Hoe denkt Demi Lovato echt over 'Camp Rock'?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt Demi Lovato echt over 'Camp Rock'?
Hoe denkt Demi Lovato echt over 'Camp Rock'?
Anonim

Zangeres Demi Lovato werd beroemd dankzij de hoofdrol in de Disney Channel-film Camp Rock. Sindsdien heeft Lovato zich gevestigd als een getalenteerde muzikant die er talloze heeft ontvangen, waaronder een MTV Video Music Award en vijf People's Choice Awards.

Vandaag bekijken we hoe Demi Lovato denkt over de film die hen heeft geholpen om beroemd te worden. Of ze er trots op zijn tot wat ze van de muziek van de film vinden - blijf scrollen om erachter te komen!

De Disney Channel-film 'Camp Rock' werd uitgebracht in 2008

De muzikale komedie Camp Rock ging in première op Disney Channel op 20 juni 2008. Behalve Demi Lovato die Mitchie Torres speelde, bestond de cast uit Jonas Brothers, Meaghan Martin, Maria Canals-Barrera, Daniel Fathers en Alyson Stoner. Camp Rock vertelt het verhaal van een jong meisje dat zangeres wil worden, en het volgt haar tijd op een zomermuziekkamp genaamd Camp Rock.

De film was een enorm succes en werd op de avond van de première door 8,9 miljoen kijkers bekeken. Camp Rock kreeg uiteindelijk een vervolg getiteld Camp Rock 2: The Final Jam, dat op 3 september 2010 in première ging op Disney Channel.

Demi Lovato denkt dat ze "onhandig" waren in 'Camp Rock', maar ze houden van de muziek

In juli 2020 heeft Demi Lovato de Camp Rock-films opnieuw bekeken en ze deelden hun mening erover op hun Instagram-verhalen. Hoewel Camp Rock sindsdien een klassieker van Disney Channel is geworden, lijkt de muzikant te denken dat hun vertolking van Mitchie Torres "onhandig" is.

De zangeres deelde een scène waarin ze samen met Alyson Stoner schitteren op hun Instagram-verhalen en in het bijschrift schreven ze "de hoeveelheid ongemakkelijke dingen die ik in deze film deed… ik kan het niet."De zanger maakte ook grapjes over een scène waarin ze samen met zanger Joe Jonas te zien zijn. "Ik heb je gezegd - hoe ongemakkelijk ben ik?!!!", schreef Demi.

Het lijkt alsof de zanger veel ineenkromp terwijl hij naar hun jongere zelf op het scherm keek, maar fans zullen het er zeker mee eens zijn dat Demi Lovato te hard is. De zanger was tenslotte pas 15 jaar oud toen de eerste film in première ging, en gezien het feit dat ze jarenlang met Disney bleven werken, moeten ze iets goed hebben gedaan.

Hoewel Demi Lovato tijdens het kijken naar Camp Rock bij veel dingen ineenkromp, vond de zanger de muziek leuk. Lovato deelde een clip van zichzelf waarin ze het nummer "Our Time Is Here" uitvoerden, en ze onderschreven het met "this s–t still slaps not gonna lie…" Het lijkt erop dat Demi Lovato absoluut trots is op de muziek waaraan ze hebben mogen werken tijdens het opnemen van de film, en fans waren het daar niet meer mee eens.

Demi Lovato was verliefd op Joe Jonas

Zoals fans weten, hebben Demi Lovato en Joe Jonas - die naast elkaar speelden in Camp Rock - een relatie gehad van oktober 2009 tot mei 2010. Op hun YouTube-kanaal deelde Demi Lovato een video waarin ze reageerde op een scène waarin ze verliefd werd op Joe Jonas.

De zanger zei: "Oh mijn god, wacht. Op dit moment werd ik verliefd op hem, in het echte leven." Daarop antwoordde hun vriend dat Lovato goed is in acteren, waarop Lovato antwoordde: "bedankt, ik acteerde niet veel. We hadden onze eerste kus voor de camera."

Demi Lovato wil een R-rated versie van 'Camp Rock'

Tijdens een optreden in The Ellen DeGeneres Show, onthulde Demi Lovato dat ze geïnteresseerd zouden zijn in het filmen van een derde deel van de populaire Disney Channel-film. Het idee van Lovato voor een vervolg is misschien niet wat Disney in gedachten had. Dit is wat de zanger zei:

"We willen uitkomen met een R-Rated Camp Rock 3. Ik bedoel, al onze fans zijn nu volwassen en dus iedereen die Camp Rock heeft gezien is nu ouder en kan het waarderen."

Hoewel nooit is bevestigd dat er een derde Camp Rock-aflevering in de plannen is, kunnen we gerust stellen dat fans heel blij zouden zijn als een dergelijk project tot leven zou komen. En Demi Lovato heeft zeker geen ongelijk - de meeste fans van Camp Rock zijn opgegroeid sinds de release van de film en daarom is een R-Rated-versie misschien meer geschikt. Het is echter moeilijk te geloven dat Disney dat zou goedkeuren, en aan het eind van de dag zouden fans hoogstwaarschijnlijk blij zijn met elk soort vervolg, ongeacht de rating.

Aanbevolen: