Is Snoop Doggs huwelijk met zijn vrouw echt iets om te bewonderen?

Inhoudsopgave:

Is Snoop Doggs huwelijk met zijn vrouw echt iets om te bewonderen?
Is Snoop Doggs huwelijk met zijn vrouw echt iets om te bewonderen?
Anonim

Snoop Dogg en zijn vrouw Shante Taylor ontmoetten elkaar voor het eerst op de middelbare school en trouwden in 1997. Ze kunnen relatiedoelen worden genoemd en worden beschouwd als een stel om te bewonderen omdat ze al zo lang samen zijn, maar zijn ze een paar fans zouden moeten bewonderen?

Zoals bij elk oud stel, hebben ze hun ups en downs gehad.

Helaas zijn deze hoogte- en dieptepunten gedocumenteerd in de media zodat iedereen het weet en wat bekend is, is niet bepaald mooi, ook al wordt het niet op grote schaal gepubliceerd.

Snoop Doggs echte naam is Calvin Broadus Jr. en hij werd geboren in Long Beach, Californië.

Hij was nog maar een tiener toen hij Shante Taylor ontmoette op de middelbare school, waar ze een tienerroman begonnen te krijgen door naar schooldansen te gaan, liefdesbriefjes te schrijven en elkaars ouders te ontmoeten.

Snoops rapcarrière begon in 1993, voordat hij en Shante trouwden.

Toen werd hun oudste zoon geboren in 1994, en ze kregen samen nog twee kinderen.

Snoop en zijn vrouw zijn vandaag getrouwd, maar het was geen gemakkelijke reis, en misschien zijn het toch geen koppelgoals.

Shante bleef loyaal en toegewijd

Voordat Snoop en Shante samen een gezin stichtten, was de rapscene uit het begin van de jaren 90 gevaarlijk. East Coast versus West Coast rap was een echte rivaliteit die gewelddadig werd.

Snoop was betrokken bij deze gangster-rapscene en waar hij bij betrokken raakte, zou genoeg zijn om elke vrouw weg te jagen. Hij maakte een paar verkeerde keuzes en raakte verstrikt.

2022 markeert 25 jaar huwelijk voor Snoop en zijn vrouw, maar ze zijn al die tijd niet consequent samen geweest. Eerlijk gezegd zijn het waarschijnlijk geen relatiedoelen op basis van alles wat ze hebben meegemaakt, en alles wat Snoop zijn vrouw heeft aangedaan.

Eerst werd Snoop gearresteerd en beschuldigd van moord met voorbedachten rade in 1993. Snoops lijfwacht schoot en doodde een lid van een rivaliserende bende en beiden werden gearresteerd.

Tegelijkertijd was zijn album Doggystyle een commerciële hit. Hij werd in 1996 vrijgesproken en Shante bleef bij hem en trouwde nog steeds met hem. Door deze gebeurtenis wilde Snoop een einde maken aan zijn gevaarlijker leven.

Hij vond echter andere manieren om destructief te zijn. In hun huwelijk waren er geruchten dat Snoop Shante had bedrogen. Het bewijs daarvan verscheen nadat Snoop buiten hun huwelijk nog een kind had verwekt; een zoon van een andere vrouw werd in 1998 geboren.

Ter referentie: het tweede kind van Snoop en Shante werd geboren in 1997 en hun derde kind samen werd geboren in 1999. Ze bleven echter nog steeds samen na het drama.

Ze gingen een paar jaar uit elkaar

Snoop en Shante bleven getrouwd en samen tot 2004, toen Snoop de scheiding aanvroeg. De reden waarom hij het indiende, doet misschien wat wenkbrauwen fronsen, maar hij volgde blijkbaar een kinderdroom van hem.

Het is een twijfelachtige carrière en een carrière waarvoor Snoop de familie vrijwillig heeft verlaten.

Snoop heeft verklaard dat hij de scheiding van zijn vrouw heeft aangevraagd om een pooier te zijn.

Blijkbaar fantaseerde Snoop Dogg sinds hij op de middelbare school zat over het zijn van een pooier en besloot hij er een te worden. Hij had zijn eigen pooierregels dat zijn meisjes hun geld vooraf kregen en nooit een andere pooier in de ogen keken.

In het begin negeerde Shante wat er gebeurde. Maar terwijl het verder ging, gingen ze uit elkaar. Snoop werd echter door andere pooiers aangemoedigd om naar zijn vrouw terug te keren.

Hij en Shante hebben zich uiteindelijk verzoend en hebben blijkbaar hun scheiding afgeblazen.

Het paar hernieuwde zelfs hun geloften en hertrouwde in 2008. Doelen voor het huwelijk?

Snoop's opgeschoonde afbeelding

Tegenwoordig heeft Snoop Dogg een behoorlijk familiebeeld. Hij doet stemmen in tekenfilms voor kinderen en is een bekende dierenvriend. Snoop en Shante zijn nu ook grootouders.

Snoop heeft ook een vriendschap ontwikkeld met Martha Stewart die heeft geholpen zijn sociale status op te schonen.

Leuk weetje: Martha Stewart heeft daadwerkelijk een tijd in de gevangenis gezeten, maar Snoop niet, en de rapper maakt er graag grapjes over met zijn binnenlandse BFF.

Snoop en Shante zijn nu nog steeds samen en hebben bewezen dat ze zich voor elkaar inzetten. Shante is nu de manager van Snoop en heeft veel controle over zijn imago, producten en evenementen die hij doet. Snoop kende Shante die positie toe na al haar jaren van loyale liefde en steun.

Snoop geeft zelfs toe dat hij zijn vrouw "veel heeft doorstaan" en dat ze ondanks alles "rotsvast" is gebleven. Dat is ware liefde voor sommigen en een stressvol huwelijk voor anderen. Uiteindelijk weten alleen Snoop en Shante de details van hun huwelijk en relatie.

Is het een relatie en huwelijk om te bewonderen? Het hangt af van wat fans als gezond en succesvol beschouwen, maar het feit dat Snoop en zijn vrouw nog steeds samen zijn, suggereert dat wat ze doen voor hen werkt.

Aanbevolen: