Wat is er echt gebeurd tussen Jada Pinkett Smith en Tupac?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Jada Pinkett Smith en Tupac?
Wat is er echt gebeurd tussen Jada Pinkett Smith en Tupac?
Anonim

Actrice Jada Pinkett Smith is geboren en getogen in B altimore en wijlen rapper Tupac Shakur verhuisde daar met zijn moeder in de jaren '80 - en zo kruisten hun paden. In de loop der jaren is er veel gespeculeerd over de vraag of de twee ooit meer waren dan alleen maar goede vrienden.

Natuurlijk trouwde Jada Pinkett Smith uiteindelijk met muzikant en acteur Will Smith, maar dat weerhield fans er nooit van om zich af te vragen of Tupac echt degene was met wie ze zou moeten zijn. Vandaag nemen we hun relatie onder de loep. Van hoe de twee elkaar ontmoetten tot of ze ooit gekust hebben - blijf scrollen om erachter te komen!

Jada Pinkett Smith en Tupac werden vrienden op de middelbare school

Jada Pinkett Smith en Tupac waren beide studenten aan de B altimore School of Arts in de jaren '80 en zo kruisten hun paden. Jada Pinkett Smith onthulde: "Het was de eerste dag en hij kwam naar me toe en stelde zich voor." De actrice gaf toe dat Tupac niet iemand was met wie ze gewoonlijk omging. "En op de middelbare school zag Pac er een beetje raar uit," zei ze. "Zeker door naar hem te kijken, was niet per se het type kat waarmee ik zou willen omgaan."

Hoewel Jada Pinkett Smith onthulde dat Tupac niet het soort man was met wie ze gewoonlijk om zou gaan, werden de twee uiteindelijk beste vrienden. De actrice gaf bij talloze gelegenheden toe dat de rapper als een broer voor haar was, en omdat de twee vrienden waren voordat ze beroemd werden, was hun band nog sterker.

Hebben Jada Pinkett Smith en Tupac ooit gekust?

In de afgelopen decennia is er veel gespeculeerd over de vraag of Jada Pinkett Smith en Tupac ooit met elkaar zijn uitgegaan. Volgens Who's Dated Who werden de actrice en de rapper tussen 1986 en 1988 aan elkaar gelinkt, maar de twee hebben nooit officieel een date gehad.

In een interview met Howard Stern onthulde Jada Pinkett Smith dat zij en Tupac op een gegeven moment probeerden te achterhalen of er romantische gevoelens tussen hen konden zijn. "Er was een tijd dat ik dacht: 'Kus me gewoon! Laten we eens kijken hoe dit gaat', en toen ik je vertelde dat het de meest walgelijke kus voor ons allebei moest zijn, 'zei ze. De actrice zei ook dat ze gelooft dat het niet werkte tussen hen, omdat een "hogere macht dat gewoon niet wilde".

Het is ruim twee decennia geleden sinds de tragische dood van de rapper, en net als zijn fans verwerkt Jada Pinkett Smith zeker nog steeds dat hij er niet meer is. Wanneer hem wordt gevraagd naar de muzikant, heeft Jada alleen maar aardige dingen te zeggen. "Ik heb nog nooit in mijn leven iemand als Pac ontmoet", onthulde ze in 2015 aan Howard Stern. "Hij had zoveel charisma."

Will Smith was jaloers op Tupacs relatie met Jada

Terwijl Jada Pinkett Smith gelinkt was aan Tupac, trouwde ze uiteindelijk met acteur en rapper Will Smith. In zijn gelijknamige memoires gaf Will toe dat hij jaloers was op het soort relatie dat zijn vrouw en de overleden rapper hadden. "Hoewel ze nooit intiem waren, is hun liefde voor elkaar legendarisch - ze definieerden 'rijden of sterven'", schreef Will Smith. De beroemde acteur gaf toe dat hij ook meer op de rapper wilde lijken: "Hij veroorzaakte de perceptie van mezelf als een lafaard. Ik haatte het dat ik niet was wat hij in de wereld was, en ik leed aan een woedende jaloezie: ik wilde Jada om me zo aan te kijken."

Destijds was Will Smith in de twintig en hij onthulde dat hij moeite had om zelfs maar met de beroemde rapper te praten. "Ik was meerdere keren in een kamer met Tupac, maar ik heb hem nooit gesproken", gaf de acteur toe. "De manier waarop Jada van Pac hield, maakte me niet in staat om vrienden met hem te zijn. Ik was te onvolwassen."

Will ging zelfs zo ver dat hij zei dat toen hij en Jada het officieel maakten, hij het gevoel had dat hij Tupac versloeg. "Toen Jada en ik aan elkaar toegewijd waren, en de eisen van onze relatie haar minder beschikbaar maakten voor 'Pac, beschouwde mijn onvolwassen geest het als een verwrongen soort overwinning", voegde Smith eraan toe."Jada was het toonbeeld, het hoogtepunt, de koningin der koninginnen. Als ze mij boven Tupac verkoos, kon ik op geen enkele manier een lafaard zijn. Ik heb me zelden gevalideerd gevoeld."

Tupac Shakur stierf zes dagen nadat hij vier keer was neergeschoten tijdens een drive-by shooting in Las Vegas op 7 september 1996.

Aanbevolen: