Jason Momoa splitst met vrouw na 4 jaar huwelijk, laat iedereen zien hoe het moet

Inhoudsopgave:

Jason Momoa splitst met vrouw na 4 jaar huwelijk, laat iedereen zien hoe het moet
Jason Momoa splitst met vrouw na 4 jaar huwelijk, laat iedereen zien hoe het moet
Anonim

Jason Momoa en zijn vrouw Lisa Bonet stoppen ermee. De twee kondigden op Instagram in een gezamenlijke verklaring aan dat ze na 4 jaar huwelijk en 16 jaar samen "elkaar bevrijden" om de mensen te zijn die ze "leren te worden". De twee zeggen dat ze een onwankelbare toewijding aan hun samengestelde familie zullen behouden.

Jason Momoa en zijn vrouw Lisa Bonet kondigen in der minne hun scheiding aan na 16 jaar samen te zijn geweest

The Game of Thrones-ster en zijn vrouw, die speelde in The Cosby Show, kondigden schijnbaar uit het niets hun scheiding aan. De verklaring zinspeelt op de veranderende aard van het leven, en hoe ook zij zijn veranderd.

"We hebben allemaal de druk en veranderingen van deze transformerende tijden gevoeld… Er ontvouwt zich een revolutie ~ en onze familie is daarop geen uitzondering… voelen en groeien door de seismische verschuivingen die zich voordoen," luidde hun verklaring kunstig. "En dus ~ We delen ons familienieuws ~ Dat we uit elkaar gaan in het huwelijk."

De twee legden uit dat ze besloten hebben hun splitsing aan te kondigen, niet omdat ze "denken dat het nieuwswaardig is", maar zodat ze met "waardigheid en eerlijkheid" verder kunnen in hun leven. Ze gingen verder door te erkennen dat hun “onwankelbare toewijding aan dit heilige leven” en hun kinderen, van wie ze er samen twee hebben.

The Game Of Thrones Star ontmoette zijn toekomstige vrouw in 2005, maar had haar veel langer in de gaten

De Aquaman-ster en -actrice trouwden vier jaar geleden, maar waren samen sinds een vriend hen in 2005 in een jazzclub voorstelde. De twee trouwden in oktober 2017 na een relatie van meer dan tien jaar. Het was het eerste huwelijk voor Momoa en het tweede voor Bonet die in 1987 met rockster Lenny Kravitz trouwde. De twee gingen in 1993 uit elkaar.

Momoa had Bonet altijd in de gaten, en in 2017 herinnerde hij zich in The Late Late Show met James Corden die zijn toekomstige vrouw op tv zag.

"Sinds ik 8 jaar oud was en ik haar op tv zag, dacht ik: mama, die wil ik ook", vertelde hij aan Corden. "Ik heb zoiets van, ik ga je de rest van mijn leven stalken en ik ga je pakken."

Hoewel het lijkt alsof de splitsing uit het niets kwam, zou Bonet vorige maand in een interview op een transformatie hebben gezinspeeld. Toen hem werd gevraagd over haar roeping, antwoordde Bonet "leren hoe ik authentiek mezelf kan zijn" en "nieuw zijn", wat lijkt op de transformationele tijden die in hun aankondiging worden genoemd.

Aanbevolen: