Wie zit er in HBO's 'White Lotus' seizoen 2 en wat zijn ze waard?

Inhoudsopgave:

Wie zit er in HBO's 'White Lotus' seizoen 2 en wat zijn ze waard?
Wie zit er in HBO's 'White Lotus' seizoen 2 en wat zijn ze waard?
Anonim

White Lotus komt terug voor een tweede seizoen met veel nieuwe sterren om de cast te vervoegen als gasten in het resort. De productie kreeg waarschijnlijk een groter budget van het HBO-netwerk omdat ze er alles aan deden om veel bekende namen te krijgen, zoals Tom Hollander en Theo James. Fans kijken uit naar het nieuwe seizoen en zijn benieuwd naar nieuwe castleden die zich bij het tweede seizoen voegen. Dus vandaag splitsen we alle nieuwe personages op en wat hun huidige nettowaarde is (behalve één terugkerend castlid).

12 Adam DiMarco is $1 miljoen waard

De eerste op de lijst is Adam DiMarco die de rol van Albie Di Grasso zal spelen in seizoen 2 van White Lotus. Adam heeft de afgelopen jaren erkenning gekregen. De Canadees begint ook veel volgers te krijgen op zijn sociale-mediaplatforms. Adam staat bekend om zijn rollen in de Disney Channel-films Zapped en Radio Rebel. De laatste tijd heeft Adam een terugkerende rol in de Drama-televisieserie The Order.

11 Haley Lu Richardson is $1 miljoen waard

Een ander nieuw gezicht in seizoen twee van White Lotus is het personage Portia, gespeeld door Haley Lu Richardson. Haley is tegenwoordig een rijzende ster geworden door haar rollen in de hitfilms Unpregnant en Five Feet Apart. Er is gespeculeerd door Deadline dat Haley's personage Portia de sidekick zal zijn van Jennifer Coolidge's personage Tanya.

10 Beatrice Grannó is $1,5 miljoen waard

Beatrice Granno is een Italiaanse actrice die misschien nog geen begrip is. Dat zal echter snel genoeg veranderen, aangezien ze in seizoen 2 van White Lotus zal schitteren als Mia. Sommige fans kennen Beatrice misschien van haar rol als Maria Spezi in de film Security uit 2021.

9 Sabrina Impacciatore is $1,5 miljoen waard

Sabrina Impacciatore zal de rol spelen van resortmanager Valentina in White Lotus. Stephanie zal zeker een druk programma voor de boeg hebben. Ze zal ook de hoofdrol spelen in de aankomende film van Paul Ortiz, Across the River and Into the Trees.

8 Meghann Fahy is $1,5 miljoen waard

Meghann Fahy speelt de rol van Daphne Babcock in het nieuwe seizoen van White Lotus. Ze wordt de vrouw van Cameron Babcock die op een dubbele date is met Ethan en Harper Spiller. Meghann Fahy is het meest bekend om haar hoofdrol van Sutton Brady uit de comedy-drama tv-serie The Bold Type. We zijn er zeker van dat veel fans van Meghann blij zullen zijn haar terug te zien op de televisieschermen in White Lotus.

7 Simona Tabasco is $2,14 miljoen waard

Simon Tabasco zal de rol van Lucia spelen wanneer seizoen twee van White Lotus eindelijk uitkomt. Simona is een bekende Italiaanse actrice die speelde in 6 afleveringen van Luna Park als Nora Marini.

6 Will Sharpe is $3 miljoen waard

Will Sharpe heeft misschien niet in veel films en televisieseries gespeeld, maar dat zal snel genoeg veranderen. Will speelt de rol van Ethan Spiller, een vakantiegast op reis met zijn vrouw Harper. Will Sharpe is vooral bekend van zijn rol in Sherlock in de rol van korporaal Lyons.

5 Theo James is $4 miljoen waard

Sinds zijn dagen dat hij Tobias speelde in de sciencefiction-actiefilm Divergent, is er veel vraag naar Theo James als acteur. Zijn schema vertraagt ook niet snel, aangezien hij in één maar twee van HBO's televisieseries zal schitteren. Theo zal niet alleen de hoofdrol spelen als Cameron Babcock in seizoen twee van White Lotus, maar hij zal ook de hoofdrol spelen in HBO's Time Traveler's Wife. Theo speelt de echtgenoot van Meghann Fahy's Daphne.

4 Tom Hollander is $ 5 miljoen waard

Tom Hollander staat op het punt een naam te worden die wereldwijd bekend is, als hij dat nog niet is. Tom speelt de rol van Quentin, een Engelse vluchteling die op vakantie is met zijn vrienden en neef. De meeste fans zullen Tom misschien herkennen van de hoofdrol in Pirates Of The Caribbean en The Kings Man die de rollen van George V, Wilhelm II en Nicholas II speelt.

3 Aubrey Plaza is $6 miljoen waard

Aubrey Plaza zal ook een nieuw gezicht zijn in het tweede seizoen van White Lotus als de geweldige Harper Spiller. Harper, het personage van Aubrey, zal samen met haar man Ethan op een spannende reis naar het resort gaan. Veel White Lotus-fans herkennen Audrey misschien van haar rollen in films als Mike And Dave Need Wedding Dates en de remake van Child's Play. Aubrey Plaza verkleedde zich ooit als Noddy The Elf (en kreeg daarvoor betaald) voor het evenement van voormalig president Donald Trump.

2 Michael Imperioli is $20 miljoen waard

Michael Imperioli zal in het nieuwe seizoen van White Lotus verschijnen als Dominic Di Grasso. Hij is misschien nieuw in de show, maar hij is zeker geen onbekende in het HBO-netwerk. Michael speelde in HBO's misdaaddrama The Sopranos, wat hem tot een van de meest doordachte acteurs van zijn generatie maakte..

1 Jennifer Coolidge is $6 miljoen waard

Last but zeker not least is Jennifer Coolidge die terugkomt voor seizoen twee van White Lotus. Ze keert terug als Tanya McQuoid, de getroebleerde vrouw wiens moeder is overleden. Jennifer is waarschijnlijk geen fris gezicht voor veel fans, maar ze is absoluut een onderschatte actrice. Toch is Jennifer bij vele gelegenheden op onze televisieschermen te zien geweest. Ze speelde in hitfilms zoals Legally Blonde en American Pie.

Aanbevolen: