Dit is waarom Jesse Tyler Ferguson in seizoen 4 van 'Selling Sunset' zit

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Jesse Tyler Ferguson in seizoen 4 van 'Selling Sunset' zit
Dit is waarom Jesse Tyler Ferguson in seizoen 4 van 'Selling Sunset' zit
Anonim

Indrukwekkende herenhuizen en een hoog niveau van drama hebben van Selling Sunset een van de beste realityshows op Netflix gemaakt. Hoewel de cast veel waard is dankzij hun jarenlange vastgoedwerk, de relaties tussen de castleden zorgen ervoor dat mensen terugkomen. Het is moeilijk om niet te gaan zitten en verschillende afleveringen in een superkorte tijd te bekijken, omdat er altijd zoveel spannende momenten zijn tussen Christine Quinn en haar co-sterren. En nu seizoen 4 onlangs in première is gegaan, genieten fans opnieuw van het kijken naar de makelaars bij de Oppenheim Group.

Fans wisten dat Christine's zwangerschap en vroege dagen als nieuwe moeder deel zouden uitmaken van het verhaal van seizoen 4, want dit is natuurlijk een enorme verandering en een groot, opwindend moment in haar leven. Een van de afleveringen bevat Christine's geweldige babyshower, en daar was een bekend gezicht. Waarom was Jesse Tyler Ferguson, de geliefde acteur die bekend staat om het spelen van Mitch in Modern Family, in een aflevering van seizoen 4 van Selling Sunset? Laten we eens kijken.

Dit is waarom Jesse Tyler Ferguson bij de babyshower van Christine Quinn was

Fans houden ervan om Jesse Tyler Ferguson bij te houden terwijl hij geweldig werk heeft geleverd door Mitch in Modern Family te portretteren. Fans willen alles weten wat hij heeft gedaan sinds hij in de show speelde, inclusief het leven van Jesse Tyler Ferguson als vader.

Toen fans merkten dat Jesse Tyler Ferguson op Selling Sunset was, begonnen ze erover te tweeten, volgens Entertainment Weekly. Jesse en zijn man Justin Mikita woonden de babyshower van Christine Quinn bij en ze werden allebei heel even getoond.

De acteur twitterde hierover en vond het grappig dat mensen niet zeker wisten waarom hij in de show was: "Ik heb net even snel naar mijn naam gezocht op Twitter en ik ben LOL bij de unanieme verwarring hierover. Het gaat goed met me en ik blijf bezig na MF, maar bedankt dat je bij me bent geweest."

Het is mogelijk dat Jesse en Justin bevriend zijn met Christine Quinn, of misschien hebben ze samengewerkt met een van de makelaars van de Oppenheim Group. De makelaars hebben veel bekende klanten. In seizoen 4 werkt Chrishell Stause samen met Simu Lu en verkocht Mary Fitzgerald het ongelooflijke landgoed van French Montana.

Verkopende Sunset-fans weten zeker dat wanneer Christine een soort bijeenkomst organiseert, het iets anders en speciaals zal zijn. Geen enkel detail wordt genegeerd. Christine deelde met Mensen dat ze een babyshower met jungle-thema wilde hebben.

De realityster zei: "We creëerden een moderne, high-fashion kijk op de jungle. Ik was oorspronkelijk geïnspireerd door een behang met bananenbladprint dat ik koos voor de kinderkamer en dacht dat ik het thema zou uitvoeren om om de komst van onze baby te vieren. Daarnaast hebben we levendige kleuren, texturen en neonlichten gebruikt, geïnspireerd op patronen van Christian Lacroix in combinatie met de vibes van Beverly Hills Hotel." De verkoop van Sunset-fans die het unieke en interessante huis van Christine hebben gezien, weten dat ze een cool gevoel voor design heeft.

Christine Quinn had een zware bevalling

Fans van Selling Sunset verwachtten in het nieuwe seizoen meer te leren over de zwangerschap en bevalling van Christine Quinn, en hoewel de nadruk lag op haar spanning met Emma Hernon, omdat ze allebei met dezelfde persoon uitgingen, sprak Christine ook over haar stoere geboorte. Het was hartverscheurend om te horen wat er met haar is gebeurd.

Christine vertelde over haar enge bevallingservaring in een interview met Glamour. Christine legde uit dat ze 10 centimeter ontsluiting had toen ze in het ziekenhuis aankwam en noemde de situatie 'vreselijk'. Christine zei, ik was aan het afvlakken. Mijn baby lag plat. Ze kwamen steeds naar mijn man toe en vroegen: 'Je moet er nu een kiezen.'"

Christine zei dat dit haar veranderde en leerde haar een les: "het was echt een traumatische ervaring. En dat leerde me dat tijd alles is wat we hebben en tijd zo kostbaar is. En toen ik 33 jaar oud was, stierf ik bijna."

Christine vertelde in het interview ook dat hoewel ze niet zeker was hoe ze het ouderschap en haar carrière zou uitzoeken, ze zich realiseerde dat een goed schema werkt. Christine vertelde ook hoeveel ze van het ouderschap geniet en grapte: "Het moederschap was fantastisch. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel van iemand zou kunnen houden als van mezelf, maar dat doe ik wel!" Christine vertelde ook hoeveel ze van haar zoontje houdt.

Het was zeker spannend voor Selling Sunset-fans om Jesse Tyler Ferguson te zien op het evenement van Christine Quinn, vooral als ze ook grote fans zijn van Modern Family. Volgens de IMDb-pagina van de acteur filmt hij momenteel twee projecten: de films Ivy & Bean en Cocaine Bear.

Aanbevolen: