Heeft Angus T. Jones echt een date gehad met zijn stalker?

Inhoudsopgave:

Heeft Angus T. Jones echt een date gehad met zijn stalker?
Heeft Angus T. Jones echt een date gehad met zijn stalker?
Anonim

Gedurende het grootste deel van de geschiedenis van Hollywood was het logisch dat zoveel ouders bereid waren hun kinderen kinderacteurs te laten worden. Per slot van rekening lijken jonge acteurs een glamoureus leven te hebben van buitenaf, sommige kindersterren verdienen veel geld en in sommige gevallen hebben ze een passie voor acteren. Tegenwoordig is het echter overduidelijk dat het zijn van een kindsterretje kan leiden tot een leven lang pijn.

Helaas zijn er veel te veel voorbeelden van voormalige kindsterren die door de jaren heen ernstige problemen met de wet hebben gehad. Bovendien, zelfs als een kindster uit de problemen kan blijven, is het een schande dat de pers kinderen volgt en ze melden wanneer kindsterretjes het verknoeien, ook al heeft iedereen groeipijnen. Helaas voor voormalig kindsterretje Angus T. Jones, zijn er krantenkoppen geweest over de keren dat hij twijfelachtige dingen deed. Toen bijvoorbeeld werd gemeld dat Jones met zijn "stalker" aan het daten was, waren er enkele behoorlijk schandalige koppen over de situatie. Met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op, ging Jones echt uit met zijn stalker?

Waarom Angus T. Jones twee en een halve man verliet

Tijdens het begin van de jaren 2010 leek Angus T. Jones in een benijdenswaardige positie te verkeren sinds hij de hoofdrol speelde in een van de populairste shows op televisie, Two and a Half Men. Op basis van wat er rond die tijd gebeurde, lijkt het echter vrij duidelijk dat Jones op dat moment worstelde om zijn plaats in de wereld te bepalen. Omdat hij in die tijd een jonge man was, had iedereen echter moeten kunnen begrijpen dat Jones een overgangstijd doormaakte en hem een pauze had moeten geven. In plaats daarvan werd alles wat Jones deed in die periode hard beoordeeld door de meeste waarnemers.

Met name toen Angus T. Jones vond religie, hij werd gefilmd op camera terwijl hij de show riep die hem rijk en beroemd maakte, Two and a Half Men. “Als je Two and a Half Men kijkt, stop dan alsjeblieft met Two and a Half Men. Ik ben op Two and a Half Men en ik wil er niet op staan. Stop alsjeblieft met kijken en vul je hoofd met vuiligheid. Mensen zeggen dat het gewoon amusement is. Doe wat onderzoek naar de effecten van televisie en je hersenen, en ik beloof je dat je een beslissing moet nemen als het op televisie aankomt, vooral met wat je kijkt.'

Nadat de video van Angus T. Jones' opmerkingen over Two and a Half Men openbaar werd, duurde het niet lang voordat zijn personage grotendeels uit de show werd verwijderd. Kort daarna verontschuldigde Jones zich voor zijn opmerkingen. Mijn excuses als uit mijn opmerkingen blijkt dat ik onverschilligheid en minachting voor mijn collega's toon, en een gebrek aan waardering voor de buitengewone kans waarmee ik ben gezegend. Dat heb ik nooit bedoeld. Zonder kwalificatie ben ik dankbaar en heb ik de grootste achting en respect voor alle geweldige mensen op Two and Half Men met wie ik heb gewerkt en in de afgelopen 10 jaar die een verlengstuk van mijn familie zijn geworden.”

Als we kijken naar de verontschuldiging van Angus T. Jones, is het interessant om op te merken dat hij zijn opmerkingen over de kwaliteit van Two and a Half Men als een show nooit heeft teruggedraaid. Jones heeft nooit gezegd dat de show niet smerig was of mensen aanmoedigde om te blijven kijken. Met dat in gedachten is het niet zo verwonderlijk dat Jones nooit fulltime terugkeerde naar de cast van Two and a Half Men.

Heeft Angus T. Jones echt een stalker gehad?

In de roddelbladen en op sociale media lijkt het heel duidelijk dat mensen veel om het privéleven van de sterren geven. Als een beroemd persoon bijvoorbeeld door een breuk gaat of met iemand anders gaat daten, zijn er heel veel vreemden die commentaar geven op de verandering in hun relatiestatus.

In tegenstelling tot de meeste van zijn leeftijdsgenoten, is het persoonlijke leven van Angus T. Jones zelden in de schijnwerpers gezet, wat opmerkelijk is omdat hij beroemd is sinds hij een kind was. In 2012 veranderde dat echter kort toen mensen Jones koppelden aan een jonge vrouw die alleen bekend stond als Sarah M. Volgens whosdatedwho.com wordt bevestigd dat Angus en Sarah elkaar begin 2010 hebben gedateerd. Ervan uitgaande dat dat waar is, is de enige vraag die overblijft of Sarah een stalker was of niet.

Het blijkt dat er twee redenen zijn waarom Sarah M. een stalker wordt genoemd. Ten eerste heeft Sarah een Flickr-account waar haar foto's worden geüpload onder de naam Stalker Sarah. Ten tweede heeft Sarah letterlijk honderden foto's van zichzelf gepost met beroemdheden, zo niet duizenden. Als gevolg hiervan is het gemakkelijk om te concluderen dat Sarah geobsedeerd is door haar foto's met sterren te laten maken, omdat het veel moeite zou kosten om in de buurt van zoveel beroemde mensen te zijn.

Volgens rapporten heeft Angus T. Jones Sarah M. niet ontmoet omdat ze mogelijk een stalker is. In plaats daarvan leerde het voormalige stel elkaar kennen via de kerk waar Jones lid van werd voordat hij werd opgenomen op camera-bashing Two and a Half Men. Met dat in gedachten lijkt het een stuk om te beweren dat Jones op zijn minst met "zijn" stalker uitging. Of Sarah het verdient om een stalker te worden genoemd, lijkt ook enigszins oneerlijk. Natuurlijk, het is ongelooflijk dat Sarah zoveel moeite heeft gedaan om in de buurt van beroemde mensen te zijn. Het woord stalker impliceert echter dat ze gevaarlijk is en er is geen bewijs dat ooit het geval is geweest.

Aanbevolen: