Waarom 'Life In Pieces' echt werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

Waarom 'Life In Pieces' echt werd geannuleerd
Waarom 'Life In Pieces' echt werd geannuleerd
Anonim

De afgelopen decennia is er vaak beweerd dat de wereld zich midden in een gouden televisietijdperk bevindt. Gezien het feit dat er in die periode zoveel fantastische tv-shows zijn geproduceerd en er elk jaar nieuwe shows verschijnen die geweldig zijn, lijkt het vrij duidelijk dat dit de waarheid is. Met dat in gedachten is het duidelijk dat tv-kijkers overal heel dankbaar zouden moeten zijn.

Geloof het of niet, er is eigenlijk een keerzijde aan het feit dat de wereld zich in een gouden tijdperk van televisie bevindt. Omdat er tegenwoordig zoveel geweldige televisie is, zijn er tenslotte een aantal uiterst vermakelijke shows die onder de radar zijn gevlogen. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld geen idee dat Life in Pieces zo'n ongelooflijk vermakelijke show was. Aan de andere kant, iedereen die weet dat Life in Pieces fantastisch was, moet één hoofdvraag hebben: waarom werd de show geannuleerd?

Wat het leven in stukken zo geweldig maakte

Gedurende de overgrote meerderheid van de televisiegeschiedenis werd het landschap absoluut gedomineerd door de topnetwerken. Hoewel dat niet allemaal slecht was, hadden de dominante netwerken enkele negatieve bijwerkingen, waaronder het feit dat de meeste shows niet origineel waren. Immers, telkens wanneer een show uitkwam en een hit werd, haastten alle netwerken zich om shows te produceren die qua plot en toon zeer vergelijkbaar waren.

Gelukkig voor tv-kijkers die op zoek zijn naar iets unieks, werden er, toen kleinere netwerken zoals HBO op de voorgrond kwamen, meer gewaagde series geproduceerd. Bovendien wordt er, nu streamingdiensten zoals Netflix bestaan, veel meer geëxperimenteerd. Als het echter gaat om de grootste netwerken zoals CBS, ABC, NBC en Fox, zijn de meeste van hun shows nog steeds vrij onorigineel.

Verrassend genoeg produceerde en zond CBS Life in Pieces uit van 2015 tot 2019. Een veel gedurfdere show dan de meeste andere CBS-series, Life in Pieces raakte vaak onderwerpen die de grenzen verlegden. Bovendien zorgde het feit dat elke aflevering van Life in Pieces werd verteld als vier korte verhalen die normaal gesproken samen zouden komen, ervoor dat het opv alt.

Hoewel het geweldig is dat Life in Pieces origineler was dan de meeste netwerkshows, is dat alleen niet genoeg om er een goede serie van te maken. Gelukkig kreeg Life in Pieces echter vanaf het begin van de show goede recensies. De reden daarvoor is tweeledig. Veel kijkers genoten tenslotte echt van de verhaallijnen van de show en Life in Pieces speelde een getalenteerde cast, van wie de meesten erg trots op de show leken te zijn.

Waarom Life In Pieces werd geannuleerd

Van 2015 tot 2019 werden vier seizoenen van Lide in Pieces uitgezonden, die uit 79 afleveringen bestonden. Helaas voor de toegewijde fans van de show, op hetzelfde moment dat CBS aankondigde dat de revival van Murphy Brown werd geannuleerd, onthulde het netwerk dat het vierde seizoen van Life in Pieces het laatste zou zijn. Op het moment van die aankondiging was het vierde seizoen van Life in Pieces nog niet eens begonnen.

Gezien het feit dat CBS niet wachtte om te zien hoe het vierde seizoen van Life in Pieces presteerde in de kijkcijfers, zorgde de annulering van de show ervoor dat fans wilden weten waarom de show zo vroeg eindigde. Volgens Wikipedia werd Life in Pieces geannuleerd vanwege "een combinatie van factoren". Enkele van die redenen zijn onder meer "dalende kijkcijfers, CBS's wens om een eigendomsbelang te hebben en het netwerk dat ruimte moet vrijmaken om vier nieuwe sitcoms te krijgen in het najaar van 2019 en halverwege het seizoen."

The Reaction To Life In Pieces’ Annulering

Als sommige shows ten einde lopen, zijn de meeste kijkers opgelucht. Op dit moment lijkt het bijvoorbeeld vrij duidelijk dat de meeste mensen die The Goldbergs hebben gezien, vinden dat de show moet eindigen. Als alternatief, als het gaat om shows waarvan fans het gevoel hebben dat ze voortijdig zijn beëindigd, is dat het soort dingen dat kijkers teleurstelt. Toch, zelfs als het gaat om de meeste shows waarvan fans denken dat ze voortijdig zijn geëindigd, zijn kijkers verdrietig om ze te zien vertrekken, maar ze zijn snel vergeten.

Sinds Life in Pieces werd geannuleerd, zijn er voortdurend oproepen geweest om de show nieuw leven in te blazen. Er is bijvoorbeeld een petitie van change.org waarin wordt geëist dat Like in Pieces terugkeert met bijna 5.000 handtekeningen. Hoewel dat misschien een klein aantal lijkt, is het behoorlijk indrukwekkend als het in het juiste perspectief wordt geplaatst. De overgrote meerderheid van de mensen zou immers nooit zo'n petitie ondertekenen omdat ze denken dat het nooit zal werken. Bovendien lijkt het erop dat de meeste mensen die de petitie ondertekenden dit deden omdat ze zoiets zochten.

Het blijkt dat het waarschijnlijk is dat fans van Life in Pieces niet de enigen zijn die graag zouden willen dat de show terugkomt. De maker van de show, Justin Adler, heeft tenslotte onthuld dat de laatste aflevering van Life in Pieces tot nu toe "nooit ontworpen was als een seriefinale".

Aanbevolen: