Wat doet Snoop Doggs vrouw Shante Taylor?

Inhoudsopgave:

Wat doet Snoop Doggs vrouw Shante Taylor?
Wat doet Snoop Doggs vrouw Shante Taylor?
Anonim

Shante Broadus, voorheen Shante Taylor en nu de vrouw van muzikant Snoop Dogg, is het perfecte voorbeeld dat achter elke grote man een nog grotere vrouw staat. Hoewel de rapper de ronde heeft gedaan als het op romantiek aankomt, heeft Shante uiteindelijk zijn hart veroverd.

Ze ontmoette haar nu-echtgenoot op de middelbare school toen hij bekend stond als Cordozar Calvin Broadus Jr. en weg van de schijnwerpers. Ze bleef aan zijn zijde door dik en dun en werd uiteindelijk zijn eerste manager. Al tientallen jaren vermaakt Snoop de wereld, maar over zijn vrouw is minder bekend. Dus, wie is Shaun Taylor Broadus en wat doet ze?

Wie is Shante Broadus en hoe ziet haar getrouwde leven eruit?

Shante Broadus werd in 1971 in Californië geboren. Ze ging naar de Long Beach Polytechnic High School waar ze Calvin Cordozar Broadus Jr. ontmoette - de man die al snel Snoop Dogg werd. Ze werden verliefd en trouwden in 1997 en hebben samen een gezin. Ondanks de bijna scheiding, heeft het paar hun geloften hernieuwd en doorgezet in de moeilijke tijden.

Snoop vroeg in 2004 een scheiding aan bij Shante wegens 'onoverbrugbare verschillen', maar hij ging er uiteindelijk niet mee door. De rapper gaf toe dat hij terug naar huis ging en "weer verliefd werd" op zijn vrouw en hun kinderen. Het paar schreef ook dat hun huwelijk duurzaam was vanwege de diagnose van hun dochter Cori met Lupus.

Dat kwam natuurlijk na hun 'pauze' toen Snoop Dogg zijn vrouw een tijdje verliet en een ander carrièrepad wilde volgen dan hij nu heeft.

Ondanks de problemen in het verleden, doen Shante en Snoop het nog steeds goed. De rapper is misschien de meest onwaarschijnlijke bron voor dit niveau van stabiliteit en toewijding, maar geloof het of niet, hij en zijn vrouw hebben een huwelijk dat vergelijkbaar is met de band die mensen hebben gezien tussen Justin Bieber en vrouw Hailey… met één groot verschil. Dit huwelijk heeft de tand des tijds doorstaan!

Momenteel heeft het paar elk hun eigen indrukwekkende carrières, en ze blinken allebei uit in wat ze kiezen om te doen. Aangezien iedereen Snoop kent als een begrip in de muziekindustrie, wat doet zijn vrouw Shante eigenlijk voor de kost?

Wat doet Shante Taylor Broadus?

Shante Broadus heeft een indrukwekkend cv waarin je prachtige dingen laat gebeuren voor slimme mensen. Ze werd officieel de manager van Snoop Dogg in 2021, wat een belangrijke taak is gezien de betrokkenheid van de muzikant bij tv, kleding, cannabis, videogames, mobiele apps en nog veel meer.

Toch is de manager van haar man duidelijk een rol waar ze zich al sinds de jaren '90 op voorbereidt. “Shante heeft mijn carrière vanaf dag één achter de schermen begeleid. Ze is altijd mijn laatste darmcontrole geweest bij al mijn beslissingen, en ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder haar. Ik ben dankbaar om haar als mijn officiële manager te hebben en samen het Snoop Dogg-imperium op te bouwen', zei Snoop in een door Forbes geciteerd persbericht.

Shante kon ook niet gelukkiger zijn met de rol, vertelde ze in een interview: “Hij weet dat hij me altijd kan vertrouwen. Dus hij wilde dat de wereld wist dat hij zijn vrouw aan zijn zijde had en hem hielp. Hij wilde een sterke vrouw om te leiden. En dat ben ik natuurlijk. Ik ben de baas.'

Shante is niet alleen de manager van Snoop, maar ook de oprichter van Boss Lady Entertainment. Zoals de naam al aangeeft, is het bedrijf een krachtpatser die, naast andere inspanningen, de leiding heeft over een opname- en evenementencomplex in Los Angeles genaamd The Compound dat toptalent als Cardi B en Kendrick Lamar aantrekt.

Shante was ook uitvoerend producent van de Snoop-documentaire van 2012, getiteld Reincarnated, en maakte deel uit van de E! realityshow, Snoop Doggs vaderschap. Bovendien heeft ze een aantal merken onder haar riem en heeft ze een nieuwe onderneming genaamd The Broadus Collection - een collectie geurkaarsen. Om aan de lijst met prestaties toe te voegen, is ze ook de CEO van Boss Lady Spirits.

Shante Broadus, die een nettowaarde van $ 5 miljoen heeft, is het bewijs dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt - het is waar je naartoe gaat en wat je doet met wat je hebt gekregen. Ze heeft veel meegemaakt - persoonlijk en professioneel - maar heeft toch doorgezet om in haar eentje naam te maken.

Bovenal is ze meer dan alleen de vrouw van Snoop Dogg - ze is een moeder, grootmoeder en volmaakte professional, en dat alleen al maakt haar verhaal zowel ambitieus als inspirerend. En daardoor houden mensen van haar!

Wat vinden fans van Snoop Doggs vrouw, Shante?

Snoop en Shante zijn naar verluidt naar elkaar toe gegroeid, omdat ze samen waren voordat zijn geldstijging plaatsvond. Er was een periode in Snoops leven dat hij niet de roem en het inkomen had die hij nu heeft, en veel fans geloven dat de reden dat zijn huwelijk standhield, is dat het gebaseerd was op liefde in plaats van op geld.

Fans hebben gereageerd door te zeggen; 'Alleen een baasvrouw die van je hield voordat geld en roem bestonden, kan worden vertrouwd.' en "jullie worden ouder als goede wijn." Andere opmerkingen zijn onder meer "echte zielsverwanten" en "heb ik zoiets voor altijd nodig???"

Snoop is door en door een familieman, dankzij zijn altijd trouwe vrouw, Shante Broadus. Een snelle scroll van zijn Instagram-feed toont een veelheid aan familiefoto's, waarop zijn trotse momenten als grootvader, zijn band met zijn zonen en natuurlijk liefdevolle beelden van de vrouw die hij zo duidelijk aanbidt, worden weergegeven.

Aanbevolen: