Het moment dat Adam Brody viel voor vrouw Leighton Meester

Inhoudsopgave:

Het moment dat Adam Brody viel voor vrouw Leighton Meester
Het moment dat Adam Brody viel voor vrouw Leighton Meester
Anonim

Adam Brody en Leighton Meester smolten de harten van millennials overal toen ze zich in 2013 verloofden. De twee acteurs speelden elk een hoofdrol in een bepalende tienerdramaserie uit de vroege jaren negentig: Adam als Seth Cohen in The O. C., en Leighton als Blair Waldorf in Gossip Girl.

Toen Leighton en Adam elkaar voor het eerst ontmoetten, had hij een relatie met iemand anders en ze hadden alleen contact in een werkomgeving. Dus het was op dat moment misschien moeilijk te voorspellen dat het paar soulmates zou worden. Maar de twee gaan sterk sinds hun huwelijk in 2014. Kijkend naar hun superschattige relatie-tijdlijn, was er één definitief punt waarop Adam echt voor Leighton viel, en het kwam eerder dan de meeste mensen zouden vermoeden! Lees verder om erachter te komen hoe vroeg Adam Brody de chemie met Leighton Meester voelde.

Hoe ontmoette Adam Brody Leighton Meester?

Het is niet verwonderlijk dat de twee paden kruisten, aangezien beide shows - die ze elk naar het sterrendom lanceerden - werden gemaakt door dezelfde persoon: Josh Schwartz. Volgens Harper's Bazaar ontmoetten de twee elkaar voor het eerst in Los Angeles, jaren voordat ze in 2010 voor het eerst samenwerkten aan de romantische komedie The Oranges.

Hoewel hun eerste ontmoeting vaak wordt genoemd als op de set van de film, meldt de publicatie dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten toen The O. C. liep ten einde en Gossip Girl stond op het punt te beginnen, wat de datum ergens medio 2007 plaatst. Josh Schwartz, die een werkrelatie had met beide acteurs, introduceerde hen.

"Josh Schwartz produceerde beide shows en letterlijk de eerste keer dat we elkaar ontmoetten, at die hele cast bij Canter's en ik woonde net als mijn hele twintiger jaren in Canter's", onthulde Adam (via Harper's Bazaar). "En ik ging weg, en hij stelde ons allemaal voor."

Adam en Leighton begonnen echter pas een relatie nadat ze weer contact hadden op de set van The Oranges.

"We hebben deze film samen gemaakt. Ik had op dat moment een afspraak met iemand", herinnert Adam zich in hetzelfde interview. "Dus we ontmoetten elkaar af en toe via wederzijdse werkvrienden. En ongeveer een jaar na die film kwamen we elkaar niet meer tegen, toen ik vrijgezel was."

Wanneer viel Adam Brody voor Leighton Meester?

Hoewel Adam Brody en Leighton Meester pas in 2012 met elkaar gingen daten, gaf Adam toe dat hij eigenlijk voor haar viel op het moment dat hij haar ontmoette.

"Ik voelde me erg tot haar aangetrokken vanaf het springen", zei hij (via Harper's Bazaar). "Ze is een hemels wezen. Ik vond haar prachtig. En zelfs toen we de film maakten, was er chemie, maar Ik zag iemand."

In hetzelfde interview onthulde Adam dat hoewel hij zich vanaf het begin fysiek tot Leighton aangetrokken voelde, hij er niet van overtuigd was dat zij degene voor hem was. Destijds kende hij haar niet echt als persoon, en de meeste van zijn indrukken van haar werden gevormd door Gossip Girl, waar ze de niet-zo-aardige Blair Waldorf speelde.

"Maar ik had geen idee of ze een goed persoon was of niet", legde Adam uit. Ik ken haar alleen maar omdat, ik weet het niet, Gossip Girl. Niet dat ik alle actrices daarmee heb getagd of zo - dat heb ik niet gedaan. En ik ga graag uit met acteurs. Ik geloof nooit dat stigma."

De indruk van Adam veranderde echter snel toen hij meer te weten kwam over Leightons ware persoonlijkheid: En ik dacht: 'Oh, ze is cool.' Maar ik wist het nog steeds niet, en dat bleef zo tot toen we voor het eerst gingen daten.”

"En kom erachter dat ze letterlijk Jeanne d'Arc is", ging hij verder. "Ze is de sterkste, beste persoon die ik ken. Ze is mijn morele kompas en Poolster, en ik kan het gewoon niet zeggen genoeg goede dingen over haar karakter. Het is te gek."

Dus ook al viel Adam fysiek voor Leighton toen hij haar voor het eerst ontmoette, het lijkt erop dat hij niet wist dat zij degene was totdat hij ontdekte wat een goed persoon ze is.

Leighton Meester praat zelden over haar relatie met Adam, maar het lijkt erop dat ze hetzelfde voelt voor Adam, aangezien ze hem eerder haar soulmate noemde. In 2018 citeerde Vogue een interview met de actrice waarin ze terugkeek op haar tijd op Gossip Girl en sprak over het gevoel gelukkig te zijn met haar werkende leven en haar persoonlijke leven.

"Ik zou niets veranderen [in het verleden] omdat ik blij ben waar ik nu ben," zei ze. "En ik denk dat dat een van de vele prachtige aspecten is van het hebben van een kind en het ontmoeten van je zielsverwant, maar ik voel me ook echt gelukkig in mijn carrière, echt op een plek waar ik wil zijn."

Hebben Adam Brody en Leighton Meester kinderen?

Na hun verloving in 2013 trouwden Adam en Leighton in een privéceremonie in 2014. Ze hebben hun huwelijk grotendeels privé gehouden, weg van de nieuwsgierige blikken van de pers. Hun eerste kind, een dochter genaamd Arlo, werd geboren in 2015.

In 2020 onthulden Adam en Leighton dat ze hun tweede kind verwachtten. Hun zoon, wiens naam ze niet publiekelijk hebben onthuld, werd later dat jaar geboren.

Aanbevolen: