Heeft Jennifer Gray de begrafenis van Patrick Swayze bijgewoond?

Inhoudsopgave:

Heeft Jennifer Gray de begrafenis van Patrick Swayze bijgewoond?
Heeft Jennifer Gray de begrafenis van Patrick Swayze bijgewoond?
Anonim

De wereld was in shock toen acteur Patrick Swayze overleed. Het best bekend voor zijn rol in Dirty Dancing en die iconische regel "niemand zet baby in de hoek", zowel fans als co-sterren rouwden zwaar na de geliefde acteur die op 14 september 2009 stierf aan alvleesklierkanker. De acteur was slechts 57 jaar oud. jaar oud en had nog steeds genoeg rollen voor zijn toekomst.

Honderden rouwden om Patrick Swayze bij de herdenking in LA. Gasten werden begroet door het witte paard dat Patrick bezat en liefhad. Er waren video-eerbetoon aan de ster en veel foto's van Patrick Swayze die paarden berijdt.

Zijn ongelooflijke danstalent werd ook geëerd op de begrafenis die zijn vrouw Lisa Niemi had gepland. Er waren professionele dansers en een bron vertelde People dat er een hele dansvloer was gebouwd. De dansers deden deze geweldige nummers."

Wie woonde de begrafenis van Patrick Swayze bij?

Vrienden en familie woonden de begrafenis van Patrick bij, de dienst werd door velen als mooi beschreven.

Verschillende co-sterren van Swayze brachten hulde na zijn overlijden. Whoopi Goldberg was een van de sterren die de begrafenis van Patrick bijwoonde.

De eerste keer dat Whoopi Patrick ontmoette, vloog hij naar Alabama met Ghost's regisseur Jerry Zucker om regels te lezen en de twee vormden meteen een connectie.

"Hij en ik hebben gewoon met elkaar omgegaan," zei Whoopi. Het lijkt erop dat Patrick een heel speciaal plekje in Whoopi's hart heeft.

Whoopi was een van de vele beroemdheden die een ontroerend eerbetoon brachten aan het overlijden van de acteur.

"Patrick was een heel goede man, een grappige man en iemand aan wie ik veel te danken heb dat ik nooit kan terugbetalen. Ik geloof in de boodschap van 'Ghost', dus hij zal altijd in de buurt zijn," zei Whoopi.

Swayze's andere co-ster Demi Moore had ook iets te zeggen: "Patrick, je bent geliefd bij zo velen en je licht zal voor altijd schijnen in ons hele leven. In de woorden van Sam tegen Molly. 'Het is geweldig Molly. De liefde van binnen, die neem je mee. Ik zal je missen.'"

Maar hoe zit het met Jennifer Grey, zijn co-ster van Dirty Dancing?

Hoe reageerde Jennifer Gray op de dood van Patrick Swayze?

Het lijkt erop dat Jennifer Gray de begrafenis van Patrick Swayze niet bijwoonde, maar ze bracht wel een oprecht eerbetoon aan haar Dirty Dancing-collega via haar manager.

Het is bekend dat de chemie tussen Jennifer en Patrick tijdens Dirty Dancing niet helemaal buiten de set reikte, omdat Patrick naar verluidt ongeduldig zou worden met Jennifer, die, in tegenstelling tot hem, geen professionele danseres was, en het zou daarom duren haar langer om de bewegingen te leren die nodig zijn voor elke scène van de film.

Blijkbaar begon de afkeer van de co-sterren voor elkaar eigenlijk drie jaar voor de film.

Het was tijdens de voorbereiding van de film Red Dawn dat hun breuk begon. Patrick zou zijn karakter niet breken, wat betekende dat hij de baas was over Jennifer Gray en enkele andere co-sterren in de buurt. Hij was de leider van een groep in de film, dus tijdens het acht weken durende militaire trainingsprogramma dat de co-sterren moesten doorgaan om zich voor te bereiden op hun rollen in Red Dawn, vond Jennifer Patrick zo ondraaglijk dat na een tijdje het was moeilijk voor haar om bij hem in de buurt te zijn.

Het moet begrijpelijkerwijs een spannend moment zijn geweest toen de twee zich moesten herenigen en weer samen moesten optreden voor Dirty Dancing.

Maar ondanks hun eerdere verschillen, gaven ze allebei ongelooflijke optredens in een film die vandaag nog steeds als een klassieker wordt beschouwd, en Jennifer bracht een hartverwarmend eerbetoon aan de acteur na zijn dood.

Jennifer bracht een eerbetoon via haar manager: "Als ik aan hem denk, denk ik eraan om in zijn armen te liggen toen we kinderen waren, te dansen, de lift te oefenen in het ijskoude meer, een geweldige tijd te hebben bij het maken van dit kleine filmpje we dachten dat niemand het ooit zou zien. Hij was onverschrokken en stond erop altijd zijn eigen stunts te doen, dus het was niet verrassend voor mij dat de oorlog die hij voerde tegen zijn kanker zo moedig en waardig was."

Jennifer voegde toe: “Patrick was een zeldzame en mooie combinatie van rauwe mannelijkheid en verbazingwekkende gratie. Prachtig en sterk, hij was een echte cowboy met een teder hart. Mijn hart gaat uit naar zijn vrouw en jeugdliefde, Lisa Niemi, naar zijn moeder, Patsy, en naar de rest van hun familie.”

Arnold Schwarzenegger was een andere medeacteur die iets zei na het overlijden van Patrick.

"Patrick Swayze was een getalenteerde en gepassioneerde artiest die een gedenkwaardige snaar raakte bij het publiek over de hele wereld", zei Arnold. "Hij speelde een breed scala aan personages, zowel op het podium als in films en zijn gevierde uitvoeringen zorgden ervoor dat het harde werk van acteren moeiteloos leek - wat ik uit ervaring weet niet gemakkelijk is. Als fan en als acteur bewonderde ik Patrick en ik weet dat hij heel erg zal worden gemist. Namens alle Californiërs betuigen Maria en ik ons diepste medeleven aan de familie, vrienden en fans van Patrick."

Het is ongelooflijk moeilijk te geloven dat Patrick Swayze nu al dertien jaar weg is. Hij zal voor altijd worden gemist door familie, co-sterren, vrienden en fans, herinnerd voor zijn ongelooflijke talent, zijn kracht en zijn moed.

Aanbevolen: