantle om Ross Butler in seizoen 2 te vervangen. Afgezien van het feit dat hij een knipperlichtrelatie had met collega Riverdale co-ster en korte liefdesinteresse Camila Mendes op het scherm, was Charles Melton verschenen in enkele buzz-waardige films zoals The Sun Is also a Star naast Yara Shahidi van Grownish en Bad Boys For Life, de op drie na meest winstgevende film van 2020. In 2021 speelde hij in Heart of Champions, en hij zal de hoofdrol spelen in een aankomende superheldenfilm die op 12 augustus op Paramount+ wordt uitgebracht.

5 Madelaine Petsch

De actrice speelt de rol van de rijke manipulatieve lesbienne Cheryl Blossom die een traumatiserende familiebeproeving heeft doorgemaakt. Met haar zeer pittige, kenmerkende rode haar, heeft ze andere rollen geportretteerd die te zien waren in tienerkomediefilms F the Prom, The Hive, The Curse of Sleeping Beauty, Polaroid en Sightless, waar ze ook als co-producer diende, en aankomende thriller film Jane met in de hoofdrol Chloe Bailey.

4 Cole Sprouse

Voordat Cole Sprouse de rol van outcast Jughead Jones in Riverdale en voormalig vriend van Betty's (met wie hij in het echt uitging), verscheen in de originele Disney Channel-serie The Suite Life of Zack & Cody uit 2005 naast tweelingbroer Dylan Sprouse en zijn spin-off tonen The Suite Life on Deck. De acteur heeft een aantal acteercredits zoals Friends, Big Daddy, Five Feet Apart en speelde onlangs samen met Lana Condor in een sci-fi rom-com Moonshot. De acteur besprak zijn aankomende periodeproject met veel make-up voor speciale effecten die hij 'spannend' noemde.

3 Lili Reinhart

Lili Reinhart heeft ongelooflijk veel succes gehad in Hollywood sinds de première van de show als Betty Cooper, een FBI-agent die in haar stad opereert en nu een relatie heeft met Archie die al heel lang verliefd is nadat ze met Jughead was uitgegaan. Hoewel de show haar leven op meer dan één manier heeft veranderd, is de actrice goed vooruitgegaan, met in verschillende films als Hustlers met een met sterren bezaaid ensemble, Chemical Hearts van Amazon Studios (waarvan ze ook uitvoerend producent was), en Netflix's aankomende film Look Both Ways (voorheen Plus/Minus genoemd) die op 17 augustus verschijnt.

2 Camila Mendes

Camila Mendes speelt moeiteloos de rol van Veronica Lodge, voormalig socialite uit New York, die na de opsluiting van haar vader naar Riverdale verhuist voor een nieuwe start met haar moeder. Ze had een relatie met Archie, vóór de tijdssprong van 5 jaar, en toont nu een ongelukkige getrouwde vrouw. Hoewel de actrice haar grote acteerdebuut maakte in Riverdale, bloeide ze op in Hollywood en verscheen ze in andere projecten zoals The New Romantic, Netflix's The Perfect Date, Coyote Lake en de thrillerfilm Dangerous Lies, ook op Netflix. Haar recente Netflix-film Do Revenge verschijnt op 16 september.

1 KJ Apa

KJ Apa speelt de roodharige gitarist en middelbare school jock Archie Andrews, nu ROTC-instructeur op zijn voormalige middelbare school, die vroeger een date had met Veronica Lodge (Camila Mendes), maar nu met Betty Cooper (Lili Reinhart). Riverdale heeft hem misschien zijn grootste rol tot nu toe verzekerd, maar dat betekent niet dat hij geen andere rollen heeft gekregen die het vermelden waard zijn, zoals The Hate You Give naast Amandla Stenberg, The Last Summer, Pandemic-thema Songbird (die veel positieve opmerkingen en ontvangst ontving over het gedemonstreerde acteerbereik van de acteur), I Still Believe, en het aanstaande militaire drama West Pointer. De acteur en kersverse vader heeft laten zien dat er meer voor hem is dan zijn knappe uiterlijk.

Aanbevolen: