Hoe Debra Messing werd overtuigd om te schitteren in 'Will & Grace

Inhoudsopgave:

Hoe Debra Messing werd overtuigd om te schitteren in 'Will & Grace
Hoe Debra Messing werd overtuigd om te schitteren in 'Will & Grace
Anonim

Om ervoor te zorgen dat sterren succesvol blijven, is er één ding dat ze boven alles moeten bereiken, ze moeten ervoor zorgen dat de massa hen leuk vindt. Als gevolg van dat feit lijkt het vaak alsof de meeste beroemdheden zo bezorgd zijn over het verkeerde zeggen dat ze nep lijken tijdens interviews. Omdat zoveel sterren zulke zorgvuldig samengestelde persona's in stand houden, zijn sommige mensen geschokt als ze foto's zien van beroemdheden die eruitzien als gewone moeders.

Aan de andere kant van het spectrum zijn er een handvol sterren die soms een filter lijken te missen wanneer ze met de massa communiceren. Debra Messing riep bijvoorbeeld ooit Kim Kardashian uit, hoewel ze wist hoe populair de 'reality'-ster is. Evenzo is Messing open geweest over de geweldige manier waarop ze ervan overtuigd was om in Will & Grace te schitteren, hoewel de meeste sterren bloemrijke verhalen vertellen over het landen van hun beroemdste rollen.

Hoe Debra Messing werd gegoten in Will & Grace

Voordat Debra Messing vooral bekend werd door haar hoofdrol in Will & Grace, nam haar carrière al een hoge vlucht. Messing speelde tenslotte al een paar seizoenen in de gelijknamige show Ned & Stacey. Als gevolg hiervan bleek dat Messing, toen het tijd was om Will & Grace te casten, in de machtspositie zat, aangezien de producers van de show haar meer wilden dan ze in de show wilde schitteren.

Een week nadat de eerste aflevering van Will & Grace op televisie in première ging, werd Debra Messing geïnterviewd door een verslaggever van de Daily News. Omdat de show toen nog begon, had Messing alle reden om haar best te doen om de show te verkopen aan iedereen die het resulterende artikel las. Toch was Messing bereid om de verslaggever te vertellen dat ze er niet mee instemde om in Will & Grace te spelen, alleen omdat ze dol was op de show of het personage dat ze erin speelde. In plaats daarvan gaf Messing vrijwillig de informatie dat ze ermee instemde om in de show te schitteren toen ze onder invloed was.

Volgens het artikel was ze na de eerste ontmoeting met de producenten van Will & Grace "niet overtuigd dat ze de baan wilde". Ervan overtuigd dat Messing de juiste persoon was voor de rol, gooiden de producers van Will & Grace haar de show opnieuw, maar de tweede keer hadden ze een geheim wapen, alcohol.

"Ze schonken me verschillende shots in, we spraken urenlang en ze gaven me de show. Ik ben een lichtgewicht. Ik had niet veel nodig om een beetje duizelig te worden. Tegen het einde van de avond waren ze zei: 'Wil je het doen?' Ik zei: 'Laten we morgen praten.'" In plaats van te wachten tot de volgende dag, belden de producers Messing vijf minuten nadat ze uit elkaar waren gegaan en vroegen haar opnieuw, maar ze wilde zich nog steeds niet aan de rol binden.

De volgende dag werd Messing wakker, belde de producenten en de deal was in de maak. Op basis van de details van het verhaal zoals de Daily Mail het meldde, lijkt het alsof Messing niet dronken was toen ze de rol op zich nam die haar echt een ster maakte. Messing was echter onder invloed toen de producers van Will & Grace haar de pitch gaven die haar overtuigde om de rol op zich te nemen. Bovendien lijkt het zeker mogelijk dat Messing het de volgende dag nog steeds voelde toen ze de rol op zich nam, hoewel dat duidelijk speculatie is.

Hoe Debra Messing echt voelt over de hoofdrol in Will & Grace

Tijdens de verschillende seizoenen van de show was Will & Grace een veelgeprezen show waar kijkers graag naar keken. Als gevolg hiervan konden de sterren van de show enorme salarissen eisen die hen allemaal rijker maakten dan de meeste mensen ooit zullen worden. Bovendien kregen de sterren van Will & Grace ook een lange lijst met andere rollen en keerden ze zelfs terug naar de show voor een heropleving.

Natuurlijk lijkt het veilig om aan te nemen dat Debra Messing dolblij is dat ze ermee instemde om in Will & Grace te schitteren, hoe ze ook overtuigd was om haar rol op zich te nemen. Dat betekent echter niet dat elk onderdeel van de hoofdrol in Will & Grace een positieve ervaring was voor Messing. Immers, hoewel de cast van de show de beste vrienden op tv speelde, gaan er al lang geruchten dat ze achter de schermen niet met elkaar overweg konden. Het meest opvallende is dat er veel berichten zijn dat Messing en Megan Mullally het niet eens zijn met het zeggen en posten van dingen waarvan fans denken dat ze de geruchten lijken te bevestigen.

Aanbevolen: