Wat is er gebeurd met de cast van de 'It'-miniserie uit 1990?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de cast van de 'It'-miniserie uit 1990?
Wat is er gebeurd met de cast van de 'It'-miniserie uit 1990?
Anonim

In 2017 betaalden miljoenen horrorfans over de hele wereld hun zuurverdiende geld om Stephen Kings geliefde roman It op het grote scherm te zien verschijnen. Sindsdien willen mensen alles weten over het maken van de It-films en over de acteur die Pennywise tot leven heeft gebracht, Bill Skarsgård.

Vele jaren daarvoor kwam een groep getalenteerde acteurs samen om de miniserie It uit 1990 te maken waar veel mensen tot op de dag van vandaag van houden. Aangezien het meer dan drie decennia geleden is dat de miniserie It op televisie debuteerde, roept dat een voor de hand liggende vraag op: wat is er met die acteurs gebeurd?

10 Wat is er met Dennis Christopher gebeurd?

Dennis Christopher, perfect gecast als de volwassen Eddie Kaspbrak van de It-miniserie, speelde eerder in films als Breaking Away en Chariots of Fire. Sinds de release in 1990 verscheen Christopher in een lange lijst met tv-programma's en films, waaronder Django Unchained, maar zijn laatste vermelding op IMDb dateert uit 2016. Volgens rapporten is Christopher nooit getrouwd of heeft kinderen gehad, maar hij was gekoppeld aan een vrouw genaamd Margrett Soloman.

9 Wat is er met Richard Masur gebeurd?

Van alle acteurs die de volwassen versies van de Losers Club speelden in de miniserie It uit 1990, verscheen Richard Masur verreweg het minst op het scherm. Als het echter om de entertainmentindustrie gaat, heeft Masur zeker zijn sporen verdiend. Hij had immers een memorabele rol in de show Rhoda en speelde bijrollen in films als The Thing en Risky Business. Hij acteert nog steeds af en toe nu hij 73 jaar oud is, en zit ook in de Corporate Board van het Motion Picture & Television Fund. Masur is twee keer getrouwd en heeft sinds 2004 zijn leven gedeeld met toneelactrice Eileen Henry.

8 Wat is er met Jonathan Brandis gebeurd?

Van alle acteurs die in de It-miniserie schitterden, had het verhaal van het leven van Jonathan Brandis verreweg het meest tragische einde. Een getalenteerde jonge acteur, als kind speelde Brandis It's Young Bill Denbrough, SeaQuest DSV's Lucas Wolenczak en Sidekicks' Barry Gabrewski onder andere personages. Helaas, voordat iemand leest over het einde van Brandis 'leven, moeten ze een triggerwaarschuwing krijgen voor zelfbeschadiging. De reden daarvoor is dat toen Jonathan opgroeide, zijn acteervooruitzichten opdroogden, wat ertoe leidde dat Brandis in 2003 aan depressies leed en zelfmoord pleegde.

7 Wat is er met Richard Thomas gebeurd?

Gecast als de volwassen versie van de leider van de Losers Club, Bill Denbrough, speelde Richard Thomas een grote rol in de It-miniserie. In de jaren sinds de miniserie werd uitgezonden, heeft Thomas veel succes gehad, aangezien hij opdook in een extreem lange lijst met films en tv-shows. Zo had Thomas een terugkerende rol in de veelgeprezen serie The Americans. Als vader van zes kinderen, waaronder drielingmeisjes, heeft Thomas een erg druk gezinsleven met zijn tweede vrouw Georgiana Bischoff, die kunsthandelaar is.

6 Wat is er met Tim Reid gebeurd?

Toen Tim Reid werd gecast als de volwassen versie van Mike Hanlon uit de It-miniserie, moest hij het meest volwassen lid van de Losers Club tot leven brengen. Gelukkig voor alle betrokkenen was Reid volledig in staat om zeer serieus te worden genomen in de rol, wat grappig is omdat hij veel gelachen heeft in zijn best herinnerde rol, Ray Campbell van Sister, Sister. Als hij niet voor de camera staat, heeft Reid twee kinderen grootgebracht met zijn tweede vrouw, de tweede acteur die Daphne Maxwell Reid, de tante Viv van The Fresh Prince of Bel-Air, speelde. Daarnaast is Reid directeur geworden en richtte hij het Legacy Media Institute op.

5 Wat is er met Seth Green gebeurd?

Toen de mensen achter de It-miniserie Seth Green castten als de jonge versie van Richie Tozier, maakten ze de perfecte keuze, omdat hij het ene moment irritant kon zijn en het andere moment doodsbang. Sinds het in 1990 werd uitgezonden, speelde Green in zoveel films en tv-programma's dat het dwaas zou zijn om ze hier allemaal op te sommen. Het meest opvallende is dat Green niet alleen zijn stem geeft aan een hele reeks stemmen voor de show Robot Chicken, maar hij heeft ook de populaire serie mede gemaakt. Green is op dit moment bijna 50 jaar en sinds 2010 getrouwd met actrice Clare Brant.

4 Wat is er met Harry Anderson gebeurd?

Schijnbaar geboren met een flair voor showmanschap, was Harry Anderson een getalenteerde komische acteur en goochelaar. Verbazingwekkend genoeg vond Anderson een rol die van beide vaardigheden profiteerde toen hij begon te spelen in Night Court. Vanaf dat moment speelde Anderson de volwassen versie van Richie Tozier uit de It-miniserie. Naast zijn twee beroemdste rollen bleef Anderson zijn hele leven magie uitvoeren en bracht hij twee kinderen groot met zijn tweede vrouw aan zijn zijde. In 2018 stierf Anderson plotseling in zijn slaap aan een beroerte als gevolg van griep en hartaandoeningen.

3 Wat is er met Annette O'Toole gebeurd?

Het soort acteur dat warmte en innerlijke kracht uitstra alt, Annette O'Toole kreeg de taak om de volwassen versie van Beverly Marsh te spelen. Jaren nadat de It-miniserie aanvankelijk werd uitgezonden, speelde O'Toole de rol van Superman's moeder in de langdurige tv-serie Smallville. O'Toole werkt nog steeds consequent tot op de dag van vandaag en schittert nu in de show Virgin River. O'Toole, moeder van twee kinderen uit haar eerste huwelijk, liep in 1999 door het gangpad met comedylegende Michael McKean en ze blijven tot op de dag van vandaag samen.

2 Wat is er met John Ritter gebeurd?

Hoewel het grote publiek vaak het persoonlijke leven van veel sterren volgt, zou het te ver voeren om de meeste beroemdheden geliefd te noemen. Als het echter om John Ritter gaat, toen hij eenmaal in Three's Company speelde, begonnen miljoenen mensen van hem te houden. Later ingehuurd om de volwassen versie van Ben Hanscom in de It-miniserie te spelen, leek Ritter de rol erg leuk te vinden. Jaren later speelde Ritter in 8 Simple Rules en tijdens de productie van die show stierf Ritter schokkend tijdens een spoedoperatie voor aortadissectie.

1 Wat is er met Tim Curry gebeurd?

Als mensen praten over de It-miniserie uit 1990, is er één ding dat ze graag willen bespreken: Tim Curry's ongelooflijke weergave van Pennywise. Naast het tot leven brengen van een van de meest memorabele horrorschurken aller tijden, heeft Curry een lange en legendarische carrière gehad met veel geweldige credits. Helaas kreeg Curry, na jarenlang de massa te hebben vermaakt, een beroerte in 2020, waardoor hij een rolstoel nodig had. Toch heeft zelfs een beroerte Curry niet kunnen tegenhouden, aangezien hij sindsdien een paar voice-acting rollen heeft aangenomen en publieke optredens heeft gemaakt.

Aanbevolen: