De waarheid over waarom Demi Rose Mawby lid werd van OnlyFans

Inhoudsopgave:

De waarheid over waarom Demi Rose Mawby lid werd van OnlyFans
De waarheid over waarom Demi Rose Mawby lid werd van OnlyFans
Anonim

Opgericht in 2016, zoals de meeste websites, duurde het even voordat OnlyFans aansloeg. Toen de wereld eenmaal wist hoeveel potentieel OnlyFans had, werd het al snel een van de meest spraakmakende websites op internet. Als iemand die noemenswaardig is tegenwoordig zelfs maar hints heeft om een OnlyFans-account aan te maken, kan dat alleen al de krantenkoppen halen.

Als gevolg van het feit dat OnlyFans zo succesvol is geworden, spreekt het voor zich dat de website miljoenen gebruikers heeft. Natuurlijk heeft iedereen die zich heeft aangemeld voor een OnlyFans-account zijn eigen redenen om dit te doen. Om die reden zijn fans benieuwd waarom een van de beroemdste gebruikers van OnlyFans, Demi Rose Mawby, er om te beginnen voor heeft gekozen om een account op de website aan te maken.

Wie is Demi Rose Mawby?

Voor miljoenen fans heeft Demi Rose Mawby geen introductie nodig. Onder sommige van die mensen is Mawby vooral bekend om haar betrokkenheid bij de rapper Tyga, omdat ze met hem werd gelinkt rond dezelfde tijd dat hij met Kylie Jenner aan het daten was. Hoewel de meeste mensen graag gekoppeld zouden worden aan een lid van de Kardashian/Jenner-familie, lijkt Mawby daar geen interesse in te hebben. In plaats daarvan lijkt het duidelijk dat Mawby graag wil dat mensen weten dat ze veel meer is dan alleen een persoon die betrokken was bij Tyga.

Een Brits model dat beroemd werd op sociale media, toen Demi Rose Mawby onthullende foto's op Instagram begon te plaatsen, ontwikkelde ze snel een toegewijde aanhang. Op het moment van schrijven heeft Mawby zelfs meer dan 19 miljoen volgers op Instagram. Nadat Mawby online opmerkelijk werd, verhuisde ze naar Amerika, verscheen in een van de muziekvideo's van DJ Khaled en tekende een contract met een Amerikaans modellenbedrijf. Helaas verliet Mawby abrupt dat leven om terug te gaan naar het VK om er voor haar moeder te zijn toen ze ziek werd. Aan de positieve kant, Mawby is haar follwin blijven uitbreiden sinds ze terug is in het VK, deels vanwege haar beslissing om een OnlyFans-account aan te maken.

De waarheid over waarom Demi Rose Mawby bij OnlyFans kwam

In juni 2021 sprak Demi Rose Mawby uitgebreid over haar beslissing om een OnlyFans-account aan te maken en haar ervaring op de website. Dankzij dat interview is het duidelijk dat Mawby, voordat ze bij OnlyFans kwam, zich zorgen maakte over het maken van die stap vanwege de manier waarop de website in het VK wordt waargenomen. Gelukkig voor haar onthulde Mawby dat ze zich in de loop van de tijd bewust werd dat de perceptie van haar leeftijdsgenoten van OnlyFans aan het veranderen was. "Er is altijd een stigma geweest in het VK. Ik was altijd voorzichtig met meedoen, maar ik heb gezien hoe meer makers en artiesten zich aansloten en ik dacht: 'Ok, wauw, het wordt steeds meer geaccepteerd'."

Hoewel sommige mensen OnlyFans en de mensen die op de website posten in een positief daglicht begonnen te zien, bleven anderen veel kritischer. Het zal dan ook niemand verbazen dat Demi Rose Mawby goed heeft nagedacht over haar beslissing om haar OnlyFans-account aan te maken. Zoals Mawby onthulde in het bovengenoemde interview, hebben twee dingen haar uiteindelijk doen besluiten om op de populaire website te posten: controle en geld.

"Ik post al jaren online en de meeste van mijn foto's zijn gratis, sommige zijn betaalde samenwerkingen, maar ik heb er geen behoorlijk geld mee kunnen verdienen." "Ik krijg eindelijk meer creatieve controle en ben artistiek, ik vind mijn shoots leuk en zij [de abonnees] zijn blij met wat ik daar aanbreng. Het geeft me een sterk gevoel".

Demi Rose Mawby's ouders keurden haar carrière goed

Helaas zullen sommige mensen in het leven nooit met hun ouders kunnen opschieten. Hoewel de meeste sterren het gemakkelijk lijken te hebben, hebben sommige beroemdheden het zelfs voor de rechtbank uitgevochten met hun ouders. Gelukkig voor Demi Rose Mawby lijkt het erop dat ze een positieve relatie had met haar ouders voordat ze allebei binnen een jaar na elkaar stierven.

In 2016 werd Demi Rose Mawby's moeder Christine geïnterviewd voor een profiel dat de Daily Mail publiceerde over het populaire model. Het bleek dat haar moeder heel duidelijk maakte dat Mawby's moeder en vader haar carrière erg steunen en dat ze het prima vinden dat ze haar lichaam laat zien.

“We vinden het helemaal niet erg. Ze zei altijd dat ze geen naakt zou doen, niet dat we haar hadden gezegd dat niet te doen, haar foto's zijn pittig en suggestief, maar ze laat ze ons allemaal zien. We staan vlak achter haar. Ze is zo'n mooi meisje, waarom zou ze niet? Als je het hebt, pronk ermee. Naast het feit dat de ouders van Demi Rose Mawby het goed met haar carrière hadden, prees haar moeder Christine wie Mawby is als persoon in het bovengenoemde interview.

“Ze is erg aardig en een heel nuchtere meid – er gaat niets boven wat we in de pers zien. Als ze thuis is, is ze volkomen normaal. Ze houdt van haar kat Ruggles en haar grote witte Samojeed hond Leo. Ze kan goed koken en is een huismus.”

Aanbevolen: