Hoe denkt Harry Styles nu over zijn voormalige bandleden van One Direction?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt Harry Styles nu over zijn voormalige bandleden van One Direction?
Hoe denkt Harry Styles nu over zijn voormalige bandleden van One Direction?
Anonim

Harry Styles heeft een lange weg afgelegd sinds zijn dagen als een vijfde van One Direction.

De jongens zijn nauwelijks samen in het openbaar gezien sinds de aankondiging van hun hiaat in 2016, maar trouwe fans dromen nog steeds van de dag waarop Harry herenigd wordt met voormalige bandleden Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan en Zayn Malik (de laatste het is misschien wishful thinking sinds Zayn de groep in 2015 verliet).

Sinds hij soloartiest is geworden, is Harry's populariteit blijven stijgen, en hij is nu een van de meest geliefde beroemdheden in Hollywood dankzij zijn aanstekelijke muziek, unieke persoonlijke stijl en berichten van liefde en vriendelijkheid.

Bij de release van zijn nieuwe album, Harry's House, in 2022 (die debuteerde op nummer één), vertelde Harry vandaag in een interview met Zane Lowe waar hij staat met de andere One Direction-jongens. En fans waren verheugd om te horen dat de Britse zanger zijn voormalige bandleden nog steeds hoog in het vaandel heeft staan.

Heeft Harry Styles "Deep Love" voor de One Direction Boys?

In zijn interview vertelde Harry dat hij zich niet kon voorstellen dat hij het wereldwijde sterrendom bereikte dat hij met One Direction als soloartiest deed zonder de andere jongens daar om steun en gezelschap te bieden.

"Ik heb echt geluk dat we elkaar altijd als een eenheid hadden die het gevoel had dat je elkaar onder controle kon houden," legde Harry uit. "Weet je, net als iemand anders die het snapt."

Harry begon te vertellen dat hij nooit het gevoel had dat hij alleen was aan de ene kant "van het glas" kijkend naar de rest van de wereld die niet echt begreep [hoe het was om in One Direction te zijn] omdat de andere er waren jongens bij hem die dezelfde ervaringen doormaakten.

Toen Daan Harry vroeg of de One Direction-jongens nog steeds "een band hebben die niet verbroken kan worden", zei Harry: "Ik denk dat er heel veel respect is tussen ons allemaal, of we hebben iets gedaan samen, en dat is iets dat je niet echt ongedaan kunt maken, en het is als een heel diepe liefde voor elkaar, denk ik.”

Hoe One Direction het Harry moeilijk maakte om de muziek te maken die hij wilde

In een interview met Better Homes and Gardens onthulde Harry hoe zijn benadering van het maken van muziek is veranderd sinds hij One Direction verliet. Hij aarzelde om 'leuke' muziek te maken in de dagen na de band, toen hij voor het eerst als soloartiest naar buiten kwam.

"Ik zou uit de band komen, en het was alsof, als ik serieus genomen wil worden als muzikant, ik geen leuke muziek kan maken", zei hij, de ervaring vergelijkend met "bowling met de bumpers omhoog, op veilig spelen.”

Sindsdien is Harry echter van perspectief veranderd en voelt hij zich meer op zijn gemak bij zichzelf als soloartiest, en heeft hij niet langer het gevoel dat hij iets te bewijzen heeft aan de wereld.

“Ik wil gewoon dingen maken die goed zijn, die leuk zijn, in termen van het proces, waar ik lang trots op kan zijn, waar mijn vrienden trots op kunnen zijn, waar mijn familie trots op kan zijn trots op, waar mijn kinderen ooit trots op zullen zijn”, zei hij, verwijzend naar zijn laatste album Harry's House.

“Eindelijk, het voelt niet alsof mijn leven voorbij is als dit album geen commercieel succes wordt.”

De zanger vertelde ook hoe zijn deelname aan One Direction leidde tot een enorme inbreuk op zijn privacy.

Waar staan de andere One Direction-jongens?

De andere jongens van One Direction hebben ook positief over Harry gesproken in de pers, dus het lijkt erop dat hij geld heeft met beweringen dat ze nog steeds een wederzijdse liefde voor elkaar koesteren.

“In een band krijg je een aantal mensen die het heel goed met elkaar kunnen vinden en sommige mensen die het heel goed met elkaar kunnen vinden”, zei Louis Tomlinson in een interview met The Sun, “ik heb altijd een heel, zeer veel respect voor Harry.”

Ondertussen onthulde Niall dat hij enthousiast was om Harry te steunen toen hij werd genomineerd voor een Brit Award: "Ik was aan het repeteren en ze zeiden: wil je een prijs uitreiken? Ik had zoiets van, de jongens zijn in voor prijzen, je kent Harry en Lewis [Capaldi], dus ik kom voor een beetje morele steun.”

Liam Payne heeft onlangs de krantenkoppen gehaald met beweringen dat Simon Cowell One Direction oorspronkelijk rond zijn gezicht verpakte "en om de rest heen werkte", en dat hij degene was die "de band leidde" op het originele X-Factor-podium. Liam beweerde ook dat hij "de meest succesvolle eerste solo-single" van de bandleden had.

Hoewel sommige fans dit hebben geïnterpreteerd als anti-Harry-talk, waaronder Lizzo, die zich naar Harry's verdediging haastte op TikTok, heeft Liam Harry verder publiekelijk gesteund en gesproken over zijn voorliefde voor zijn voormalige bandlid.

"Gefeliciteerd [Harry] met je Grammy-overwinning", schreef Liam op Instagram nadat Harry zijn eerste Grammy Award in 2021 had gewonnen. "Wat een enorm moment, trots om je broer te zijn."

Aanbevolen: